- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya nasıl güzel yazmışsın resmen ağlatıcaktın beniTesadüf olur mu kuzum aylarca birlikte yaşadınız bebişinle. Sen ne hissettiysen oda hep aynısı hissetti sen ne yediysen o onun besinini yedi ne konustuysan onu duydu. Kalbinin atışını dinledii aylardır. Evlenmeden önce bile duygulanırdım ağlayan bebek annesinin kollarına gidince bir anda susması buda onun gibi bir şey işte seni bildiği için bakıyordur annesi az kaldı kavuşmamıza anne diye. Şafak uzun değil senindee baktıgın zaman ekim 3-4. Haftası gibi en geç kavuşursunuz gibi geliyor bana. Bir sonra ki sarılma ne zaman![]()
Ya kızlar sizde de sinir varmı ya. Ben aşırı sinirli oldum bu ara. Oğlum da çok zorluyo sabrımı bu ara sık sık sabrım taşmaya başladısonrasında çok üzülüyorum ama engelleyemiyorum
Kızlar yenidoğan sağlık sigortası yaptırdınız mı gerekli mi sizce ne düşünüyorsunuz ? Birde fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba
Eşimle ben sigortacıyız kendi acentemiz bebek doğar doğmaz aile boyu yaptırcaz öyle daha uygun oluyor 3 ay bekleme süresi var 3 ay sonra anlaşmalı hastanelerden sadece devletin aldığı katkı payıyla ücretsiz muayane oluyorsunuz hem yatarak hakkınız var hem ayakta muayane olası ameliyatı da karşılıyorKızlar yenidoğan sağlık sigortası yaptırdınız mı gerekli mi sizce ne düşünüyorsunuz ? Birde fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
E bu 3 aylık süreyi kapsamıyor yani dimi ilk kontrolleri falanEşimle ben sigortacıyız kendi acentemiz bebek doğar doğmaz aile boyu yaptırcaz öyle daha uygun oluyor 3 ay bekleme süresi var 3 ay sonra anlaşmalı hastanelerden sadece devletin aldığı katkı payıyla ücretsiz muayane oluyorsunuz hem yatarak hakkınız var hem ayakta muayane olası ameliyatı da karşılıyor
oyy benim yerimede op kuzumBir de size Bebiş Ayağı bırakayım
İlk doğduğunda kuru fasulye tanelerinden de ufaktı parmaklarışimdiyse fasulye kadar olmuş bazısı
![]()
Aaa doğurdu mu
Senin ayaklarını yerim amaaaaa bebekte en sevdiğim yer koşulsuz ayaklarıdır netsağlıkla büyüsün inşAllah minik prenses
![]()
Koyun koyuna uyuyoruz teyzesi yeni uyandıkMaşallah kuzuma ya çok duygulandım canım kocaman kocaman sarıl yavruna çok hakettinDarısı bizlere inşallah @Dilos6342 u bekleyeceğiz sabırsızlıkla yarın
![]()
Amin kuzumYaaaayerim ben bu ayakları. Oh çok şükür eve de dönmüşsünüz Allah bir daha düşürmesin hastaneye
![]()
İnşallah yavrum toparlamaya başladı sanki tepkileri gözleri daha canlı artık-Sunshine maşallah kuzuma maşallah❤ bu ayaklarla tepikledi demek annesi.. eve de gelmişsiniz çok şükür.. bol bol sütünden içsin de toparlasın kuzucuk..
Son demler kendini bu kadar yorma yavrum yaBen bugün çok yoruldum.. mesajlara yetişemedim pek.. annem gelmeden kışlık birşey yapamamıştım bugün fasülye ve domatesi hallettik biber közlemek istiyorum ama bakalım doğumdan önce olur inşAllah.
Oyyy şimdi nasıl iyileşebildi mi peki ?cnm cok gecmıs olsun inşallah tez zmnda atlatırsınz. bzde 5gundr hastanedeydık ateşi dusuremedık hiç. bgn nereye kosacağıma sasrdm yrn bzmde minnoş gelecek inşallah. buyuk oğlumda hasta 2.ye bulastrmaz inşallah tam ters zmnda hasta oldu
Bence alma hastanede hastane tipini muhakkak iste ama. Efsane süt sağıyor.süt sağım pompasını yanıma almalımıyım acaba
Oooy ayaklara bak be
Maşallah canım benim çok şükür Allah bugünleri gösterdi, ne zorlu yollardan geldin bugünlere insan düşününce duygulanıyor istemsizce
Tecrübelerini bekliyoruz![]()
Kokmuyordu hatta baya muhabbetini yaptık evde.Off bu ayaklar ama tam öpülesiMaşallah canım benim artık zorluk kalmadı önünüzde şimdi başlasın süt partileri
missss gibi kokuyordur şimdi güneşşşş
![]()
Yaptıramadık henüz tssler 14 gün dolunca yapılıyormuş canım. Ama 4 binden aşağı fiyat çıkmayacak sanırım su anda. Bence cok gerekli.Kızlar yenidoğan sağlık sigortası yaptırdınız mı gerekli mi sizce ne düşünüyorsunuz ? Birde fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Canım inan 2 gündür kendi alarmdan önce uyanıyor seninki yine iyi altını aç hemen uyanıyor biraz fazla bez gider ama bu zamanda mecburuz uyanmıyorlar mama veriyor musun? Ben valla %80 mama %20 süte döndük benim obur 3 saatte ve ya 2 saatte 1 60 cc yediği ve benim sütüm çok az olduğu için yetişmiyor ben nasıl üzüldüysem sütüm gelmiyorCanlar Cananlar biz evdeyiz çok şükür
Sarılığımız dün sabah yeniden 9 ölçüldü. Öğlen eve geldik.
Evde 2 saatte bir her emzirme sonrası aldığı kadar enjektörle anne sütü vermeye devam edicez.
Uyandırmak çok zor oluyor maalesef kendinizi buna hazırlayın
Sarılık sizde bi daha yükselmedi dimi ekimcim?
Uyuşmazlık sonucu Fizyolojik sarılık olunca bir de haftası da erken, bu çocuk sarılık olmasın da kim olsun dediler
Ekim bir de Nil kendi kendine uyanmaya ne Zaman başladı? Güneş daha bu gece 2-3 kere tam alarmdan önce uyandı ama inşallah sürekli olur. Uyandıramadığımızdsn aç kalıyor çocukdaha yeni yeni ağzı süt koktu
![]()
çok şükür iyiyz ada hanımla uğraşmaktan bakamıyorum bile telefona
Aaa doğurdu mu
Özel miydi devlet hastanesi miydiçok şükür iyiyz ada hanımla uğraşmaktan bakamıyorum bile telefonadoğum yaptığım gün 15:45 gibi aldılar sezeryana uzun süre açlık kötü yaptı beni serum takılı olsa bile spinal sezeryan oldum sondayı uyuşturunca taktılar orda bacaklarımı açınca hissettim bi korku geldi bebeği çıkarana kadar sürekli acıyomuş gibi geldi aşırı korktum nedense sonra dikiş atılıtken sakinleştirici verdiler rahatladım.hastane çok kötüydü hemşiler çok kötüydğ emzirmede çok sorun yaşafım yardım istedik edemeyiz biz bilemeyiz dedilersıkınca sütte gelmeyince mecburen mama aldık.ama çok şükür yeni yeni süt gelmeye başladı şimdide meme reddi yapıyo bende slikon göğüs ucu aldım sağlık ocağındaki hemşirenin tavsiyesiyle slikon göğüs ucu kullanan vatmı başka ?
Hayır kapsamıyor ilk defa yapıldığı için iyi niyet bekleme süresi ama diğer sene yenilendiği zaman poliçe beklemeye gerek yokE bu 3 aylık süreyi kapsamıyor yani dimi ilk kontrolleri falan
Geçecek geçecek bi doğumlar olsuun lohusalık bitsin sonu pamukBelki kızıcaksınız ama yalnız olmamama sevindimeşime bağırıyorum çocuğa gereksiz bağırıyorum. Aslında oğlum çok sınır zorlayan bir çocuktur ve hayatımda kimseye olmadığım kadar sabırlıyımdır ona ama bu ara duramıyorum
genelde zaten sinirli bir yapım var ama bu ara sesim çok yüksek. Geçicek diyelim de bari moral olsun
![]()
Kuzuum sen genede öyle hareket yapmasanaaHerkeze merhabaumarim herkez iyidir
Doktorum sehir disindaymis yarinki randevum iptal oldu yani salı yada çarşamba günü gidicem artikhamd olsun iyim bugün kendimi çok iyi hissediyorum sabah erken kalktim oglumla ilgilendim evi temizledim yemektir bulasiktir eşim sağ olsun annemle götürdü bugun güzel geçti anlayacağınız heralde benim kız gelmekten vazgeçti
durumlar böyle
Ya şansına kötü bir deneyim olmus ama sonu güzel yavrunu kucağını almıssın. Sütün bol olsun insallah stres etkiliyor o strese gelmemiştir sütün belki. Grupta doğumlar yeni yeni başlıyacak o yüzden ilk bebeğinden deneyimli olanlar yazın sanırımçok şükür iyiyz ada hanımla uğraşmaktan bakamıyorum bile telefonadoğum yaptığım gün 15:45 gibi aldılar sezeryana uzun süre açlık kötü yaptı beni serum takılı olsa bile spinal sezeryan oldum sondayı uyuşturunca taktılar orda bacaklarımı açınca hissettim bi korku geldi bebeği çıkarana kadar sürekli acıyomuş gibi geldi aşırı korktum nedense sonra dikiş atılıtken sakinleştirici verdiler rahatladım.hastane çok kötüydü hemşiler çok kötüydğ emzirmede çok sorun yaşafım yardım istedik edemeyiz biz bilemeyiz dedilersıkınca sütte gelmeyince mecburen mama aldık.ama çok şükür yeni yeni süt gelmeye başladı şimdide meme reddi yapıyo bende slikon göğüs ucu aldım sağlık ocağındaki hemşirenin tavsiyesiyle slikon göğüs ucu kullanan vatmı başka ?
Tirsacak kadar var aslindaKızlar çatı muaynesi oldunuz mu ? Nasıl birsey bu ayyy korkmaya başladım doktor bebek normal doğuma uygun şekilde duruyor 15 gün sonra çatı muaynesi yapalım ona göre normal sezeryan konusalım dedi tırstım resmen![]()
Kuzuum sen genede öyle hareket yapmasanaa
![]()
Doktor çatı muaynesi der dermez sezeryan istiyorum dersem şaşırmıcamTirsacak kadar var aslindahele sanci cekiyorsan aciyor bayagi ama normal vakitte okadar cok can yakmiyor en azindan benim canim tatli belki senin aci esiyin daha yuksektir bilemiyorum ama herturlu rahatsiz edici bir sey keske icini rahatlatacak bir sey yazabilseydim kuzum ama kendini gercege hazirlasan daha iyi ne demisler isini kis tut yaz cikarsa bahtina