Birbasak
kızlar aynı şeyi ben de Mayıs ayında yaşadım. 2 hafta önce kalbini duymuştuk, e tabi herkesle paylaştık sevincimizi.
2 hafta sonra 9. Hafta rutin kontrolde bebeğin kalbi atmıyordu. O odadan nasıl çıktığımı hiç hatırlamıyorum sanki hayatımdaki o 2 dk kayıp gibi.
Aylar sonra bu mutluluğu tekrar yaşamak nasip oldu şimdi 14. Haftadayım Allah Sağlıkla devamını nasip etsin.
Şuan hareketleri vs hissedemediğimiz için aynı korkular bende de var ama demek ki hamile kalabiliyoruz diyorum.
İnstagramda Özlem köksal diye bir hesap var, takip etmenizi öneririm o da biz gibi kalp durması sebebiyle bebeğini kaybetmiş ama şimdi 20. Haftayı devirdi.
Birbasak
canım benim Tsh sonucum 1.24 çıktı. Doktor 25 mg devam dedi.
Ama şöyle bana aslında haftaiçi 25 mg haftasonu 50 mg kullan demişti ama ben 0,088 çok düşük diye kendi kafama göre 25 mg kullanmaya başlamıştım bak o halde biraz yükselmiş yani. Bence senin doktorun doğru bir doz ayarlaması yapmış.
Dün de söylediğim gibi düşük olması bizim için daha iyi demişti doktorum. Sen tabi yine bi teyit edersin bir ay kadar sonra ama bende durumlar bu şekilde ben yine 25 mg kullanmaya devam edip 1 ay sonra tekrar doktora gidicem