2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Doğru valla akbaba😒
Ben de hemen büyüsün istiyorum seveyim kocama sevdireyim nazlanayım ama hiç hamileliğe dair bişeyim yok😂
Ben 3 tane düşünüyorum ya sen😂
Bir iki ay sonra çıkar, sen de bol bol nazlanırsın pirinsisim.😂
Çok zor geçiyor benim hamilelik o yüzden çok korkuyorum, ikinciyi istiyorum ama cesaret edemeyebiliriz. Benimki zaten tövbe diyor şimdiden.😂😂

Bi sakıncası yoksa burda paylaşabilir misiniz resmi bi yazının görüntüsü mü? Bizimde sabah ekranlarımıza resmi yazı düştü kaldırıldığına dair, hatta yazıda izinde olan personelin mesaiye başlatılması falan diyor
Ya sanirim müdür yanlış yazıyı atmış çok özür dilerim... şimdi duzeltti nasil heves etmiştim

Sende çıkınca diktir o zaman😂
Bizim niye çıkmadı ki göbekler. Göbeğim çıkmadı ama yanlarım genişledi basen kalça😂
Çatlağım da yok hala hamile gibi de hissetmiyorum tüm bunlar için hala erken mi bilmiyorum 😂
Benimde çıkmadı burdaki arkadaşları görünce benim göbeğim yokmuş annem diyor sen kilo çok almıcan belli oldu ben senin zamanında hamile elbisesi giyiyordum diyor

Çocuğu olanların o yüzden evi hep öyle kirli bende neden böyle pasaklılar diyordum😂
Kız yok temizlik ihtiyacı daha çok oluyor, döküyor saçıyor bebeler, temizliyorsun tabiki 🤪 onların kendi pasakliliğından o 😀 ama daha temiz içerikli deterjanlar tercih etmek gerekiyor fakat tuvalet banyo çamaşır suyu ve kireç sökücü olmadan olmuyor tabiki malesef 🤦‍♀️

Sende çıkınca diktir o zaman😂
Bizim niye çıkmadı ki göbekler. Göbeğim çıkmadı ama yanlarım genişledi basen kalça😂
Çatlağım da yok hala hamile gibi de hissetmiyorum tüm bunlar için hala erken mi bilmiyorum 😂
Göbek 5. Ayda çıkmaya başlıyor, çatlak da son 2-3 hafta oluyor ama inşallah olmaz, çünkü çatlak önleyici jeller çok pahalanmis 😀

Çok kimseyle görüşmeyin bu dönem dicem ama bayram var görüşülür illaki. Kem gözlü insan çok bir de yine aynısı mı olur diye insanın psikolojisini bozan da olur.
Bana kalsa ben kimseye hamile olduğumu söylemezdim gerçekten başından sonuna kadar stres ve ne olacağı belli değil. İnşallah hepimiz sağlıkla 9 ayımızı tamamlar kucağımıza alırız🤲🏻
Ayyy cok amin canim benim insallah vakti saatinde tam vakitinde gelir yavrum bu kez butun anne adaylarinada dugam olsun insallah butun hamile kadinlar vakitli kolay dogumlarla evlatlarini kucagina alsin anne olmayi tatsin🤰🧿🙏🥰❤️ bayrami atlatiriz diye umuyorum simdilik insallah soguk olur o gunu de kalin giyinmek mecburi olur kimse anlamaz ne diyim sonrasi allah kerim evde durucam oyle dogurana kadar 😅

Burda sezaryende 2 gece yatırırlarsa öpüp başımıza koyuyoruz 🤣🤣
Nniye oyle ki ben ilk dogumumda 7ci gun taburcu olmustuk oglumla sezeryan dogum yaptim beni 5 gun tuttular 6ci gun saldilar ama bebegi sarilik nedeniyle 1 gun daha tutucaklarini soylediler bende emzirdigim icin 1 gun daha oglum icin kaldim sonraki gun taburcu olduk ama 3 gun sonra tekrar gittim 10cu gun dikisleri aliyorlar oyuzden hem bide devlet hastanesinde dogudu oglum hic bir ucret odemedik hic bir sey icin hatta uzeri ilk bebege ikramiye veriliyor cok buyuk bir mebla deil ama yeterli sonra zaten cocuk 2 yasina girene kadar her ay guzel bir para veriyor devlet turkiyede sanirim bu yok

Nniye oyle ki ben ilk dogumumda 7ci gun taburcu olmustuk oglumla sezeryan dogum yaptim beni 5 gun tuttular 6ci gun saldilar ama bebegi sarilik nedeniyle 1 gun daha tutucaklarini soylediler bende emzirdigim icin 1 gun daha oglum icin kaldim sonraki gun taburcu olduk ama 3 gun sonra tekrar gittim 10cu gun dikisleri aliyorlar oyuzden hem bide devlet hastanesinde dogudu oglum hic bir ucret odemedik hic bir sey icin hatta uzeri ilk bebege ikramiye veriliyor cok buyuk bir mebla deil ama yeterli sonra zaten cocuk 2 yasina girene kadar her ay guzel bir para veriyor devlet turkiyede sanirim bu yok
Türkiyede bu saydıklarınızın hiçbiri yok 😑

Söyleyecek hiçbir şey yok, dediklerinin de hiçbiri yok. burası Türkiye biliyorsun cennet vatan cennet. Parayı basarsan her türlü konfor özelde var o da bastığın paraya bağlı

Türkiyede bu saydıklarınızın hiçbiri yok 😑
Ben su an 3 aylik hamileyim rapor alip devletten para talep edebiliyorum riskli gebelik diye ve cocuk dogana kadar baya guzel bir askari ucret alma hakkim var turkiyede boyle bsy var mi bilmiyorum sanirim hamileler calismak zorunda sizin ulkede

Ben su an 3 aylik hamileyim rapor alip devletten para talep edebiliyorum riskli gebelik diye ve cocuk dogana kadar baya guzel bir askari ucret alma hakkim var turkiyede boyle bsy var mi bilmiyorum sanirim hamileler calismak zorunda sizin ulkede
Bizde sistem Allah versin şeklinde ilerliyor

Söyleyecek hiçbir şey yok, dediklerinin de hiçbiri yok. burası Türkiye biliyorsun cennet vatan cennet. Parayı basarsan her türlü konfor özelde var o da bastığın paraya bağlı
Ben turkiye vatandasi deilim malesef elhamdurullah muslumanim ve turkum 7gobek ama doguma buyume bulgaristanliyim ama sik sik turkiyeye geliyorum gercekten cennet cunku her kez turk 🥰

Ben turkiye vatandasi deilim malesef elhamdurullah muslumanim ve turkum 7gobek ama doguma buyume bulgaristanliyim ama sik sik turkiyeye geliyorum gercekten cennet cunku her kez turk 🥰
Gezmeye gelince öyle oluyor ablacım kur farkı da bindi bana da öyle gelirdi sizin şartlarda.
Bu tr de yaşayan herkes için kanayan bi yara deşmeyelim hiç lütfen

Back
X