• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay dün de 238 e düşmüştü biliyo musun almadım neyse dedim ama ananesi bende önce davrandı 🤣 ay o babynest ler cok tatlı yine annem 😂😂 bi önceki gelişinde ondan da almış 🤣 iyi dedim al biz doğum masraflarına anca yetişcez 🤣

Annemlerin orda saldırı gerçekleşmemiş gariptir ki 🤣
Dedim ben sabah gitsem arada ezilirim kesin hahaa 🤣
Hayrett okudum da happymomda yazmışlar bir bime kendisi gitmiş diğer bime başkasını diğerine bambaskasini yollamışlar 🤣🤣🤣

Öyle yani kendimi sürekli telkin ediyorum içten tevekkül ettim sadece elden bir şey gelmiyor başka. Kasık ağrıları daha normal şeyler canım onlar olcak rahim büyüdükçe bağlar geriliyormuş sanırım. Ama kalsiyum magnezyum önerdiğimi söylemiş miydim 😅
Evet canım demiştin sen bana bunu bende yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım

İnşallah canım hepimiz sağlıkla doğurup büyütelim😍
Evet gördüm boştu doktor kıza benziyor dedi boş burası çıkıntı yok. Sonra bi ara gezinirken yine çıkıntı var gibi dedi acaba erkek mi o zamanda bişey vardı artık kordon mu bilmiyorum 😂
Bende boş görmüştüm kuzum hatırlıyorsan🙈🤣 en iyisi 16. Haftayı beklemek seninde tam 1 ay sonra denk geliyor sanırım 😍

Evren sana türlü yollardan cevap veriyor :))) Olsun mavisinin tonu çok güzeldi zaten çok iyi yapmışsın.
Kaptım valla sonrasında yangın yeri oldu orası :KK70:
Normalde sıra oluyor canım valla denk gelmemen büyük şans 😂😍
Benim hoşuma giden bi 4lu raf vardı odası için dedim alsam nasıl getircem hevesim kırıldı gitmedim erkenden 😑

Kızlar cumaniz mübarek olsun Ramazan da hayırlı uğurlu olsun . Ben bu sene oruç tutmayacagim ama heyecanı hissediyorum 😅😍 yarın doktora gideceğim enfeksiyon var mı diye korkuyorum bebisin cinsiyeti için belki yorum da yapar doktorumuz bana dua eder misiniz yarın hayırlısı ile sağlıklı olduğunu görüp geleyim .
Hepimizin inşallah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin

Hayrett okudum da happymomda yazmışlar bir bime kendisi gitmiş diğer bime başkasını diğerine bambaskasini yollamışlar 🤣🤣🤣
heheheheh :D insanlaar şirket olmuş. Biz bunların arasında barınamayız :D
Önceden daha kalabalık oluyordu aslında, hele bebek eşyaları geldiği zaman. İnsanların alım gücünün ne kadar düştüğünü düşündüm bugün. Allah yardımcımız olsun

Bende boş görmüştüm kuzum hatırlıyorsan🙈🤣 en iyisi 16. Haftayı beklemek seninde tam 1 ay sonra denk geliyor sanırım 😍
Boş görününce nasıl doluyor bir anda saklıyor mu büllüğünü😂😂
Evet ya 16. Haftaya denk geliyor ama ben sanki sabredemem başka doktora da giderim daha hiç alışveriş yapamadım doktor acele etme dedi😂

heheheheh :KK70: insanlaar şirket olmuş. Biz bunların arasında barınamayız :KK70:
Önceden daha kalabalık oluyordu aslında, hele bebek eşyaları geldiği zaman. İnsanların alım gücünün ne kadar düştüğünü düşündüm bugün. Allah yardımcımız olsun
Evet -Sunshine -Sunshine da diyince şaşırdım bak. Benim gittiğim yerde hersey bitmişti de buraya bakma burası Arap zengini zaten 🤭

Normalde sıra oluyor canım valla denk gelmemen büyük şans 😂😍
Benim hoşuma giden bi 4lu raf vardı odası için dedim alsam nasıl getircem hevesim kırıldı gitmedim erkenden 😑
Aynen işi sıkı tuttum bu sefer :))
Onun kutusu çok büyüktü Diloş gördüm taşıyamazdın zaten. Ben ana kucağını zor taşıdım, diğer malzemelerle

Boş görününce nasıl doluyor bir anda saklıyor mu büllüğünü😂😂
Evet ya 16. Haftaya denk geliyor ama ben sanki sabredemem başka doktora da giderim daha hiç alışveriş yapamadım doktor acele etme dedi😂
Ay bi Bilsem o iş nasıl oluyor ahahah sırf onu gördüğüm için hala içimde acaba şuan görünen kordon mu değişir mi diyorum 😂
Yani emin olamadım daha 😂
Sen ortak renklerden alırsın kuzum öyle yap😍

Ay çok tatlı ya çok güzel değil mi görmek😍🥰
Kız sana nasıl benziyor nerden anladın 🤣
Harika bi duygu ya hareketlerini görmek bile bu kadar heyecanlandırdıysa hissetmek ilerde görmek onu nasıldır kim bilir Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻😍
Yüzü bana benziyor burnu dudakları inş halalarına çekmez diye dua etmiştim kabul oldu bence😂😂
Bi de hareketli benim gibi hiperaktif eşimin ailesi gibi ölü değil😂😂

Aynen işi sıkı tuttum bu sefer :))
Onun kutusu çok büyüktü Diloş gördüm taşıyamazdın zaten. Ben ana kucağını zor taşıdım, diğer malzemelerle
Ben kutusunu bile göremedim onu da kapıp götürmüşler 😂
Aynen kuzum eşim olsa akşam alicaz diyip parasını verdin mi ayırıyorlar ama o ihtimalde olmadığı için kaldi

Harika bi duygu ya hareketlerini görmek bile bu kadar heyecanlandırdıysa hissetmek ilerde görmek onu nasıldır kim bilir Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻😍
Yüzü bana benziyor burnu dudakları inş halalarına çekmez diye dua etmiştim kabul oldu bence😂😂
Bi de hareketli benim gibi hiperaktif eşimin ailesi gibi ölü değil😂😂
Ahahaha ya ne güzel geçirmişsin eş ailesine kız aklınıza getirmeyin benzemesin ben hiç düşünmüyorum öyle şeyler inşallah annesine çeksin 🤣🤣

Ne güzel yaa katkı katkıdır. Böyle ufak tefek şeyler yekün tutuyo aslında. 350 lira tuttu benim aldıklarım mesela.
Daha şimdiden torunları dört gözle bekliyorlar :)) Onlar da bizim kadar heyecanlı, çok hoşuma gidiyor...
Ay aynen annemin de öyle tutmuş. Bizimkilerin bir de ilk torun olcak inşallah 🤩
Babam yurtdışına kadar duyurmuş hiç çaktırmıyor 🤣
🤣🤣 gayet zekice bencee
Evet canım demiştin sen bana bunu bende yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım
Güzel haberlerle inşallah 💕
Kızlar cumaniz mübarek olsun Ramazan da hayırlı uğurlu olsun . Ben bu sene oruç tutmayacagim ama heyecanı hissediyorum 😅😍 yarın doktora gideceğim enfeksiyon var mı diye korkuyorum bebisin cinsiyeti için belki yorum da yapar doktorumuz bana dua eder misiniz yarın hayırlısı ile sağlıklı olduğunu görüp geleyim .
Hepimizin inşallah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin
Allahım hepimizin doktor randevularından gülerek çıkmasını nasip etsin diyeyim o vakit 🤩
aminnn 🙏🏻🙏🏻

Back
X