2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dediğinin hepsinden bende de var hareket cok etkiledi beni artı olarak.
Bebişler yukarı çıkıyor ya işte ondan herhalde biraz da🥲 büyüyo yavrular 💛

Değişebilir canım o ihtimal var bu haftalarda, henüz cinsiyete göre alışveriş yapma. Diloşun değişti mesela. Benim 2 dir dr kız dedi ama yine de bekliyorum ne olur ne olmaz.
Yani erkekten kıza döner mi?

Ben hiç hamile gibi değilim kilo almayınca böyle oluyor sanırım😂
16+6’dan bildiriyorum. Benim de bir şikayetim vs olmadığı İçin çok şükür eski düzen devam ediyorum, 1 kilo almıştım en son.

hareketleri hissettiğimiz zaman hamile olduğumuzu anlayacağız sanırım😇

Elma midemi ekşitiyor dahada ya kazınıyor🥲
Bende almak istemiyorum valla hiç kilo almayıp kendinden daha kilo verenlere imreniyorum. Kilom az olsaydı umursamazdim ama fazla da olunca daha da olmasından korkuyorum😵‍💫
Dikkat edersek almayız canim alsak da doğum dan sonra çabuk veriliyor Allah'ın izniyle elma mideni eksitiyorsa yoğurtla yemeyi dene kuzucum
Yavrumsenin bulantıların da yoğun muydu? Kaçıncı haftada geçti? Umut ışığı görmek istiyorum.😂
3.aydan sonra geçti canim sabahlari oluyordu bide yemekten sonra da oluyordu benim ama yoğundu diyemem tabiki😀

Oyyy dün çok sohbet etmişsiniz 😂🥰 ben uyumuşum 8 gibi sabah uyandım bulantılarım sıfırlandı 2-3 haftadır sadece koku hassasiyeti var çok üzgünüm öğrencilerimden tiksindim resmen 🥲 birde mide yanması başladı fena halde her yemek sonrası oluyor rennie kulanıyorum bir sakınca yoktur sanırım 🤢

Dikkat edersek almayız canim alsak da doğum dan sonra çabuk veriliyor Allah'ın izniyle elma mideni eksitiyorsa yoğurtla yemeyi dene kuzucum

3.aydan sonra geçti canim sabahlari oluyordu bide yemekten sonra da oluyordu benim ama yoğundu diyemem tabiki😀
Denerim canım bulanmazsa👍🏻

Doğumdan aşırı korkuyorum 😂 hayırlısı artık epidural normal doğum kulağıma hoş geliyor cocuk normal doğuma uygun olursa herhalde epiduralli yaparımm kesin 🤧😍😂
Aynıı benn kuzenım epıdural sezeryan oldu aynı doktora gidiyoruz zaten gayet iyiydi 🥰

Gittin mi canim doktora

Hadi bugün hayırlı haberlerle gel insallah
Sıfır haberle gelebildim doktor kapısından geri döndük 😅
Burdan da yazayım Gebze MedicalPark yüzkarası bi hastane🤣
vm MedicalPark Prof ücretinden daha yüksek op dr ücretleri var. Bi de hiçbir maddi manevi hak talep edeme diye muayene öncesi kağıt imzalatıyorlar zorla. Sözde bilgi verdik yazıyo ama hiçbir bilgi de yok. En son dr odaya eşimi almayınca çıldırdı kendisi çıktık hastaneden muayene olmadan. 😅
Adam bu tavırlar yüzünden gerekirse her gün Kocaeli’den Avrupa yakasına gitmeye razı ya.
Ben de şimdiden en iyi en özel çocik doktoru araştırmaya başlayacağım kesin polislik oluruz biz el kadar bebe ile doktor kapılarında 🤣🤣
Allahım bu adamın muhteşem tontiş bir prenses babası olacağından eminim ama niye böyle 🤣

Neyse kendi doktorumdan muayene bulmak güç haber bekliyorum en kötü 23 nisanda randevum var kendisine ama.
Kocişle saat başı iletişimde olmasam basıp devlet hastanesi aciline gidicem de onu da istemez bi kere gittik bi daha kapısından girmek istemiyor 🤣
Birbasak Birbasak

vm MedicalPark Prof ücretinden daha yüksek op dr ücretleri var. Bi de hiçbir maddi manevi hak talep edeme diye muayene öncesi kağıt imzalatıyorlar zorla. Sözde bilgi verdik yazıyo ama hiçbir bilgi de yok. En son dr odaya eşimi almayınca çıldırdı kendisi çıktık hastaneden muayene olmadan. 😅
Adam bu tavırlar yüzünden gerekirse her gün Kocaeli’den Avrupa yakasına gitmeye razı ya.
Ben de şimdiden en iyi en özel çocik doktoru araştırmaya başlayacağım kesin polislik oluruz biz el kadar bebe ile doktor kapılarında 🤣🤣
Allahım bu adamın muhteşem tontiş bir prenses babası olacağından eminim ama niye böyle 🤣

Neyse kendi doktorumdan muayene bulmak güç haber bekliyorum en kötü 23 nisanda randevum var kendisine ama.
Kocişle saat başı iletişimde olmasam basıp devlet hastanesi aciline gidicem de onu da istemez bi kere gittik bi daha kapısından girmek istemiyor 🤣
Birbasak Birbasak
Ayy bu ne saçmalık hadi anliyorim devlet bunu yapıyor kimi yerde almıyorlar ama özelde çok saçma geldi bana bence doktorla alakalı bir durum canim hiç bir özelde böyle biseyle karşılaşmadık kendi doktorunla iletişime geç istersen hastalarına randevusuz da bakıyor ama biraz bekleyebilirsin işte inşallah önemli bişey değildir minnosum🥰

Birbasak Birbasak
Anladığım kadarıyla kendisi içeri giremedi diye geri döndünüz dimi canım? Tüh keşke girseydin ama bazı doktorlar almıyor evet ama en azından için rahatlamış olurdu canım 23 nisana kadar beklememiş olurdun

Back
X