2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bir de canımlar bugün hafif adet sancıları çekiyorum ve düzenli 😱 hafif diye umursamamaya çalışıyorum napsam bilemedim. Var mı böyle olan

Tesadüf olur mu kuzum aylarca birlikte yaşadınız bebişinle. Sen ne hissettiysen oda hep aynısı hissetti sen ne yediysen o onun besinini yedi ne konustuysan onu duydu. Kalbinin atışını dinledii aylardır. Evlenmeden önce bile duygulanırdım ağlayan bebek annesinin kollarına gidince bir anda susması buda onun gibi bir şey işte seni bildiği için bakıyordur annesi az kaldı kavuşmamıza anne diye. Şafak uzun değil senindee baktıgın zaman ekim 3-4. Haftası gibi en geç kavuşursunuz gibi geliyor bana. Bir sonra ki sarılma ne zaman 😍
Ya nasıl güzel yazmışsın resmen ağlatıcaktın beni 😔

Ya kızlar sizde de sinir varmı ya. Ben aşırı sinirli oldum bu ara. Oğlum da çok zorluyo sabrımı bu ara sık sık sabrım taşmaya başladı 😔 sonrasında çok üzülüyorum ama engelleyemiyorum

Ben de öyleyim ama kendimi anlamaya çalışıyorum önceden böyle değildim o halde bu duruma özel ve geçecek.. Özellikle ağrım olduğunda bir şey sorarsa bağırıyorum maalesef

Herkeze merhaba 👋 umarim herkez iyidir
Doktorum sehir disindaymis yarinki randevum iptal oldu yani salı yada çarşamba günü gidicem artik 😁 hamd olsun iyim bugün kendimi çok iyi hissediyorum sabah erken kalktim oglumla ilgilendim evi temizledim yemektir bulasiktir eşim sağ olsun annemle götürdü bugun güzel geçti anlayacağınız heralde benim kız gelmekten vazgeçti 😏durumlar böyle

Kızlar yenidoğan sağlık sigortası yaptırdınız mı gerekli mi sizce ne düşünüyorsunuz ? Birde fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba

Kızlar yenidoğan sağlık sigortası yaptırdınız mı gerekli mi sizce ne düşünüyorsunuz ? Birde fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Eşimle ben sigortacıyız kendi acentemiz bebek doğar doğmaz aile boyu yaptırcaz öyle daha uygun oluyor 3 ay bekleme süresi var 3 ay sonra anlaşmalı hastanelerden sadece devletin aldığı katkı payıyla ücretsiz muayane oluyorsunuz hem yatarak hakkınız var hem ayakta muayane olası ameliyatı da karşılıyor

Eşimle ben sigortacıyız kendi acentemiz bebek doğar doğmaz aile boyu yaptırcaz öyle daha uygun oluyor 3 ay bekleme süresi var 3 ay sonra anlaşmalı hastanelerden sadece devletin aldığı katkı payıyla ücretsiz muayane oluyorsunuz hem yatarak hakkınız var hem ayakta muayane olası ameliyatı da karşılıyor
E bu 3 aylık süreyi kapsamıyor yani dimi ilk kontrolleri falan

Z zngnsglm doğumunn nasıl geçtii yazmadın sonra sende bebekte iyisinizdir inşallah müsait vaktinde doğum hikayeni anlat bizlere de 🙏🏻
Aaa doğurdu mu
[/QUOTE]
Senin ayaklarını yerim amaaaaa bebekte en sevdiğim yer koşulsuz ayaklarıdır net 😍😍😍 sağlıkla büyüsün inşAllah minik prenses 😻
💕💕🥰 inşallah canım sizlere daha vakitli doğumlar nasip olsun inşallah 💕
Maşallah kuzuma ya çok duygulandım canım kocaman kocaman sarıl yavruna çok hakettin ❤️ Darısı bizlere inşallah @Dilos6342 u bekleyeceğiz sabırsızlıkla yarın 🤗
Koyun koyuna uyuyoruz teyzesi yeni uyandık 🥰 inşallah en kolay şekilde size de nasip olacak canım 🤗
Yaaaa😍 yerim ben bu ayakları. Oh çok şükür eve de dönmüşsünüz Allah bir daha düşürmesin hastaneye ❤️
Amin kuzum 🥹
-Sunshine -Sunshine maşallah kuzuma maşallah❤ bu ayaklarla tepikledi demek annesi.. eve de gelmişsiniz çok şükür.. bol bol sütünden içsin de toparlasın kuzucuk..
İnşallah yavrum toparlamaya başladı sanki tepkileri gözleri daha canlı artık 🤲🏻🥰
Ben bugün çok yoruldum.. mesajlara yetişemedim pek.. annem gelmeden kışlık birşey yapamamıştım bugün fasülye ve domatesi hallettik biber közlemek istiyorum ama bakalım doğumdan önce olur inşAllah.
Son demler kendini bu kadar yorma yavrum ya
Evde bulunması güzel ama gerekirse alınır bak bu enerjiye sonra ihtiyacın var sen benden iyi biliyorsun 🥹
cnm cok gecmıs olsun inşallah tez zmnda atlatırsınz. bzde 5gundr hastanedeydık ateşi dusuremedık hiç. bgn nereye kosacağıma sasrdm yrn bzmde minnoş gelecek inşallah. buyuk oğlumda hasta 2.ye bulastrmaz inşallah tam ters zmnda hasta oldu
Oyyy şimdi nasıl iyileşebildi mi peki ?
Kıyamam yahu sana. Ay ne diyeceğimi bilemedim inşallah çok kolayca geçer doğumun kuzum🥹 yanında birileri var değil mi ? Eve geçince yalnız olmayacaksın diye hatırlıyorum
süt sağım pompasını yanıma almalımıyım acaba
Bence alma hastanede hastane tipini muhakkak iste ama. Efsane süt sağıyor.
Bence hastaneden çıkmadan o cihazı kullanıp bi kaç sefer süt sağımı denenmesi gerekiyor. Benim doğum yaptığım hastanede sütüm var mı bakmadan direkt mama başlattılar. Halbuki süt var inmiş durumda ama bebe uyanmıyor beslenmiyordu..
şimdi evdeki pompa ile sağıyoruz fena değil ama yarın sarılık tekrar yükselmişse bi süreliğine hastane tipi kiralamayı düşünüyorum.
Oooy ayaklara bak be💓🥹
Maşallah canım benim çok şükür Allah bugünleri gösterdi, ne zorlu yollardan geldin bugünlere insan düşününce duygulanıyor istemsizce🍀
Tecrübelerini bekliyoruz 🌸
🥰🥰 lalalacım hadi ama doğur artık 🤩kavuştay cok güzel cok. Aktarırım tabi ki yaşadığım kadarıyla 💕 ama bu duygular cok güzelmiş hepimiz için çok mutluyum erkekler cok şey kaçırıyor 😂
Off bu ayaklar ama tam öpülesi 😍🧿 Maşallah canım benim artık zorluk kalmadı önünüzde şimdi başlasın süt partileri 🍼 missss gibi kokuyordur şimdi güneşşşş 🤤🤤
Kokmuyordu hatta baya muhabbetini yaptık evde. 😂 hani bebek kokusu diye.
Meğer çocuğumu uyandıramadığımdan doyuramıyormuşun. Sonunda bugün ağzı süt koktu 🥹 bir de ilk kusmamızı yaşadık ekşi ekşi koktuk 😂
Kızlar yenidoğan sağlık sigortası yaptırdınız mı gerekli mi sizce ne düşünüyorsunuz ? Birde fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Yaptıramadık henüz tssler 14 gün dolunca yapılıyormuş canım. Ama 4 binden aşağı fiyat çıkmayacak sanırım su anda. Bence cok gerekli.

Canlar Cananlar biz evdeyiz çok şükür💕🌸
Sarılığımız dün sabah yeniden 9 ölçüldü. Öğlen eve geldik.
Evde 2 saatte bir her emzirme sonrası aldığı kadar enjektörle anne sütü vermeye devam edicez.
Uyandırmak çok zor oluyor maalesef kendinizi buna hazırlayın 🥹

Sarılık sizde bi daha yükselmedi dimi ekimcim?
Uyuşmazlık sonucu Fizyolojik sarılık olunca bir de haftası da erken, bu çocuk sarılık olmasın da kim olsun dediler🥹
Ekim bir de Nil kendi kendine uyanmaya ne Zaman başladı? Güneş daha bu gece 2-3 kere tam alarmdan önce uyandı ama inşallah sürekli olur. Uyandıramadığımızdsn aç kalıyor çocuk 🥲daha yeni yeni ağzı süt koktu🥹
Canım inan 2 gündür kendi alarmdan önce uyanıyor seninki yine iyi altını aç hemen uyanıyor biraz fazla bez gider ama bu zamanda mecburuz uyanmıyorlar mama veriyor musun? Ben valla %80 mama %20 süte döndük benim obur 3 saatte ve ya 2 saatte 1 60 cc yediği ve benim sütüm çok az olduğu için yetişmiyor ben nasıl üzüldüysem sütüm gelmiyor😔

Z zngnsglm doğumunn nasıl geçtii yazmadın sonra sende bebekte iyisinizdir inşallah müsait vaktinde doğum hikayeni anlat bizlere de 🙏🏻
çok şükür iyiyz ada hanımla uğraşmaktan bakamıyorum bile telefona 😊doğum yaptığım gün 15:45 gibi aldılar sezeryana uzun süre açlık kötü yaptı beni serum takılı olsa bile spinal sezeryan oldum sondayı uyuşturunca taktılar orda bacaklarımı açınca hissettim bi korku geldi bebeği çıkarana kadar sürekli acıyomuş gibi geldi aşırı korktum nedense sonra dikiş atılıtken sakinleştirici verdiler rahatladım.hastane çok kötüydü hemşiler çok kötüydğ emzirmede çok sorun yaşafım yardım istedik edemeyiz biz bilemeyiz dedilersıkınca sütte gelmeyince mecburen mama aldık.ama çok şükür yeni yeni süt gelmeye başladı şimdide meme reddi yapıyo bende slikon göğüs ucu aldım sağlık ocağındaki hemşirenin tavsiyesiyle slikon göğüs ucu kullanan vatmı başka ?

💕💕🥰 inşallah canım sizlere daha vakitli doğumlar nasip olsun inşallah 💕

Koyun koyuna uyuyoruz teyzesi yeni uyandık 🥰 inşallah en kolay şekilde size de nasip olacak canım 🤗

Amin kuzum 🥹

İnşallah yavrum toparlamaya başladı sanki tepkileri gözleri daha canlı artık 🤲🏻🥰

Son demler kendini bu kadar yorma yavrum ya
Evde bulunması güzel ama gerekirse alınır bak bu enerjiye sonra ihtiyacın var sen benden iyi biliyorsun 🥹

Oyyy şimdi nasıl iyileşebildi mi peki ?
Kıyamam yahu sana. Ay ne diyeceğimi bilemedim inşallah çok kolayca geçer doğumun kuzum🥹 yanında birileri var değil mi ? Eve geçince yalnız olmayacaksın diye hatırlıyorum

Bence alma hastanede hastane tipini muhakkak iste ama. Efsane süt sağıyor.
Bence hastaneden çıkmadan o cihazı kullanıp bi kaç sefer süt sağımı denenmesi gerekiyor. Benim doğum yaptığım hastanede sütüm var mı bakmadan direkt mama başlattılar. Halbuki süt var inmiş durumda ama bebe uyanmıyor beslenmiyordu..
şimdi evdeki pompa ile sağıyoruz fena değil ama yarın sarılık tekrar yükselmişse bi süreliğine hastane tipi kiralamayı düşünüyorum.

🥰🥰 lalalacım hadi ama doğur artık 🤩kavuştay cok güzel cok. Aktarırım tabi ki yaşadığım kadarıyla 💕 ama bu duygular cok güzelmiş hepimiz için çok mutluyum erkekler cok şey kaçırıyor 😂

Kokmuyordu hatta baya muhabbetini yaptık evde. 😂 hani bebek kokusu diye.
Meğer çocuğumu uyandıramadığımdan doyuramıyormuşun. Sonunda bugün ağzı süt koktu 🥹 bir de ilk kusmamızı yaşadık ekşi ekşi koktuk 😂

Yaptıramadık henüz tssler 14 gün dolunca yapılıyormuş canım. Ama 4 binden aşağı fiyat çıkmayacak sanırım su anda. Bence cok gerekli.
[/QUOTE]
evet perşembe doğurdum😊

-Sunshine -Sunshine ben de güneşi gördüm 😍😍 maşallah bebeğime 🧿
Z zngnsglm Allah analı babalı büyütsün darısı biz kalanların başına❤️ Kaç kg doğdu bebiş hastanede ne kadar kaldınız ben de spinal sezaryenden korkuyorum ya genel anestezi için sormadım bile bakalım doktorum ne diyecek

çok şükür iyiyz ada hanımla uğraşmaktan bakamıyorum bile telefona 😊doğum yaptığım gün 15:45 gibi aldılar sezeryana uzun süre açlık kötü yaptı beni serum takılı olsa bile spinal sezeryan oldum sondayı uyuşturunca taktılar orda bacaklarımı açınca hissettim bi korku geldi bebeği çıkarana kadar sürekli acıyomuş gibi geldi aşırı korktum nedense sonra dikiş atılıtken sakinleştirici verdiler rahatladım.hastane çok kötüydü hemşiler çok kötüydğ emzirmede çok sorun yaşafım yardım istedik edemeyiz biz bilemeyiz dedilersıkınca sütte gelmeyince mecburen mama aldık.ama çok şükür yeni yeni süt gelmeye başladı şimdide meme reddi yapıyo bende slikon göğüs ucu aldım sağlık ocağındaki hemşirenin tavsiyesiyle slikon göğüs ucu kullanan vatmı başka ?
Özel miydi devlet hastanesi miydi 😔

Belki kızıcaksınız ama yalnız olmamama sevindim 🙈 eşime bağırıyorum çocuğa gereksiz bağırıyorum. Aslında oğlum çok sınır zorlayan bir çocuktur ve hayatımda kimseye olmadığım kadar sabırlıyımdır ona ama bu ara duramıyorum 😔 genelde zaten sinirli bir yapım var ama bu ara sesim çok yüksek. Geçicek diyelim de bari moral olsun 😀
Geçecek geçecek bi doğumlar olsuun lohusalık bitsin sonu pamuk 😂
Herkeze merhaba 👋 umarim herkez iyidir
Doktorum sehir disindaymis yarinki randevum iptal oldu yani salı yada çarşamba günü gidicem artik 😁 hamd olsun iyim bugün kendimi çok iyi hissediyorum sabah erken kalktim oglumla ilgilendim evi temizledim yemektir bulasiktir eşim sağ olsun annemle götürdü bugun güzel geçti anlayacağınız heralde benim kız gelmekten vazgeçti 😏durumlar böyle
Kuzuum sen genede öyle hareket yapmasanaa 😅😅
Ya şansına kötü bir deneyim olmus ama sonu güzel yavrunu kucağını almıssın. Sütün bol olsun insallah stres etkiliyor o strese gelmemiştir sütün belki. Grupta doğumlar yeni yeni başlıyacak o yüzden ilk bebeğinden deneyimli olanlar yazın sanırım

Kızlar çatı muaynesi oldunuz mu ? Nasıl birsey bu ayyy korkmaya başladım doktor bebek normal doğuma uygun şekilde duruyor 15 gün sonra çatı muaynesi yapalım ona göre normal sezeryan konusalım dedi tırstım resmen 😔

Kızlar çatı muaynesi oldunuz mu ? Nasıl birsey bu ayyy korkmaya başladım doktor bebek normal doğuma uygun şekilde duruyor 15 gün sonra çatı muaynesi yapalım ona göre normal sezeryan konusalım dedi tırstım resmen 😔
Tirsacak kadar var aslinda 😏hele sanci cekiyorsan aciyor bayagi ama normal vakitte okadar cok can yakmiyor en azindan benim canim tatli belki senin aci esiyin daha yuksektir bilemiyorum ama herturlu rahatsiz edici bir sey keske icini rahatlatacak bir sey yazabilseydim kuzum ama kendini gercege hazirlasan daha iyi ne demisler isini kis tut yaz cikarsa bahtina

Kuzuum sen genede öyle hareket yapmasanaa 😅
😅
😏Napiyim sabrimin sonundayim gibi bir sey artik 😌esimde sik disini sik disini diyip duruyor ekstra sinir oluyorum vicudumda surekli benimle oyun oynuyor bir gunum bir gunume uymuyor resmen sasirdim artik 😁ne cektim bee

Tirsacak kadar var aslinda 😏hele sanci cekiyorsan aciyor bayagi ama normal vakitte okadar cok can yakmiyor en azindan benim canim tatli belki senin aci esiyin daha yuksektir bilemiyorum ama herturlu rahatsiz edici bir sey keske icini rahatlatacak bir sey yazabilseydim kuzum ama kendini gercege hazirlasan daha iyi ne demisler isini kis tut yaz cikarsa bahtina
Doktor çatı muaynesi der dermez sezeryan istiyorum dersem şaşırmıcam 😅 Aslında bir kere alttan muayne oldum açılma varmı diye ama bu ondan farklıysa tırsıyorum

Back
X