2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bilmeyince neler kafa karıştırıcı... öğrenince insan rahatliyor... Suan bebegin bakimi icinde endise var.. su olursa ne yaparim bu olursa ne yaparım diye :) ama insan yasayarak ogreniyormus... tabi kitap da alacağım. Bas ucu kitabi vardir elbet . Daha onu arastirmadim. 🤦‍♀️

Ya ben aldım da daha başlamadım, bir hemşirenin yenidoğan bakımı diye bir kitabı, bir de yabancı bir yazarın mahallenin en mutlu bebeği kitabı. Bakalım ne zaman başlarım ☺️

Evet canım doktorum 39. Haftaya kadar beklemeye devam edeceğiz hareketleri azalirsa hemen gel dedi bende takipteyim canım hareketleri iyi gibi ben evdeyken tansiyonum da iyi dusunmezsem bol bol ya Şafi diyorum içimi rahatlatıyor taktigim kısım kilosu olmadı aslında acaba bebekte bir sıkıntı mı var ondan mki gelişmiyor diye korktum hep öyle birşey demedi . Şimdi senin de güncellemeni okudum en son 1330 mu demiştin inşallah bu gittiğinde çok daha güzel kilo almıştır bebişin en kısa zamanda kucağına al inşallah 🥰♥️ ben sürenin artık iyice azaldığını düşünüyorum
Canim cok benzer seyler yasiyoruz ben de cok sorguladim hala da sorguluyorum sebep ne diye. En son bugun doktor Allah boyle yaratmis diye dusun dedi 😂 Biz toplum olarak biraz tombik bebek seviyoruz ama 2.5 gorunce tamam normal diyor doktor. Insallah hayirli zamanda gelir canim bebisler dogunca buyurler zaten cok takmamak lazim da elde degil iste :)

Canlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız 🥹🥹🥹
İmkanınız varsa normal doğurun 😅

Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun saglikla.

Canim cok benzer seyler yasiyoruz ben de cok sorguladim hala da sorguluyorum sebep ne diye. En son bugun doktor Allah boyle yaratmis diye dusun dedi 😂 Biz toplum olarak biraz tombik bebek seviyoruz ama 2.5 gorunce tamam normal diyor doktor. Insallah hayirli zamanda gelir canim bebisler dogunca buyurler zaten cok takmamak lazim da elde degil iste :)

Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun saglikla.
evet cunku bebegin tombik olmasi da bir “ basarali anne “ katagorisi altinda hep degerlendirilir. “ bebegi iyi beslemis , iyi bakmis “ gibisinden 🤦🏼‍♀️
Halbuki burada asyalilarin , hintlilerin bebekleri 1800-2000 gr civari doguyor. gayet saglikli bebekler

Bana gunaydin , size iyi aksamlar kizlar 🌻
Bugun Nst ve ultroson gunum . butun hafta sabahlari yumurta , aksamlari kiymali ve tavuklu bisiler yedim. Insallah bebem kilo almistir 🥹
İnsallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruuz 🙏🏻🙏🏻😍
Kızlar bizde doktordan geldik şimdi kızım 4 günde 200 gram almış sarılığı bitti 2600 gram olduk teyzeleriii💓
Maşallah Nil kuşa 😍 sen nasıl oldun canım bu süreçti bedenen nasılsın? Lohusalık nasıl gidiyor

Spicelover Spicelover Ay etkilenme o kadından Allah aşkına felaket tellalı gibi
ay yok artik o bisi dediginde ben direk arkadasimin halasina soruyorum 🙈

Burdakiler boyle vakalar gormedigi icin kitabina uygun islem yapiyorlar. onlem almasi guzel tabi ama strese sokmasi hos degil. yoksa bizim arkadasin kizi 9 ayda 1900 gr dogdu. masallah saglikli bir bebek.

Evet canım ben var ya hiç kilosu düşük ne olacak bu çocuk diye düşünmedim aslında biraz doktor yavaş hareket ederse gel bilmem ne diye beni çok gerdi bence acaba sağlığında mi bir sıkıntı var diye korktum oysa ki olan zaten olacak inşallah dogsunlar da dünyaya gelen büyüyor yarım kiloyu da elbet alırlar

Evet canım ben var ya hiç kilosu düşük ne olacak bu çocuk diye düşünmedim aslında biraz doktor yavaş hareket ederse gel bilmem ne diye beni çok gerdi bence acaba sağlığında mi bir sıkıntı var diye korktum oysa ki olan zaten olacak inşallah dogsunlar da dünyaya gelen büyüyor yarım kiloyu da elbet alırlar
sana dıyorum bnmde oğlum 1845doğdu geriden gelıodu, ama maşallah hiç sıkıntısı yok cok şukur.

Back
X