• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sen bebeğin nerdeyse her hafta ultrasonunu yakaladın valla 😂😂 haftaya bidaha mı gidiceksin bende bi 6 hafta var gerisi yok 😂😂😂
Sen az gitmişsin ben 5 haftalık gittim sonra 9 da gittim kahverengi pıhtı geldi acil çağırdı mecbur gidildi şimdi nifty için 12 de gittim bunlar son tahmin ettiğinde kız die

Ay hiç güleceğim yoktu ahahah Allah da seni güldürsün.😂 Belirtiler ‘daha yeni başladık bebeğim’ diyor adeta.😂
Acilen kendi kendime serum takmayi ogrenmem lazim 😂
Bulantilarim esliginde burada yazilan cinsel yasam sorularini okuyorum gozyaslarim pit pit😂 ne gunlerdi bee simdi valla bana kocam bile kokuyor ya😂 birak iliskiye girmeyi adam yanima gelse uzaga git kokuyosun diyorum😂 az yakinlassak ustune kusarim 😂

Yaa çok sevindim harikaaaaa 😍😍😍
Testi devlet hastanesinde mi yaptırdın canım?
Kız cocuk harika ya erkekte güzel ama kız bi başka 😅 kıyafetleri olsun falan cok cici çok tatlı 😍
Yok canım özelde gittiğim doktora yaptırdım geçen hafta gittiğim için muayene ücreti vermedim, 150 lira ikili test için verdim 🥰
Valla bende öyle diyordum canımda geçen bi baktım erkeklere de çok güzel şeyler yapmışlar valla onları görünce de nasıl beğendim 😍
Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah hayırlı evlat olsun 😍 hadi açılışı yaptık sıra sizde 😍

Utancak bir şey yok canım burda bilgi alışverişi yapıyoruz ben heryerde okudum anne için orgazm olmak tam tersi çok iyi bir şey hormonel olarak ilişki tek taraflı değil tabiki sende orgazm olcaksın hiçbir sakıncası yok okudum heryer de
Rahim kasılmasından dolayı biraz düşünmeye başladım açıkçası peki hamileliğinden beri en başımdan beri ilişkiye giren var mı aranızda

ilişki sırasında Orgazm oluyorsan bravo sana :) nadir kadınlardansın :) birçok kadın ilişkide orgazm olamaz :ıslık::ıslık: bence bir sorun olacağınıhiç sanmıyorum. boşalma durumu erkekten rahme gelebilecek olan enfeksiyon varsa engellemek sanırım bunun dışında başka bir sakınca yok bence .
🙈🙈ben yinede bekleyeyim diyorum ilk üç ay kime sorsam yapma diyorlar 😂

Bak onu söyleyecektim, başım çatlıyor son bir haftadır, ağrısı gözlerime vuruyor.🥺

Bizimkini bir tek dayısı gördü, o da kesin içinden dua etmiştir kız olsun diye.😂

Ya ne bileyim hep insanın sevmediği ot burnunun dibinde biter, Allahım lütfen benzemesin.🥺
Hem gözlerden hem hormonlardan Allah sabır versin bizlere.
Neden kuzum kız mı istiyor 🥰
Öyle derler sen aynayı al eline bol bol kendine bak inşallah benzemez diyelim:dua:

Acilen kendi kendime serum takmayi ogrenmem lazim 😂
Bulantilarim esliginde burada yazilan cinsel yasam sorularini okuyorum gozyaslarim pit pit😂 ne gunlerdi bee simdi valla bana kocam bile kokuyor ya😂 birak iliskiye girmeyi adam yanima gelse uzaga git kokuyosun diyorum😂 az yakinlassak ustune kusarim 😂
Az daha profesyonelleşmen lazım bu konuda, biz de öyleydik şimdi öpüş koklaş olmadan ooohh hallediyoruz o işi, bana doğru nefes verme diyorum o esnada ahahahaha aay😂😂

Ne yapayım sevişmezsem bende sinir oluyor sinir. Tepeme tepeme vuruyor.

benim miniğim de burda hanımlar. Şöyle bi cinsiyet tahmini yaparsanız da alırım 🤣
Benimkinin burnu çenesi bana benzeyecek belli oldu şimdiden 😅

Eklentiler

• 23088CE2-D2D1-4234-A3AD-4D877D960218.webp
    23088CE2-D2D1-4234-A3AD-4D877D960218.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 24F353E8-557E-4865-A4D5-FF642CE46D21.webp
    24F353E8-557E-4865-A4D5-FF642CE46D21.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 80
Hem gözlerden hem hormonlardan Allah sabır versin bizlere.
Neden kuzum kız mı istiyor 🥰
Öyle derler sen aynayı al eline bol bol kendine bak inşallah benzemez diyelim:dua:
Hem de nasıl kız istiyor, e anlatmıştım sanaa.:işsiz:

Evet hep kendime bakmalıyım, bu da hurafe değilse tabii.😂

Az daha profesyonelleşmen lazım bu konuda, biz de öyleydik şimdi öpüş koklaş olmadan ooohh hallediyoruz o işi, bana doğru nefes verme diyorum o esnada ahahahaha aay😂😂

Ay yanımda yatan kocayı rüyamda görmeye başladım ben de 🤪 allahım cinselliği yeniden keşfedecez sanki babystep devam ediyoruz 🤣

Doktoruna güveniyorum kız konusunda diyelim 😅
Nifty den vazgeçiyorum sanırım 😞
Ben çok erken die tereddütlüyüm yanılmış olabilir kız doğuran bütün arkadaşlarım bu görüntüye ben doktorun dediğini demeden kız dedi:) cnm ikili testi tehlikeli çıkmadıysa maddi durumun el veriyorsa yaptır zorlama bence bizim yakın kişide olduğu için yaptırdık gende

Allah seni inandirsin benim 2 ay oldu eli elime degmeyeli kankamla........ super cocugum tup bebek oldugu icin ve masallah 2 aylik gebeligimin 1.5 ayi lekelenmeli gectigi icin daha doktora sormadim bile😂 sen benim sinir katsayimi dusun bi de simdi😂😂😂😂 neyse sen benim 3 hafta ileri versiyonum ve idolumsun senin izinden ilerleyeyim bari doktordan izin cikinca😂

Ben çok erken die tereddütlüyüm yanılmış olabilir kız doğuran bütün arkadaşlarım bu görüntüye ben doktorun dediğini demeden kız dedi:) cnm ikili testi tehlikeli çıkmadıysa maddi durumun el veriyorsa yaptır zorlama bence bizim yakın kişide olduğu için yaptırdık gende
İkili teste de teee 13+3 te gideceğim o zamana randevu bulabildim doktoruma sordum geç olmaz mı diye. Geç Olmaz dedi. İkili teste göre yol alacağız artık canım

Allah seni inandirsin benim 2 ay oldu eli elime degmeyeli kankamla........ super cocugum tup bebek oldugu icin ve masallah 2 aylik gebeligimin 1.5 ayi lekelenmeli gectigi icin daha doktora sormadim bile😂 sen benim sinir katsayimi dusun bi de simdi😂😂😂😂 neyse sen benim 3 hafta ileri versiyonum ve idolumsun senin izinden ilerleyeyim bari doktordan izin cikinca😂
Uuu senin kulaklardan duman çıkıyordur şimdi.😂😂
Ama sen haklısın lekelenmelerin bitene kadar yapamazsın, riske gerek yok beybisi.🥲

Ahahha tamam sen yavaştan gel ben tecrübelerimi aktarmaya devam ediciiim.😂

Back
X