• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cnm verirsinde sen ekmeği kes etimek ye bak ben sabah 2-3 dilim etimek yiyorum öğlen meyve akşam ekmeksiz normal yemeğimi yiyorum tatlı ihtiyacımıda ya bir tane çikolaata atıyorum ya da kruvasan varya minik olan birsürü var pakette bitane onu yiyorum kilo almadım 3. Ayım bitiyor her sabah kesin 2 yumurta peynir yiyorum önümüzde çok ay var daha az kilo alırsın çok kilo alırsan doğumdan sonra bide onun bunalımına gireriz nacizane fikrim sadece
Evet çok haklısın evde olsam biraz daha kolay belki ama öğle yemekleri çok zor oluyor dışarıdan yediğimiz için akşamda yemek yapmaya halim olmuyor çoğu gün yine dışardan söylüyoruz düzen olmuyor malesef 🥲

Gell sarılalıım 😂 bende aşırı bir ekmeğe düştüm sabah kahvaltılarında taze taze 🥲🥲🥲 ama onu bırakmamız lazıım ekmek kilo aldıran bir şey. Onun yerine fazladan bir tabak yiyelim ekmek kadar zararı olmaz. Bırakmakta fayda var. Ya ben bide hamile oldugumu öğrendiğimde sigarayı bıraktım onunda etkisiyle ilk haftalar aşırı yemek yedim şimdi son 2 haftadır iyiyim ama o ara bi 4 kilo aldım. Kocam dalga geciyordu ya 2 mm cocuk için 4 kilo nasıl aldım ya diye 😅 o sigarayı bırakma kısmı bana yedirdii
Ayy kuzumm ya kader arkadaşıyız tam 😂😂benimkide diyor valla ama çok daha tatlı olduğumu söylüyor sonra ne diyecek bakalım 😂 iyi yapmışsın sigara olayıyla bundan sonra dikkat edelim biraz 🤰🏻

Bende 80 kg civarıydım kızlar doğuma 100 olucam heralde dün tartıldım 84 çıktı üzülüyorum ama iştahım çok açık ekmeksiz doymuyorum aç kalmaya çalışsam hemen midem bulanıyor bulanmasın diye sürekli birşeyler yiyorum 🥲 sağlıklı olsun veririm diyorum ben sonra kuzenımde 105 ile doğuma girdik bebeğin ilk senesi şu an 70 🥰
Bend e illa karbonat istiyorum yumurtanın yanina açma yufka falan yiyorum hergün fix yoksa doymuyor midem. Cevizli lokum falan yemek istiyorum hep

Kızlar 11+4 cinsiyete bakabilir misiniz?
EB1AE67A-CDCB-4C9C-A151-8645ED691293.webp

Aynen kuzum bende onu planlıyorum şu 3 ayımı atlatayım inşallah yürüyüş yapmak istiyorum düzenli. Ben bide hastane ameliyat iğne filan korkum var düşün yıllardır burnumda geniz eti problemi yasıyorum onu bile aldıramadım korkudan şimdi bide sürekli burnum tıkanıyor tek burun nefes almaya calısıyorum 😂 ki ameliyata bile almıyorlar geniz etinde o kadar basite cesaret edemedim 😂 o yüzden önceliğim nasip olursa normal doğum. Yürüyüşe erken baslamakta cok önemliymiş o anlamda. Bakalım Rabbim sonumuzu hayır etsin. İnşallah hepimiz bu süreci kalbimizden gönlümüz geçtiği gibi hem bizim hem de bebeklerimiz için sağlıklı kolay bir şekilde atlatırız 🙏🏻🙏🏻
Geçmiş olsun canım benimde şiş ama umursamadim alışmışım öyle yaşamaya sonra tabi korona olunca gördüm neyin ne olduğunu allahiim nefes alamıyorum diye dolanıyordum evde. Tabi ben ameliyat narkoz arsızı oldum hiç korkmuyorum artık 😅 zaten omuriligimden ameliyat oldugum ve platinlerim olduğu için sezeryan diyorum direk. Ama allahin işine belli olmaz yürüyüş benimde hedefim, doktorlar hep diyor yürüyüşe erken başlayın diye insallah faydası olur. Amiin amiin insallahh🤲🏻

Ay resmen büyük buluşmaya 24 saat kaldı 🤩 Hayyal Hayyal sizin oralarda çok kar var mı ya bu seferde kardan gidemeyiz diye korkuyorum 😂😂
Şu an kar yok ama yarın İçin iyi konuşmuyorlar tatlım ya 🥲 ana arteller açıktır da, sonrasında kar bastırıp yolda kalmadan evinize sağ Salim dönün inşallah.

Oda doğru cıkıyo diyorlar ama bilemiyorum 😊😊 benim kız cıktı
Bu görüntüye göre ne acaba sol kısma yerleşmiş ama düz mü bakmak gerekiyor ters çevirip mi ? 😂

Eklentiler

• AE0D4CBA-7B1F-4488-A04E-93E7787B920D.webp
    AE0D4CBA-7B1F-4488-A04E-93E7787B920D.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 6DC187F5-5D6F-4752-AD03-EACB96E4043B.webp
    6DC187F5-5D6F-4752-AD03-EACB96E4043B.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 72
Şu an kar yok ama yarın İçin iyi konuşmuyorlar tatlım ya 🥲 ana arteller açıktır da, sonrasında kar bastırıp yolda kalmadan evinize sağ Salim dönün inşallah.
Haydaaaa 🥲🥲🥲 inşallah canım🥲🥲
kar gösteriyor ama inanmak istemiyorum. Neyseki çok ara sokak yokuş bayır kalmıyor hastane. Ana yollardan gidip geliriz inş sorunsuz :)) eşim dalga geçiyo kar bastırdıkça hayıııırrr gidemicezzz diye 🤣🤣

Gruptakiler sıkıldı benden mide bulantısı şikayetimden ama ben bile zofer kullanamadım canım çok sevdiğim doçent Dr yaşlı kullanma dedi canım Dr um sorna ayrıldı Hastaneden 😞 başka bir dr kullan dedi ama ben zor bela dayandım prilam la idare ettim üstelik evde okula giden kızım da var. Şimdi elhamdülillah maşallah bir nebze azaldığını hissettim günü günü tutmuyor...
Ama ben çok araştırdım kullanıp zararını görmeyen çok fazla yinede kendin düşün en iyi sen bilirsin gece iki tane iç prilami yine mi fayda etmiyor
Sabah 1 aksam 1 gece 2 tane içiyorum yine fayda yok canım maalesef

Back
X