• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    213
Zamanla her şey daha da iyiye gidecek canım, çok şükür, hemen süt gelmeyebilir, gelse bile, bebek emmeyebilir, bu sebeple kendini hırpalama ve üzme, anne olmayı öğrenmeye çalışıyoruz, öğrenme aşamasın da tabiki hatalarımız, eksiklerimiz olabilir ki bize tecrübe kazanmaya çalıştırsın, zamanla olacak 😍 Mis kokulunu hep kokla çok şükür, koyun koyunasınız, amin canım 😍
Lohusalik ne garipmiş ağlattı sözlerin rahatladım çok teşekkür ederim 🥺😊
 
Kızlar merhaba bugün tam olarak 36+0 ve ilk nstye girdim 3050 kg ve 48 cm dedi ama 1 hafta 10 gün kadar ilerde dedi ve her zaman gittiğim doktorum değildi ilçe de gidip bilgilerimi kendi doktoruma attım. Suyumun sınıra yaklaştığını söyledi bu da biraz tedirgin etti beni geçen haftaya kadar suyum için normal denmişti . Bu durumu yaşayan var mı acaba aranızda ?
Bana hep diyordu doktorum suyun fazla sınırda diye şükür bir sıkıntı olmadı sadece hamur fazla yeme diyordu
 
Günaydın herkese 🌸 dün yazamadım, akşam üstü randevum vardı. Günü netleştirdik, 26 Kasım Çarşamba hayırlısıyla sabah 7’de sezaryen doğum yapıcam, 6’da hastanede olmam lazım, ilk doğumum da aynı saatte aynı yerde aynı doktorlaydı, ikinci kez de inş sağlıkla atlatırım süreci 🙏 😍 Pazartesi günü anestezi ile görüşmeye gidicez. Son Nst çekilecek.
Ayy hadi sağlıkla gelsin canımm 🥰 kaç haftalık oluyorsun
Kizlar selam cok sukur oglumuza kavustuk, her sey yolunda 🩵 allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin, gercek bi mucizeymis 🙏🏻
Gözün aydınn allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🙏🥰
 
Kızlar dün gebe okulunda doğum eğitimine katıldım. Çatı muayenesinin kaçıncı haftada yapılacağını merak ettiğim için onu sordum. Ebe çatı muayenesi hala yapılıyor mu diye çok şaşırdı. Dediğine göre sadece açıklık kontrolü yapılıyormuş o da doğum anında yapılır dedi. Kendi doktorumla henüz konuşmadık bunu önümüzdeki çarşamba randevum var belki o zaman bahseder. Benim bildiğim kadarıyla çatı muayenesi vajinal doğum isteyenlere yapılıyor ve öneriliyor. Aranızda yaptıran var mı ve kaçıncı haftada yapıldı ?
 
Back
X