- 27 Ocak 2022
- 4.798
- 8.999
- 108
- 32
En azından inşallah toplanıp gelmezler. Yani her şeyi geçtim insan yorgun hassas oluyor gelseler bile yatıya kalınmaması gerekir. İnşallah bunu düşünebilecek insanlardır.Ne yapacakları belli olmaz 40 indan sonra gelebilirler bilmiyorum belki de gelmezler![]()
Allah sağlık selamet versin canım sana. Dediğin gibi yaşadığın her şeyi tahmin dahi edemeyiz Allah kolaylık versin.Gördükleri yerde sıkıştırıldım
Ya inan başka dert olmasa sadece o konuşulsa güler geçerim, zaten aklımda olan bi isimdi. Başka şeylerde konuşuldu tabi ben burda anlatmadan bilinmez ama bize kimse bulaşmasın havalarındalar. Bir de kendi çocuklarını bile düşünmek yok. Birde çocuğumun geleceği hakkında bisey dendi, dedim umurunuzda değil zaten ismine mi takildiniz. İyice sinirlerim bozuldu o yüzden
Daha çok şey varda detaylar anlatılınca daha iyi bilinir tabi
Yerinde olsam memlekette çok beklemem. Senin sürecini sana zehir ederler böyleleri. Çok etkilenirsin doğumdan sonra da.
Yani çevremde böyle insanlar olmasındansa az yorulur uykusuz kalırım ama çocuğuma kafam rahat bakarım.
Allah bozmasın kuzum. İştahsızlık varsa her türlü, sen et balık ye sağlıklı şeylere yönel fırsat bu fırsatHiç turşuyla işim yok inan, var yok ekşi peşindeyim canım çekmez bu ara pek aşerme durumunda değilim.
Ay o asitlerden uzak dur mide sorunun varsa, benim midem çok rahat şükür bu aralar :) Bende de tam tersi iştahsızlık var![]()