Hanımlar bende de çin takvimi erkek çıktı kız gelecek gibi bence işe yaramıyor ama erkek gördüm rüyamda kız çıktı kız bebeğini de emzirirken görmüştüm demişlerdi hangi cinsiyeti görürsen tersi çıkar ama emzirirken görürsen doğru çıkar diye
Aman bu kadar dayanmissin ağzına sürme. İlk içince tamam da bitince eminim çok üzülürsün vicdan yaparsın. Devamı gelir Allah esirgesin. Ben de kullananlardandim. Çok şükür aklıma gelmiyo. Benim ablam hayatında sigara kullanmadı. Hamileyken resmen sigaraya aşerdi. Küllükteki kül mis gibi kokuyo yalamak istiyorum derdi bu bir süreç geçecek yakında.
Tekrardan Merhabalar bayanlar izninizle yine danışmak için geldim ikili test için 11+3 e randevu aldım da sizler ne zaman gittiniz ve özellikle ne zaman cinsiyet şu olabilir dendi
Tekrardan Merhabalar bayanlar izninizle yine danışmak için geldim ikili test için 11+3 e randevu aldım da sizler ne zaman gittiniz ve özellikle ne zaman cinsiyet şu olabilir dendi
Evet sevdim nasıl Başak olabilirsin şu an şaşkınım
Aynı evde yaşamadık ondan anlaşıyoruz. Genelde benle aynı evde yaşamak istemezler takıntıları düzenleri yüzünden
İkili test açısından değil de cinsiyet için istiyorsan 12 yi bekleyebilirsin gerçi bazen doktor erken diye söylemek istemiyor bazen bebek göstermiyor kişiye ana göre değişebilen durumlar.
O konuda şanslıyım birkere karışmaz,yorum yapmaz görümcemi arkadaş mı dersen açıkçası arkadaş ama bizim aramızda hiç dertleşme olmaz ben eşimle tartışsamda kimseye anlatmam. Ama bıraksam dünyaları yığar bizim için evlenirken elinden geldiğinin fazlasını yaptı bize ve her şeyi bana bıraktı. Kızımda şanslı çook