• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ayy kizlar sonunda icime buyuk bir su serpildi 🙏🏼
6 haftalikmis bebegim ve bakan teknisyen hersey cok normal gozukuyor . bebek cok iyi dedi 🥰
Kanama varmi diye sordum , hayir tertemiz dedi.
Kalp atisini dinletmedi ama gosterdi 🥰 asil raporu aile doktoruna gondericek ama hersey yolunda dedi cikarken 🙏🏼🙏🏼🧿
Çok çok sevindim gözün Aydın 💕 döngü uzunluğunun 40 gün olmasından kaynaklıymış gerçekten. Sen yine de imkanın varsa başka bir sorun yaşamasan bile 12. Hafta çıkana kadar istirahat etmeye çalış.
Allahım sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin 🙏🏻🌸

Çok çok sevindim gözün Aydın 💕 döngü uzunluğunun 40 gün olmasından kaynaklıymış gerçekten. Sen yine de imkanın varsa başka bir sorun yaşamasan bile 12. Hafta çıkana kadar istirahat etmeye çalış.
Allahım sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin 🙏🏻🌸
Evet canm , zaten is yerinde de max 10-15 dk ayakta duruyorum oda sorun degil . onun disinda hep oturuyorum evde de uzun oturuyorjm 🙈🙈
Amin kuzum hepimizin 🥰
Benim kese gorme tarihini 20 mart olarak panoya ekleyebilirsin , birde benmde ilk cocugum olucak 🥰

Canım benim doktorum dedi ki doğacak olan çocuk doğar bunu sakın unutma dedi bak cidden öyle o yüzden sakin kalmaya calis Allah'a emanet ol inşallah ben etrafımdan çok kanama yaşayan insan gördüm çok şükür bebeklerini kucaklarına aldılar haftan ileri zaten bende bu haftalarda kanama yaşadım neredeyse üç ay olacak inşallah sakin ol
İnşallah öyle olur igne vurdurdum dün akşam belki onun etkisiyle yine kahverengiye dönmüş
Sakin kalmakta fayda var tabi ama korku yüzünden mümkün olmuyor çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz Allah razı olsun

İnşallah öyle olur igne vurdurdum dün akşam belki onun etkisiyle yine kahverengiye dönmüş
Sakin kalmakta fayda var tabi ama korku yüzünden mümkün olmuyor çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz Allah razı olsun
Birden bire sakinleşmek mümkün değil o anın korkusuyla seni çok iyi anlıyorum canım ama senin elinden gelen birşey yok bol bol El Musavvir çekebilirsin başka şeyler düşünmeye çalış yanlız kalmamaya çalış aklın dağılsın

Hayır kanamam olmadı hala daha yok bugün karnıma çok bastırdı ondan sonra brz karın agrım oldu ama ultrasonda kanama var demesıne rağmen lekelenme bıle yok . Sadece gebelıgın baslarındakı gıbı kasık agrım olmustu hafıf .en erken pazartesiye randevu bulabildim bir başka doktora daha gidicem .içim içimi yiyor 😭eşimle ilk kez kalp atışını duyarız diye birlikte gittik ve ikimizde yıkıldık şok olduk 😭😭Allah kimseye böylesi bir üzüntü yaşatmasın ilk gebeliğimdi
Bir mucize olsun da kalp atışı gelmiş olsun inş 🙏

6+4 teyim tık yok😂
Bende 11. Haftadayım benimde sürekli mide bulantım olmadı, ağır şeyler yiyince oluyo o yüzden hafif şeyler yiyorum. Tiksinme oldu bende maalesef tencere yemeği yiyemiyorum, Türk kahvesi içemiyorum, yumurtayı görmek bile istemiyorum😂 ama bunada şükür çok ağır mide bulantısı çekenler var çünkü

Doktorum ölçsün normal çıkarsa ikiliye gerek yok😏
Ben kan vermicem ense burun bakılsın elbette bunların da garantisi yok ama ilk gebelikte yaşayacağım korkuyu yaşadım bir daha böyle detaylı işlere girmek istemiyorum

Dün 1 tane ictim cok bi faydası olmadı ama bulantı varsa kalp atışı var durumunu kontrol ediyorum devamli biraz kesilse acaba bi sorunmu oldu diye düsünmekten alamiyorum kendimi
Merhaba, sizi cok iyi anliyorum ama ilaci kullanin zaten kullandiginizda oyle mucizevi bir sekilde bicak gibi kesilmeyecek. Ben prilamdan daha agir ilac kullaniyorum doktorumun tavsiyesi ile o bile tam olarak kesmedi. Kendinize eziyet etmeyin yasayan bilir cok zor. Prilam denilen ilac b6 vitamini ve yan etki olarak bulantiyi kesiyor dedi bana doktorum. Bu sekilde dusunmeniz lazim doktor zarari olacak bir ilaci vermez.

Günaydın kızlar, karnı çıkanlara soruyorum. Sabah uyandığınızda daha mı küçük oluyor 😂 acaba gün içinde çıkan şişlik mi yoksa göbüş mü anlamaya çalışıyorum

Kızlar hani biseyi 40 kere söylersek olurmuş ya.. Bugün doktordaydim ikili test göstermek için, bi sorun yokmuş şükür.
Ama salı günü kıza benziyor gibi demişti doktor bugün bana pipi resmi verdi 😨😨😨
Değişmez gibi bundan sonra pek dedi, sonra da erkek bu erkek dedi
Gülüyorduk dimi hepimiz 🤣🤣🤣🤣🤣

Kızlar hani biseyi 40 kere söylersek olurmuş ya.. Bugün doktordaydim ikili test göstermek için, bi sorun yokmuş şükür.
Ayyy Diloş oğlan mı geliyor 😂😂🥰🥰🥰

Hahahha hayırlı olsun umarım bir kez daha değişmez 😂

Ahahah ay hayırlısı olsun dilos sen erkek isimlerine bak bence 🤣🤣

Back
X