• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Gece karın agrım oluyor kasık agrım daha dogrusu bundan dolayımı bilmiyorum. Ama sanırım bebeğe de zararlıymış bu enfeksiyon ya :( Ben kullanıcam ilacı
Bende de aynı şeyler oldu meğer enfeksiyondanmış sonra geçti ama su çok önemliymiş onu anladım

Kızlar selam, doktor idrar enfeksıyonu için piyeloseptyl verdi. Kullanan var mı?
Bana amoklavin vermisti doktor kullandim bir sorun yasamadim canim, dedigin ilaci da daha onceleri cook kullanmistim,
gebelikte guvenli olmasa vermezlerdi. Benim bakteri uremesi de vardi kultru de iyi gelen ilaclar icinde amoklacin etken maddesi vardi ondan onu vermisti

Bende de aynı şeyler oldu meğer enfeksiyondanmış sonra geçti ama su çok önemliymiş onu anladım
Ben bir kere idrar yolu enfeksionu oldum sadece.
Ve gebeligin basindan beri 2 litre altina indigim gun sayilidir. Yani gunde 3 litre falan iciyorum. Bence de su cok ise yariyo. Az su icsem daha cok olabilirdi

Konuyla alakasız ama mesajınızın altındaki sayaçta 30 hafta yazıyor diye görünce duygulandım 🥹 artık grup 30 lu haftalara geçmeye başlamış 🥹(duygulanmaya yer ararken ben🤦‍♀️😂)
Yaa 🥺evet daha hareket etmesi için bekliyorduk ilk zamanlar şimdi acıtan tekmelerden bahsediyoruz 🥲 sağ salim doğum haberlerimizi aldıgımız günler de gelecek inşallah 🤲🏻🐣

Kızlar memur olan arkadaşlarım özellikle bu soru sizin için 😁 şimdi 35.haftaya kadar çalışabilir raporu alsam ama 34 ve 35.haftalar normal çalışamaz raporu alsam, ben yine 35.haftaya kadar çalışmış görünür müyüm yani iznim 35 ten sonra başlamış olur degil mi?

Benim idrarımda beyaz ve kırmızı kan görüldü, 50mg+ protein çıktı bulanık falan bir şeyler yazıyordu o zaman 23+3 falandı. 1 hafta boyunca 2,5 lt su içtim doktorada sonuçları gösterememiştim 1 hafta sonra inanırmısınız hepsi geçti.
Ben de verdim idrar, 6 değerde referans dışı var lökosit bakteri kristal….

Gece karın agrım oluyor kasık agrım daha dogrusu bundan dolayımı bilmiyorum. Ama sanırım bebeğe de zararlıymış bu enfeksiyon ya :( Ben kullanıcam ilacı
Evet erken doğuma sebep olabilir diye okudum allah esirgesin

Ben bir kere idrar yolu enfeksionu oldum sadece.
Ve gebeligin basindan beri 2 litre altina indigim gun sayilidir. Yani gunde 3 litre falan iciyorum. Bence de su cok ise yariyo. Az su icsem daha cok olabilirdi
Ben de içiyorum her gün 3 litreye yakın. Üstelik evim dışında lavabo kullanmıyorum evdekini de gün aşırı yıkayıp temizliyorum ona rağmen oluyorum. Az bi eğiilim varsa oluyor ya maalesed

Kızlar memur olan arkadaşlarım özellikle bu soru sizin için 😁 şimdi 35.haftaya kadar çalışabilir raporu alsam ama 34 ve 35.haftalar normal çalışamaz raporu alsam, ben yine 35.haftaya kadar çalışmış görünür müyüm yani iznim 35 ten sonra başlamış olur degil mi?
Bunun cevabını ben de merak ediyorum belli bi sınır mı var acaba 😃

Back
X