- 27 Ocak 2022
- 4.799
- 9.000
- 108
- 32
Kızlaar ben bebek arabası konusunda bir şey sorcam size. Malum çoğumuzun olduğu gibi benimde ilk çocugum. Ben kraft lima yı beğendim bugün mağazalarda dolandımda. Yalnız puset olayı aklıma yatmadı. Şimdi o pusetleri en fazla 9 aya kadar kullanıyor diyorlar internette. Ee malum biz kış annesi onlarda kış bebesi olacak. Biz ele avuca getirecez diyene kadar yaz gelcek. Onda uyuyamayacak zaten gene dışarıya cıksak bile bebek arabasında yatarak uyuyacak. Kısaca benim aklıma yatmadı ya. Onun yeri yenidoğandan itibaren kullanılan bebek oto koltugu alsam arabada daha sağlıklı olur. Travel sistem değilde normal bebek arabası mı alsam. En geç 1 sene sonra oto koltugu mecbur alacaz zaten. Kararsız kaldıım fikrinizi söyleyin bi bakayım
Aynen katılıyorum zaten uzun bir süre havalar soğukken bebek arabasıyla dışarı da çıkamayız. İyi bi bebek araba koltuğu şart.Çok mantıklı düşünmüşsün, hatta ben bebek arabasının bile yaza kadar kullanılamayacağını düşünüyorum acele etmeyeceğim. Fakat bebek oto koltuğu meselesi mantıklı geldi bunu düşüneceğim.
0-36 ay oto koltukları için de tamamen yatmıyor yorumlarına denk geldim. Hafif dik kaldığı için ilk aylar anneler pek kullanmak istemiyormuş. Alırken iyice bi bakmak lazım. Emniyet kemerliler yerine isofixle sabitlenenler de daha mantıklı kalıyor. Benim ilk izlenimlerim bunlar.