- 1 Kasım 2019
- 210
- 49
- 98
- 33
Ben 6+3 te gttigimde sadece kese var dedi büyük ihtimal göç döllenme olmuş dedi geriden geliyorsun ondandır dedide pazartesi gdecemKuzum çok rahat görürsün ya bende 8+4 şuan 5+4 te kese 6+3 te kalp atışı duydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 6+3 te gttigimde sadece kese var dedi büyük ihtimal göç döllenme olmuş dedi geriden geliyorsun ondandır dedide pazartesi gdecemKuzum çok rahat görürsün ya bende 8+4 şuan 5+4 te kese 6+3 te kalp atışı duydum
Kızlar kontrolüm çok güzel geçti. İki muayene de de 5 gün ileri çıktığı için 10+3 olarak devam ediyoruz. Gittiğimizde hareketsiz uyuyor gibi dedi doktor ama en son hareket etmeye başladı videosunu da çektik çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin. 3,5 cm boyumuzBenim kanama gibi herhangi bir sorunum yok ilişki konusunda dikkatli olmak kaydı ile olabilir dedi. Lazer epilasyonu kabul etmedi şuan bilinen bir zararı yok ama yine de tavsiye etmiyorum dedi. Bir de bende diş sıkma hastalığı var botoks tedavisi görüyordum üçüncü son uygulama yapılacaktı ama onuda kabul etmedi. Hamilelik boyunca kimyasallardan uzak duralım dedi. Nifty testini 35 üzeri olan kişilere kesinlikle öneriyoruz ama sen tam sınırdasın diğer tahlil sonuçlarına göre karar veririz dedi. 3 hafta içinde ikili test için tekrar gideceğim. Bu arada doğum paketimin içerisinde 2 tane de diyetisyen muayenesi bulunmakta bunu geçen sefer demeyi unutmuşum
![]()
Ben 6+3 te gttigimde sadece kese var dedi büyük ihtimal göç döllenme olmuş dedi geriden geliyorsun ondandır dedide pazartesi gdecem
Amin inşallah canımOlabilir kuzum ben tedaviyle oldu geç döllenme ihtimali yoktu. Pazartesi güzel haberler al insallah bizlerede haber ver![]()
Git beybisi git, büyük oranda azaltıyır. Ama şimdi de gidebilirsiin.
Kızlar merhaba bir şey sorcam kese dışında kanama geçiren ama kanaması olmayan var mı aranızda
Yok onu hiç düşünmüyorum gerek de yok kendi yatağı varken, inşallah herşey gönlümüzdeki gibi olurÇok sevindim kaygınız hiç oluşmasın, bebekte bunu hissetmesin kendi yatağınızda yatırmadığınız sürece sıkıntı yok anne yanı beşik gayet uygun olur![]()
Amin diloşcum hamileliğin balayında mutluluklar şimdiden :) bekle bizi az kaldı geliyoruz biz deHamilelik takviminin altında yazdığına göre ilk trimester dönemi bitti diyor bugün 12+0
Darısı hepinizin başına 12 uğurlu gelsin bütün sıkıntılarınız bitsin![]()
Aynen canım inşallah hepimiz güzel güzel haberler alırızSağlıkla büyüyor bebişlerimizz ne güzelEkim anneleri olarak çoğumuz biraz korkuttular ama güzel haberler geldikçe mutlu oluyorum
![]()
Çok sevindim lavantacımKızlar kontrolüm çok güzel geçti. İki muayene de de 5 gün ileri çıktığı için 10+3 olarak devam ediyoruz. Gittiğimizde hareketsiz uyuyor gibi dedi doktor ama en son hareket etmeye başladı videosunu da çektik çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin. 3,5 cm boyumuzBenim kanama gibi herhangi bir sorunum yok ilişki konusunda dikkatli olmak kaydı ile olabilir dedi. Lazer epilasyonu kabul etmedi şuan bilinen bir zararı yok ama yine de tavsiye etmiyorum dedi. Bir de bende diş sıkma hastalığı var botoks tedavisi görüyordum üçüncü son uygulama yapılacaktı ama onuda kabul etmedi. Hamilelik boyunca kimyasallardan uzak duralım dedi. Nifty testini 35 üzeri olan kişilere kesinlikle öneriyoruz ama sen tam sınırdasın diğer tahlil sonuçlarına göre karar veririz dedi. 3 hafta içinde ikili test için tekrar gideceğim. Bu arada doğum paketimin içerisinde 2 tane de diyetisyen muayenesi bulunmakta bunu geçen sefer demeyi unutmuşum
![]()
Evliliğimin balayını yapamadım bari hamileliğimin balayını yapmayı nasip et Allahım. Amin.Amin diloşcum hamileliğin balayında mutluluklar şimdiden :) bekle bizi az kaldı geliyoruz biz de![]()
NedenEvliliğimin balayını yapamadım bari hamileliğimin balayını yapmayı nasip et Allahım. Amin.![]()
Canım benimki biraz karmaşık salı günü doktora gittim kese üstünde kanama alanı gibi bir şey var dedi bana da gösterdi iğne verdi fitil verdi iki gün ful yattım suyu çok içtim eşim dayanamadı beni daha iyi olduğunu düşündüğü doktora götürdü her şey normal dedi kanama alanı olabilir cok Normal kese yerleşirken kılcal damarlardan kaynaklı olabiliyor iğne fitil kullanmana gerek yok rutin hayatına devam et ilişki bile yasak değil dedi çok şaşırdım bu arada çok şükür hiç leke filan gelmedi bende sende ilaç kullanmadan mı geçirdin bu dönemiKuzum benim ilk kanama yaşadığımda rahimde kanama alanı yoktu. 2 sefer doktora gittim 1 hafta arayla yok dedi. En son cuma gittim doktorum kanama alanı oluşmuş ama bu kanama alanını çamur gibi bi şekildr atacaksın dedi. Kırmızıya dönmediği sürece korkma dedi. Dediği gibi 1 haftadır bir gün oluyor bir gün olmuyor şeklinde ilerliyorum. Ama azaldı lekenmeye döndü. Senin nasıl durumub
Sagolasin canım ama benim bulantilarim yeni başladı desem herseyim tersine gidiyorAmin diloşcum hamileliğin balayında mutluluklar şimdiden :) bekle bizi az kaldı geliyoruz biz de![]()

Canım merhaba bende hamileliğin baismdayim 3 haftalık hamileyim şuanda acile gittim ne ilaç ne başka birşey ne vitamin hicbirsey vermediler evde ıhlamur çorbalar meyveler limonlu sularla geçirmeye çalışıyorum fakat 3.gunumdeyim ve aşırı öksürük var korkuyorum düşüğe sebebp olur mu sen nasıl atlattınMerhaba benimde de sat 26 Ocak bende gebeliğin başında kovid oldum randevum da Perşembe günü hafif kasık ağrıları yorgunluk halsizlik var şuan inşallah bir sıkıntı yaşamayız doktora gittikten sonra da yazarım sizde yazın
Aaaahh ahh hem pandemiye denk geldi hem de eşyalarımızı zor aldık nasıl gidelim be minnoş? Artık balayımızı bebeğimizle yapacağız ne yapalım.Nedenenişte bey götürmedi mi
Amin inşallah bu balayına az kaldı hepimizin rahat edelim azıcık![]()
Amin canım sağolasın. Duphaston hapı 12. haftada, progestan dex iğneyi de kutusu bitince bırakacağım. Fitil ve oksapar iğneye devam folik asittin de kutusu bitene kadar sonrasında başka vitamin verdiÇok sevindim lavantacımhadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün kuzucuk
Canım benimki biraz karmaşık salı günü doktora gittim kese üstünde kanama alanı gibi bir şey var dedi bana da gösterdi iğne verdi fitil verdi iki gün ful yattım suyu çok içtim eşim dayanamadı beni daha iyi olduğunu düşündüğü doktora götürdü her şey normal dedi kanama alanı olabilir cok Normal kese yerleşirken kılcal damarlardan kaynaklı olabiliyor iğne fitil kullanmana gerek yok rutin hayatına devam et ilişki bile yasak değil dedi çok şaşırdım bu arada çok şükür hiç leke filan gelmedi bende sende ilaç kullanmadan mı geçirdin bu dönemi