Evet en çok biz hakediyoruzAnneleri tüm sıkıntıyı çekiyor annelere benzesinler bence de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet en çok biz hakediyoruzAnneleri tüm sıkıntıyı çekiyor annelere benzesinler bence de![]()
hehehehe :)) Ayyy ne güzelll ...Erkekleri çok uysal oluyor diye öyle demiştim yoksa Başak kadınına sevgim tam annem Başak kız kardeşim Başakfakat zorsunuz Başak kadınları bunu da kabul edin çok inatçısınız
![]()
Saçma saçma konuşunca ne kazaniyorlar acaba çok merak ediyorum . Ay insanlar hem düşüncesiz hem terbiyesiz bazen ben saf gibi kalıyorum cevap veremiyorum böyle sonradan dank ediyor varya ama artık Rambo gibiyim bayramda görürlerAy çıldırtırlar insanı ya ben evlendim benden 6 ay sonra eşimin kardeşi evlendi. Zaten bizimki tedaviyle oldu o da evlendiği ay hamile kaldı. Mayısta doğumu var bana geçen diyordu eltilerin savaşında ki gibi erken doğurayım deme onların 2-3 hafta arası vardı. Hani verecek cevap bulamadım boş boş bakmaktan başka. İnsanlar bu konularda çok garip ya
Yok yok o yönden değil. Kızının kv ona ne laf soylediyse ne laf soktuysa bana bunları anlatıp, dert yanıp aynı lafı aynı şekilde bana da o lafı sokması.Belki kızı kıskanmasın diye mi yapmaktan vazgeçti? Bilemedin söz verip vazgeçmek çok tuhaf…
Ben açığım onlar kapalı ondan öyle ismi ne koyarmisim . Yani anlayacagin canım hepsi aynilsrAy tövbe ahahaha ne alakaaaAllahım cahilliğe bak tövbe yarabbiimmm
Hayır düğün üstü para yok bize kredi çeksin diye dert yanarken bi baktım araba ben şok![]()
Ben 2 aylık evliydim kv arayıp korunmayın dedi sonradan olmaz filanDilos6342 R Rad__ kızlar bende tedavi ile hamile kaldım Allah'tan biz sürekli çocuk istemiyoruz dedik . Ama yani hamile olduğumu duyunca eltim yine laf aradı ayy ne güzel hemen oldu mu siz istemiyoruz deyince bizde düşünmemiştik milletin çok zor çocuğu oluktr falan diye . Yani kızlar en güzeli mesafeli davranmak
Yaşayıp görmeniz lazım o kadar diyimÇok politikacıymış, korktumm
Bende kayınvalide yok vefat etmiş Allah rahmet etsin de, kayınvalide işi zor yaa, kayınpederim var dünyalar iyisi
Seninki de abartmış tobe tobe ay o ne demek ya hiç sınırı yok mu kadınınBen 2 aylık evliydim kv arayıp korunmayın dedi sonradan olmaz filanay birileri o işi yaptıktan sonra ayaklarını havaya dikiyormuş dedi öyle yap sende diyordu ben şok olmuştum duyunca
![]()
Bunu çok iyi biliyorum dışarıya psikolog kendine çok hayrı olmayan burç. Bir de yanlışınızı kabul etmekte zorlanıp illa kendiniz farkedince evet yanlışım diyorsunuzhehehehe :)) Ayyy ne güzelll ...
Evet herşeyin tam tekmil intizamlı olmasını isteriz. Biraz dediğim dedik huylarımız var dediğin gibi kabul ediyorum. Ama çok anaç ruhluyuzdur bak. Benim çevremdeki arkadaşlarım psikoloğa gitmez bana gelir. En çok da hayatı kendimize zehir ederiz, herkes iyi olsun, herşey yolunda gitsin diye![]()
Tövbe estağfurullah tövbeeBen 2 aylık evliydim kv arayıp korunmayın dedi sonradan olmaz filanay birileri o işi yaptıktan sonra ayaklarını havaya dikiyormuş dedi öyle yap sende diyordu ben şok olmuştum duyunca
![]()
Hiç anne gibi olmazlar hep ayırırlar gelinleri kendi kızı olsa oy yavrum der kıyamazBende de kilo var mide bulantısı dan kilo verdim dedim iyi olmuş diyorahahah
Açık olan insan direk uzaydan geliyor zatenBen açığım onlar kapalı ondan öyle ismi ne koyarmisim . Yani anlayacagin canım hepsi aynilsr
Hadi bakalım yarın güzel haberlerle geliyorsun inşallahElimden geldiği kadar yatıyorum canım istanbuldan çerkezköyetaşındık 1 ay once burda neredi iyidir bilmiyorum doktorum istanbulda akşam istanbula gitcez yarın bi muayene olcam bakalkm doktorum ne diyecek.
Ahnsjshsh allahtan uzaksın boşver konuşsun dursun telefonunu al eline bakma suratına muhatap olma. Benimki onunda lafını yaptı gerçi sürekli elinde telefon var dedi senle ne konuşcam acaba ???Bana da çok laf söyledi cokkkızına ne dendiyse aynılarını bana dedi biliyor musun. Tvde biri çıkar ayyy maşallah ne kadar güzel kız falan filan bi de yüzüme bakar şaka gibiler ya
Diyecektim senin gibi şekilsiz vücudum yok en azından diye hata bizde
Hamile kaldigimdan beri pek konusmadigimiz için bakalım gidince ne diyecek![]()
Ayy ne acıyacak banaHiç anne gibi olmazlar hep ayırırlar gelinleri kendi kızı olsa oy yavrum der kıyamaz![]()
Biz de banyo seti için gittik ve alabildiğimiz tek şey.Ahahaha sen otur evinde buluruz yine kampanya gerek yok papaz olmaya yakında benimkini zaten boğcam bari sen rahat dur![]()
Bende ifşa olmaktan korkuyorum sürekli kimi görsem anlattığım mevzular. En son ismimi değiştirip kapatacam hesabı korkudanAynılar ya oğlan diye tutturup kendi oğullarına hiç bisey yapmamakironiye bak işte. Ayy bende daha neler varda deşifre olucam artık
Sana çok çok hak veriyorum çünkü aynılar al birini vur ötekine.
Ya bisey yapmıyorsanız bile konusmayin kafii gercekten
Benimkide ben geleyim derim beni kabul etmez arkamdan sonra da hiç gelmiyor diye laf söylerAhnsjshsh allahtan uzaksın boşver konuşsun dursun telefonunu al eline bakma suratına muhatap olma. Benimki onunda lafını yaptı gerçi sürekli elinde telefon var dedi senle ne konuşcam acaba ???![]()
Şu dünyayı yaşanmaz hale getiriyorlar ya ne diyeyim. İnsanlar bu kadar kötülüğü içlerinde nerelerine sığdırabiliyorlar anlamıyorum. İki güzel söz, bi güler yüz mesele. Mutsuz edip ne geçecek eline. Allah ıslah etsin, göğüslerine merhamet versin.Yaşayıp görmeniz lazım o kadar diyim
İyi kayinpederin iyi biriyse onunda kötüsü fena oluyor ablamdan biliyorum
Gel kaçalım bu diyarlardan haahah çok ayrıntı verdikBende ifşa olmaktan korkuyorum sürekli kimi görsem anlattığım mevzular. En son ismimi değiştirip kapatacam hesabı korkudan![]()