2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayy valla zorlu geçmiş kuzum ya tekrardan geçmiş olsun 🥺
Biliyorum ablaminda biri zorlamış herhalde sonradan da enfeksiyon oldu aman sen dikkat et ona gargara falan veren olmamış tabi. Bir de onun kanaması durmadı nedense 2 diş ayri bir diş ayri çekildi hele 20likler hiç durmadı anlamadık bizde. Kendisi gazlı bez koydu da baya onunla durmuştu. Apranax sanırım o iyi geliyordu diş agrisina gelmiş geçmiş olsun canım insallah hemencecik geçer 🙏🏻
Çok zorlandı kız çekerken ya 🙄 neyse ki geçti gitti bu ağrılar da geçecek inşallah 🤲🏻
Yaa arkadaşım şey dedi enfeksiyon olmaması için ağız sağlığına çok dikkat edilecek sonraki gün fırçalama ve gargara yapılacak dedi ama senin ağız hijyenin iyi olduğu için sanmıyorum enfeksiyon kaptiracagini sadece gargaraya dikkat et onu yap dedi.
Yaa çok fazla diş cekilmis ondan mı durmadi kanaması acaba 😕 benim de gazlı bezi aldıktan sonra baya bı kan geldi kusacaktim neredeyse de sonra azaldı ama bı ara ateşim çıktı gibi oldu eşim dedi çok sicaksin ateşin var biraz dedi ama geçti o da şimdi, ara ara sızıntı şeklinde kanama olabilir normal dediler şuan hafif kanamalar oluyor hala.
Ama kanama olursa gazlı bezi siz koymayın diyorlar çünkü steril olmuyormuş biz koyunca o yüzden de enfeksiyon kapmış olabilir mi 😕 arkadaşım gazlı bez falan koyma tekrar oraya diye uyardı beni. Apranax evet biliyorum bende ama evde yoktu dolorex içtim o da baya kesti iyi geldi demin de uyumuşum biraz ağrı hafiflemiş akşam yine bı hap içerim geçer böyle böyle 🙏🏻

3250 doğdu canım. Normal doğum oldu dikişsiz doğurdum çok şükür. Kolaydi diyemem ama sancım bir ara gitti suni sancı verdiler mecbur. 6 7 cmde kaldı sancım gidince. Sonra herşey çok hızlı gelişti çok şükür sağlıkla geldi 🥹
Maşallah Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat etsin. Bizlere de böyle doğumlar nasip olsun inşallah 😊😊

Loresima8989 Loresima8989 ben de iki hafta önce bi anda bir iki çizik gördüm. Önceki görün karnımın bir tarafının haritaya döndüğüne şahit oldum 😭 ay bir günde nasıl bu hale geldi anlamadım. Bu arada senin doğum 5 ekim mi

3250 doğdu canım. Normal doğum oldu dikişsiz doğurdum çok şükür. Kolaydi diyemem ama sancım bir ara gitti suni sancı verdiler mecbur. 6 7 cmde kaldı sancım gidince. Sonra herşey çok hızlı gelişti çok şükür sağlıkla geldi 🥹
Gözününüz aydın tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün ❤️

demir eksikliği kansızlık zaten nefes alamama organların oksijenlenememesi sorununu ortaya çıkarıyor ki ben bir ara su içerken bile boğuluyor gibi hissetmeye başlamıştım. bana demiri serumla verdi bir haftada düzeldim şükür son aya girince tekrar vericek çünkü bende haplar işe yaramıyor altta yatan başka bir hastalıktan şüpheleniyor doktorum ama onun içinde doğumdan sonra bakalım dedi şimdi ne ilaç verse zaten içemeyeceğim... senin içinde çok geçmiş olsun umarım doğru demir takviyesi ile düzelir hemoroid içinde şifa bulursun. hemoroid ve doğumuna yardımcı olcak bi bilgi ılık su da otur hem vajina çıkışın yumuşar yırtılman olmaz hem hemoroidin yumuşar tuvalette daha az sıkıntı yaşarsın. Acil şifalar dilerim.
Evet doktor da sıcak su uygula dedi canım, şimdilik oturamadığım için duşla uyguluyorum. Demir ne kadar önemliymiş cidden, sana da çok geçmiş olsun. İnşallah hamileliğin tetiklediği bir şeydir. Altta başka bir hastalık yoktur 🙏 çok teşekkür ederim

Vileee benim de doğumgünüm yarın kız 🤓

Bu arada bio oil hiçbir işe yaramadı dün gece çok kaşındım sabah tarihin en büyük çatlamasıyla uyandım göbek deliği çevresi harita 😩
ayy birlikte pasta ufleriz 🥰
bana bio oil kasinti yapinca ben pahali bir markanin sarma karsiti bir kremini aldim ama gecen gun gordum ki iki catlak yandan yukari dogru gidiyoreee😂😂
Ay varya senin enerjine hayranımm kuzum😍 bizi TR stres mi etti naptı en ufak şeyde sinirleniyoruz seni kaç haftadır ordan oraya sürüklüyorlar sakinsin hala maşallah 😅
bu bebe bana sakin olmayi ogretti. yoksa normalde cok gergin ve cabuk sinirlenen biriyim. kafam da kurar kurar birde inaninirim😂😂😂 hatta esim derki “ sen cok heycanlisin tansiyonunfw ondan var kesin “
diye 😂 ama hamilelikte bir sakinlik geldi ustume yada kullandigim zilyontane ilacin etkisi , bilemiyorum😂😂😂

Teşekkür ederimm 😍 Ayy başak burcu anneleriyiz ikimizde desene. Belkim oğlan da yetişir Eylül ayına hatta benimle aynı gün doğar dedim ama beyefendinin keyfi pek yerinde sanırım gününü beklyecek 😂😂
ya benim hedefim de ilk hamile kalmaya calsitigim da eylul de dogurcak sekildeydi ama kismet olmadi😂
bizim evlilik yildonumumuzde eylul de . Abimin dogum gunude eylulde. eylul u ayri bir seviyorum ben hep zaten 🥰

Teşekkür ederimm 😍 Ayy başak burcu anneleriyiz ikimizde desene. Belkim oğlan da yetişir Eylül ayına hatta benimle aynı gün doğar dedim ama beyefendinin keyfi pek yerinde sanırım gününü beklyecek 😂😂

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ayyy çok heyecanlı yaa..😍😍 Amin inşallah Diloşum. Bizim kontrol vardı yine bugün. Doktorumuz izinden dönmedi hala. Haftaya dönecek inşallah. Bugün yerine bakan doktor da dedi. Normal doğuma çok müsait, ameliyat olma gününü bekle dedi ama bakalım. Bende alerji belirdi kollarım falan hep kıpkırmızı 1 haftadır. Gebelik kolestazı olabilir tahlil isteyelim dedi. Bakalım öğleden sonra sonuçları almaya gidicem. İnşallah kötü bi durum yoktur🙄

Teşekkür ederim canım benim 😍 Evet aynı bildiğin top çok dikkat çekmeye başladı😂 görenler tebessüm etmeye başlıyor yolda falan tanımadığım teyzeler hatta el sallayanlar bile var :KK70: Valla bende 40 ı geçirecek diye düşünüyorum artık. Çünkü doğması için hiç bir alamet yok ortada :KK70: Sağlıklı doğsunlar da Allahın izniyle onların keyfi ne zaman isterse o zaman gelecekler, inşallah en hayırlı zamanda 😍

Teşekkür ederim Diloşum çok sağol 😍😍 Aminn inşallah, sağlıklı ve güzel bir şekilde Rabbim zamanında nasip etsin her birimize inşallah 🥰

Yaa benn ya bennn 😥😥 Daha iki hafta öncesine kadar bi tane çatlak yoktu ne kadar şanslıyım allahım derken. Gözlerime inanamadım bir anda tüm alt karnımı sardılar. Bu konuda bende çok mutsuzum 😒😒

Teşekkür ederiz teyzesi 🥰🥰 Çok sağol aminn inşallahh 😍😍 Hepimiz nice nice mutlu sağlıklı günler görelim sevdiklerimizle ❤
Ah canım geçmiş olsun ya 🥺 öyle bisey çıkarsa direk alıyorlar sanirim dimi bebisi? İnşallah çıkmaz diyelim 🙏🏻 güzel sonuçlarla gel öğleden sonra🙏🏻
Normal denemek istiyorsun zaten bi sıkıntı çıkmasın 🥺

Çok zorlandı kız çekerken ya 🙄 neyse ki geçti gitti bu ağrılar da geçecek inşallah 🤲🏻
Yaa arkadaşım şey dedi enfeksiyon olmaması için ağız sağlığına çok dikkat edilecek sonraki gün fırçalama ve gargara yapılacak dedi ama senin ağız hijyenin iyi olduğu için sanmıyorum enfeksiyon kaptiracagini sadece gargaraya dikkat et onu yap dedi.
Yaa çok fazla diş cekilmis ondan mı durmadi kanaması acaba 😕 benim de gazlı bezi aldıktan sonra baya bı kan geldi kusacaktim neredeyse de sonra azaldı ama bı ara ateşim çıktı gibi oldu eşim dedi çok sicaksin ateşin var biraz dedi ama geçti o da şimdi, ara ara sızıntı şeklinde kanama olabilir normal dediler şuan hafif kanamalar oluyor hala.
Ama kanama olursa gazlı bezi siz koymayın diyorlar çünkü steril olmuyormuş biz koyunca o yüzden de enfeksiyon kapmış olabilir mi 😕 arkadaşım gazlı bez falan koyma tekrar oraya diye uyardı beni. Apranax evet biliyorum bende ama evde yoktu dolorex içtim o da baya kesti iyi geldi demin de uyumuşum biraz ağrı hafiflemiş akşam yine bı hap içerim geçer böyle böyle 🙏🏻
Aa gerçekten mi şaşırdım bak şimdi canım. Direk Pamuk koymuşlar bi kaç saat sonra çekmişti baya kanama olunca gazlı bez al koy demiş doktor 🤦🏻‍♀️ eczaneden alıp koymuştu ablamda. Ertesi gün de sanırım enfeksiyon oldu. Ama onun hiç durmuyordu hani koymasa gece falan boğazına kaçacak Allah korusun. İyi sende öyle bisey olmamış sen yine de dikkat et kendine çok ondan sonra enfeksiyonda hiç çekilmiyor 🥺

Aa gerçekten mi şaşırdım bak şimdi canım. Direk Pamuk koymuşlar bi kaç saat sonra çekmişti baya kanama olunca gazlı bez al koy demiş doktor 🤦🏻‍♀️ eczaneden alıp koymuştu ablamda. Ertesi gün de sanırım enfeksiyon oldu. Ama onun hiç durmuyordu hani koymasa gece falan boğazına kaçacak Allah korusun. İyi sende öyle bisey olmamış sen yine de dikkat et kendine çok ondan sonra enfeksiyonda hiç çekilmiyor 🥺
Bilmiyorim ki arkadaşım koyma gazlı bez falan dedi o kanasın durur dedi belki çok aşırı kanama olsaydı bana da koy derdi ama internette araştırdım doktorların sitelerinde falan öyle yazıyor tekrar gazlı bez koymayın steril olmaz iltihap olabilir vs yazıyordu.
Aslında kanama durmazda acile gidin falan diyorlar Allah korusun kötü bisey de olabilir ama çok şükür durmuş yine sizinki.
Ayyy o kadar kanama çok kötü ben gece hafif siziyordu onda bile rahatsız oldum hem ağrısından hemde o kan sizintisindan uyurken dilim geliyor üstüne bı çekiyorum kan akıyor direk yan yatınca 🤦🏻‍♀️ amaaan geçecek inşallah neyse 😂
Çok şükür bende bı sıkıntı olmadı inşallah da olmaz ya 🤲🏻

Benim hepsi çıkmıştı bı sol alt hafif gömük de cerrahi müdahale ile alınacak dendi. Sağ üst dişim de çok ağrı yapıyordu hamileleikte dolayı oldu sanırım çürük vardı zaten iyice ilerlemiş muayene etti bu dış gitmiş kesin alinmasi lazım dedi çok da ağrı yapıyordu artık tatlı birşey yemeyi ozlemistim hem dolgularin altında sızlama oluyordu hem 20 lik diş geceleri uyutmuyordu ağrıdan dişlerimi fircalayamaz olmuştum fircaladikca ağzımı calkaladikca beynim zonkluyordu🤦🏻‍♀️ bunu alcaz dediler de aldırdım dün işte ağrısı baya var ama bunu da cekicem kurtulcam daha da agrimayacak diye kendimi avutuyorum 😄 1 haftada 3 dolgu 1 çekim yaptık geriye 1 tane dolgu kaldı o da önemli değil çok ne zaman istersen gel dedi bir an önce bitse de kurtulsam dişçi fobim var 😂🤦🏻‍♀️

Doğumdan sonra da çok fena catliyorsunuz bende fazla karnım büyümedigi için çatlak vs yoktu bı tek göğüsler hafif catlamisti bir de kalcalarimda vardı. Doğum yaptım aboo bı gün aynada bir gördüm kendimi kalçalarım çok kötü kıpkırmızı çatlak dedim noluyor ne ara oldu bunlar hele goguslerimi saymıyorum doğumdan sonra süt doldu baya normalde 85 tanıyordum hamilelikte 90 a çıkmıştı doğumdan sonra 95 olanlar bile olmuyordu ayriyetten mastit olmuştum sütü geri gönderdik şimdi balon gibi söndüler çatlak icindeler ve 75 taksam anca olacak 😱😱😱😔😔
Doğumdan sonra çatlamayla alakalı dün bi yazı okudum bende o olayda varmıs sen simdi yazınca doğruymus o zaman. Biz nasıl annelerimizde eser bırakmısız yavrularımızda bizde bırakacak demekki.

Ben kendimi bi dişciye atsam 4-5 diş gitti hamilelik sürecinde 😅
ayy birlikte pasta ufleriz 🥰
bana bio oil kasinti yapinca ben pahali bir markanin sarma karsiti bir kremini aldim ama gecen gun gordum ki iki catlak yandan yukari dogru gidiyoreee😂😂

bu bebe bana sakin olmayi ogretti. yoksa normalde cok gergin ve cabuk sinirlenen biriyim. kafam da kurar kurar birde inaninirim😂😂😂 hatta esim derki “ sen cok heycanlisin tansiyonunfw ondan var kesin “
diye 😂 ama hamilelikte bir sakinlik geldi ustume yada kullandigim zilyontane ilacin etkisi , bilemiyorum😂😂😂
Annelik olgunlugu gelmiş bence o zaman kuzum 😍
bugün sezeryanla alıncak.bebeğim ters duruyo makat geliş suyuda azaldı mecburi sezeryan olucak
Ay sağlıkla kucağına al insallah canım benim. Sağlıkla büyüt bol bol sütün olsun insallah 🙏🏻Haftan iyidir zaten senin 37 sonlarındasındır zamanında gelmiş olacak bebek ne güzel. Müsait oldugunda güzel haberlerini bekliyoruz insallah

Doğumdan sonra çatlamayla alakalı dün bi yazı okudum bende o olayda varmıs sen simdi yazınca doğruymus o zaman. Biz nasıl annelerimizde eser bırakmısız yavrularımızda bizde bırakacak demekki.

Ay sağlıkla kucağına al insallah canım benim. Sağlıkla büyüt bol bol sütün olsun insallah 🙏🏻Haftan iyidir zaten senin 37 sonlarındasındır zamanında gelmiş olacak bebek ne güzel. Müsait oldugunda güzel haberlerini bekliyoruz insallah
Evet ben hep hamilelikte catlaniyor sanıyordum da acı gerçekle yüzlestim 😂 ama düşününce mantıklı çünkü kilo alınıyor geri zayifliyorsun çatlamaya meyilli vücutlar için çatlamak çok kolay oluyor bende trafik yol haritası gibi kırmızı kırmızı dolanıyorum 🤦🏻‍♀️ benim annemde pek çatlak yok hele kayınvalidem de hiç yok ben kime çektim bilmem😂😂 bekarlikta da var çünkü çatlaklar basenlerde falan 🤦🏻‍♀️
Aman diş i hiç aksatma gercekten bekledikce daha çok sıkıntı çıkıyor doğumdan sonra bir baktır istersen 😕

Sağlıkla al kucağına inşallah 🙏 kaçıncı haftası

çok sağolun 37+5 teyiz bugün

Bilmiyorim ki arkadaşım koyma gazlı bez falan dedi o kanasın durur dedi belki çok aşırı kanama olsaydı bana da koy derdi ama internette araştırdım doktorların sitelerinde falan öyle yazıyor tekrar gazlı bez koymayın steril olmaz iltihap olabilir vs yazıyordu.
Aslında kanama durmazda acile gidin falan diyorlar Allah korusun kötü bisey de olabilir ama çok şükür durmuş yine sizinki.
Ayyy o kadar kanama çok kötü ben gece hafif siziyordu onda bile rahatsız oldum hem ağrısından hemde o kan sizintisindan uyurken dilim geliyor üstüne bı çekiyorum kan akıyor direk yan yatınca 🤦🏻‍♀️ amaaan geçecek inşallah neyse 😂
Çok şükür bende bı sıkıntı olmadı inşallah da olmaz ya 🤲🏻
İlk Pamuk koyduğu için durmadı herhalde canım Pamuk ne kadar tutacak yani tutmadı da. Biseyler oldu ama geçirdi gitti işte. Olmaz insallah canım olsaydı şimdiye belirti gösterirdi sen dikkat et kendine 🙏🏻

Back
X