2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hayırdır ailesini ne takıyorsun valla ben hiç kimseyi umursamıyorum zaten sinirlerim bozuk
İster istemez takıyorsun. Ben burda yalnızım sıkılıyorum midem bulanıyor tek başıma çekmek zorunda değilim istiyorum ki hep benle ilgilensin ben kusarken o da kussun sırtımı sıvazlasın yok

Sat 30 Aralık canım ama yum günüm belli diye 28 Aralık olarak baz alındı usg de de öyle çıkıyor

Bu aralar gerçekten bence bizde bı durum var çok alinganiz burda da görüyorum herkes kocayla kavga ediyor
Ben de katıldım 3 aydır idare ediyordum da günden güne hormonlarla baş edemez oldum
Kızı olanlar daha bi sinirli olurmuş acaba doğru mu
Öf inşallah ondandır ne diyim geçer belki
Bence olabilir geçen oyle gereksiz bi trip atmışım kendim bile hemen farkettim
ben de dönemiyorum hırsımdan sinirimden inadımdan. boğasım var aynı zamanda
Ay allahım cok da mantıksızdı ama banane yaaa

İster istemez takıyorsun. Ben burda yalnızım sıkılıyorum midem bulanıyor tek başıma çekmek zorunda değilim istiyorum ki hep benle ilgilensin ben kusarken o da kussun sırtımı sıvazlasın yok
Bir erkekten çok şey bekliyorsun bir balıgin ağaca tırmanması gibi

Gerçekten çok saçma şeyden kıskançlık yaptım ama o kadar saçma ki normalde de gayet gevşek bir insanım sonra kendi kendime güldüm

Ben ismini Başak sanmıştım
Kardeşim de Başak hiç anlaşamam bir de çok düzenlisiniz ben öyle yapamam
Tanıştığım insanlar hep başaklarla anlaşamadığını sevmediğini söyler, ama bana bayılırlar çünkü ben mükemmelim. sen de beni sevdin biliyorum.

Sat 30 Aralık canım ama yum günüm belli diye 28 Aralık olarak baz alındı usg de de öyle çıkıyor
Tamam canım şu mutsuzluğum geçsin ekliyorum

Gerçekten çok saçma şeyden kıskançlık yaptım ama o kadar saçma ki normalde de gayet gevşek bir insanım sonra kendi kendime güldüm
İdare edemiyorum bugün çok fenayım her yerim şiş şiş anlıyor musun

Ya bizde sorun var ya onlarda. Ama biz geçen Ramazan’da kavga etmiştik aynı böyle küstük ben oruçluyum sigarasızlıktan böyleyim sanıyordum ama yok Ramazan ayında bişey oluyor bize. Belki de sigarayı bıraktık ondan böyleyiz arada içeyim rahatlayayım diyorum vicdanım kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…