• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Kızlar benim sütüm giderek azalmaya başladı. Sağım yaptıkça süt artar deniyor ama bende hiç öyle olmuyor. Günde 5 kere de sağsam 1 kere de sağsam toplamda aynı ml süt çıkıyor. Önceden tek göğsümden en az 50 ml süt çıkardı. Şimdi iki göğsümün toplamında 50 ml’i zor görüyorum. Humana emziren anne çayı sipariş ettim ama umudum kırık. Önceden süt inince göğüslerim sızlardı, taş gibi olurdu, süt akardı. Şimdi bunların hiçbiri olmuyor 😕
Canım Humana da çok iyi geliyor ama bana asıl iyi gelen ebebekteki malt içeceği oldu. Mutlaka bi şans ver derim. Yeşil olanını içiyorum ben

Kızlar günaydınnnnn 🌸 ayyy benim bebiş bu gece babasıyla takılmış, aşırı yorgundum doğumdan beri maksimum günlük 2-3 saat uyku ile bebeğimleyim. Chatgbt dün kocama eşin uyumazsa şöyle olur diye felaket senaryoları söyleyince (Allah razı olsun😂) eşim bütün gece çabalamış ve beni hiç uyandırmamış 🥳 5saat deliksiz uyumuşum ya darısı sizlere olsun 💞

Günaydın herkese ❣️ zor bir gece geçirdik bebeğimin çok gazı vardı kıvrandı sürekli emerken bile acı çekti. Ayağımda salladım ve göğsüme yatırdm ancak o şekilde uyuyabildi. Bu haftaya kadar arada ağlasada altını açtığımda gazını çıkarıp rahatlıyordu . 18 aralıkta bir aylık olacağız bu zamana kadar olmayan gaz birden başlamaz dimi 😔 birde linçlemeyin beni ama dün bir bardak kola içtim nedense yediklerim bebeğe etki etmez gibi geliyordu bana ondan olmuş olabilir mi 😔

Kızlar günaydınnnnn 🌸 ayyy benim bebiş bu gece babasıyla takılmış, aşırı yorgundum doğumdan beri maksimum günlük 2-3 saat uyku ile bebeğimleyim. Chatgbt dün kocama eşin uyumazsa şöyle olur diye felaket senaryoları söyleyince (Allah razı olsun😂) eşim bütün gece çabalamış ve beni hiç uyandırmamış 🥳 5saat deliksiz uyumuşum ya darısı sizlere olsun 💞
Maşallah canım🌸 eş desteği bu süreçte gerçekten çok önemli. Bende gündüz uyuyorum eşim geldikten sonra o kadar iyi geliyor ki. Yoksa çok zorlanırdım gerçekten

Oyyyy nasıl iyi gelmiştir o uyku sana. 12 saat uyumuş gibi dinç kalkmışsındır 😍
Biz yine max 1.5 saatte uyandık emdik gakladık uyuduk. Şuan sarhoştan halliceyim😁 Ama o kadar tatlı ki şapur şupur öpüp rahatlıyorum

Back
X