Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın canım. Sağlıcakla büyüsün güneş hanımCanlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız![]()
İmkanınız varsa normal doğurun![]()
Bilmeyince neler kafa karıştırıcı... öğrenince insan rahatliyor... Suan bebegin bakimi icinde endise var.. su olursa ne yaparim bu olursa ne yaparım diye :) ama insan yasayarak ogreniyormus... tabi kitap da alacağım. Bas ucu kitabi vardir elbet . Daha onu arastirmadim.![]()
Canim cok benzer seyler yasiyoruz ben de cok sorguladim hala da sorguluyorum sebep ne diye. En son bugun doktor Allah boyle yaratmis diye dusun dediEvet canım doktorum 39. Haftaya kadar beklemeye devam edeceğiz hareketleri azalirsa hemen gel dedi bende takipteyim canım hareketleri iyi gibi ben evdeyken tansiyonum da iyi dusunmezsem bol bol ya Şafi diyorum içimi rahatlatıyor taktigim kısım kilosu olmadı aslında acaba bebekte bir sıkıntı mı var ondan mki gelişmiyor diye korktum hep öyle birşey demedi . Şimdi senin de güncellemeni okudum en son 1330 mu demiştin inşallah bu gittiğinde çok daha güzel kilo almıştır bebişin en kısa zamanda kucağına al inşallahben sürenin artık iyice azaldığını düşünüyorum
Canlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız![]()
İmkanınız varsa normal doğurun![]()
naptın çıktın mı? Güzel haberler getir bizeBana gunaydin , size iyi aksamlar kizlar
Bugun Nst ve ultroson gunum . butun hafta sabahlari yumurta , aksamlari kiymali ve tavuklu bisiler yedim. Insallah bebem kilo almistir![]()
evet cunku bebegin tombik olmasi da bir “ basarali anne “ katagorisi altinda hep degerlendirilir. “ bebegi iyi beslemis , iyi bakmis “ gibisindenCanim cok benzer seyler yasiyoruz ben de cok sorguladim hala da sorguluyorum sebep ne diye. En son bugun doktor Allah boyle yaratmis diye dusun dediBiz toplum olarak biraz tombik bebek seviyoruz ama 2.5 gorunce tamam normal diyor doktor. Insallah hayirli zamanda gelir canim bebisler dogunca buyurler zaten cok takmamak lazim da elde degil iste :)
Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun saglikla.
yok kuzum biraz gidicem , burada saat sabah 10 .naptın çıktın mı? Güzel haberler getir bize![]()
Geceye denk gelir o zaman bakacağım bayılıp kalmazsamyok kuzum biraz gidicem , burada saat sabah 10 .
11 de nst , 12.45 de ultroson var .![]()
Maşallah annesi böyle devam inşallahKızlar bizde doktordan geldik şimdi kızım 4 günde 200 gram almış sarılığı bitti 2600 gram olduk teyzeleriii![]()
uyu kuzum senGeceye denk gelir o zaman bakacağım bayılıp kalmazsam![]()
İnsallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruuzBana gunaydin , size iyi aksamlar kizlar
Bugun Nst ve ultroson gunum . butun hafta sabahlari yumurta , aksamlari kiymali ve tavuklu bisiler yedim. Insallah bebem kilo almistir![]()
Maşallah Nil kuşaKızlar bizde doktordan geldik şimdi kızım 4 günde 200 gram almış sarılığı bitti 2600 gram olduk teyzeleriii![]()
ay yok artik o bisi dediginde ben direk arkadasimin halasina soruyorumSpicelover Ay etkilenme o kadından Allah aşkına felaket tellalı gibi
Evet canım ben var ya hiç kilosu düşük ne olacak bu çocuk diye düşünmedim aslında biraz doktor yavaş hareket ederse gel bilmem ne diye beni çok gerdi bence acaba sağlığında mi bir sıkıntı var diye korktum oysa ki olan zaten olacak inşallah dogsunlar da dünyaya gelen büyüyor yarım kiloyu da elbet alırlarCanim cok benzer seyler yasiyoruz ben de cok sorguladim hala da sorguluyorum sebep ne diye. En son bugun doktor Allah boyle yaratmis diye dusun dediBiz toplum olarak biraz tombik bebek seviyoruz ama 2.5 gorunce tamam normal diyor doktor. Insallah hayirli zamanda gelir canim bebisler dogunca buyurler zaten cok takmamak lazim da elde degil iste :)
Ben bir arastiririm dedim.kaldi oyle ya baslarsin insallah dicem cocuk dogacakYa ben aldım da daha başlamadım, bir hemşirenin yenidoğan bakımı diye bir kitabı, bir de yabancı bir yazarın mahallenin en mutlu bebeği kitabı. Bakalım ne zaman başlarım![]()
Bende Nili soracaktim ama etiketleyemedim seni kuzum cok sukur cok sevindim insallah bundan sonra hep mutlu gunler sizinle olsunKızlar bizde doktordan geldik şimdi kızım 4 günde 200 gram almış sarılığı bitti 2600 gram olduk teyzeleriii![]()
sana dıyorum bnmde oğlum 1845doğdu geriden gelıodu, ama maşallah hiç sıkıntısı yok cok şukur.Evet canım ben var ya hiç kilosu düşük ne olacak bu çocuk diye düşünmedim aslında biraz doktor yavaş hareket ederse gel bilmem ne diye beni çok gerdi bence acaba sağlığında mi bir sıkıntı var diye korktum oysa ki olan zaten olacak inşallah dogsunlar da dünyaya gelen büyüyor yarım kiloyu da elbet alırlar
Ay inşallah canım bende artık sakinleşmeye çalıştıriyorumsana dıyorum bnmde oğlum 1845doğdu geriden gelıodu, ama maşallah hiç sıkıntısı yok cok şukur.