- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
E harika, bu yönünü sevdim kv’nin bak, aferin ona.Hiç gelmek istemiyor sanirim bi kaç kere teklif edildi gelemem dedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E harika, bu yönünü sevdim kv’nin bak, aferin ona.Hiç gelmek istemiyor sanirim bi kaç kere teklif edildi gelemem dedi![]()
Ya benimde genelde sağ tarafımdan ağrım oluyor dün resmen sol leğen kemiğinin ordan gördü doktor çok şaşırdım, ordan ortaya doğru geliyoKızlar bugün çok hareketli gün geçirdim otururken kasığım çekmiyor ama kalkınca çekiyor yürütmüyor ve göbek deliğimin çevresi böle acıyor mu bi garip ya![]()
Bak çok iyiymiş gibi görünür ama şakayla karışık lafı sokar. Hemde çok. O yüzden konuşmamak uzak olmak daha iyi ama gidince napicam bilmiyorumE harika, bu yönünü sevdim kv’nin bak, aferin ona.![]()
Benim de göbek deliğimin etrafı acıyor yaKızlar bugün çok hareketli gün geçirdim otururken kasığım çekmiyor ama kalkınca çekiyor yürütmüyor ve göbek deliğimin çevresi böle acıyor mu bi garip ya![]()
O bana da oluyor bı noktaya ağrı giriyor sanki doktorum bana dedi ki bebek daha aşağıda bişey olmazBenim de göbek deliğimin etrafı acıyor ya![]()
BöleYa benimde genelde sağ tarafımdan ağrım oluyor dün resmen sol leğen kemiğinin ordan gördü doktor çok şaşırdım, ordan ortaya doğru geliyo
Rahim genişliyor ya işte bu ara bebislerde hızlı buyuyormus
Geçmiş olsun, bence korkmayın. Dinlenin ve çok çok su için. Benim birkaç kez kırmızıya da döndü çok şükür bebek iyiydi. Dinlenince yeniden kahveye dönmüştü hala bile kahverengi lekelerim var. Evet insan tedirgin oluyor kendimden biliyorum ama korkmayın lütfenTekrardan açık pembe kanama geliyor , kahverengiydi sevinmiştim ne yapacağımı bilmiyorum şuan normal mi açık pembe gelmesi
Demekki bunlar olcak bugün her yerimde arıza varBenim de göbek deliğimin etrafı acıyor ya![]()
Canım bence bir doktor ile görüş korkma ama yine de bende kanama olduğunda kahverengi olursa değil ama kan gelirse gel demişti doktorum numarası yoksa bir acile gidebilirsin bmj iğne vururlarTekrardan açık pembe kanama geliyor , kahverengiydi sevinmiştim ne yapacağımı bilmiyorum şuan normal mi açık pembe gelmesi
Sen yorulmuşsun hiç değilse benim yattığım yerden ağrıyorDemekki bunlar olcak bugün her yerimde arıza var![]()
Onu ben ilk hamile kaldığımda yaşamıştım çok kasıklari yukarı cekiyorlarmis gibiBöle
Kasıkta kemik var ya orası çekiyor olur mu ki acaba
Senin daha var canım ama gidince de net öğrenirsin artık muallakta kalmazsın büyük ihtimalKızlar kız olursa Almila erkek olursa Alp Kutay bizim de
O laf sokma olayı kayınvalidelerin genel özellikleri sanırım.Bak çok iyiymiş gibi görünür ama şakayla karışık lafı sokar. Hemde çok. O yüzden konuşmamak uzak olmak daha iyi ama gidince napicam bilmiyorum![]()
Kilodan tut aklına gelebilecek her yerden söylediklerini bi yazsam sen salak misin susuyorsun dersinO laf sokma olayı kayınvalidelerin genel özellikleri sanırım.Karşılık vermesi zevkli olur ama.
![]()
Ayy evet çok heyecanlı beklemek çok zaman var bekleyeceğim sende insalalh şu ikili testi hayırlısıyla al canım daSenin daha var canım ama gidince de net öğrenirsin artık muallakta kalmazsın büyük ihtimal
İsimler çok güzel hayırlısı olsun inşallah![]()
Uff vallaha hic susma canım kilo benim kilom gencim veririm de mesefeli ol Dilosum o ne öyle ben sinir olurumKilodan tut aklına gelebilecek her yerden söylediklerini bi yazsam sen salak misin susuyorsun dersin
Ama gebelikle birlikte pek susamicam gibi
Minnoşum yanlış anlama ama gerçekten bu tarz şeylere neden susuyorsun? Birçok kadın var susan. Kaynanalar da nasıl olsa gelinler ağzımın payını vermiyor diye saldır babam saldır. Siz de ana kuzususunuz, haddini bildirin. Sonrası çok keyif.Kilodan tut aklına gelebilecek her yerden söylediklerini bi yazsam sen salak misin susuyorsun dersin
Ama gebelikle birlikte pek susamicam gibi