2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ohh sende de guzel haberler aldik canim bugun🙏🏼🧿
simdi uzuntu stres ve dogum oncesi de cok kosturdun dinlenemedin pek , bir kac gune zaten sutun de istedigin sekilde gelir, agrilarin da biraz hafifler 🙏🏼
bebisin ayaginda ki kasilma yarin gecer insallah 🙏🏼♥️🧿
inşallah yaa ordan da temiz hbr alsam içim cok ferahlıcak. bol bol yatın bol bol uyuyun

kızlar ii diyelim ii olalım😬o an cok sukur ameliyat gercekten kolay heyacanı saymazsak snraki yarım saatide iide ondan snr olay başlıo. 3saat öldüm ağrıdan sızıdan snr bebeğin emme telasıyla unutuyorsunz. bebek brz susuz kalmıs ayağı kasılmıs yrn onu ortopediye göstercez. onun dısında cok sukur oan tarıf edilemez mutluluk. mama vermediler ama bnce ememiyorda nereye kadar gdecek bilmiyorum meme ucum hic cıkmadı nedense sütüm daha damla damla geliyor. 2.defa anne olanlar için diyorum bnce ılk cok daha kolay psikolojik anlamda da ağrı anlamında da diğer cocuğa nedense cok asırı üzülüyorsnz
Bir bebeğimize daha sağ salim kavuştuk çok şükür.🥲 Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallah minnoş. 🤲🏻😍

Arkadaşlar merhaba cuma gece bende doğum yaptım. Bebişim biraz aceleci çıktı :) Rabbim hepinizi bebislerinize kavuştursun hayırlı ve güzel zamanlarda inşallah
Aaa gözünüz Aydın 🥹🥹 allahım analı babalı sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin 💕
Kaç haftalık kaç gr, boyunda doğdu Bebiş ekleyeyim listemize 🧿🤗
Kızlar biraz daha kendimdeyim, ameliyat iyi geçti şükür sadece aşırı aşırı üşüdüm girerken ve çıkarken.
En son hüngür hüngür ağlamışım cok guzel bu diye diye🥲
Spinal anestezi oldum, çıktıktan yarım saat 45 dk sonra uyuşukluk geçmedi ama hafif ağrılar başladı bende.
En büyük şaşkınlığım 6 gün önce 3150 gr demişti doktor 3620 gr doğdu ben şok 😨 ben eksik çıkıyor genelde diye beklediğim için, fazla çıktı bebe şaşkınım.
Daha yürütmediler 3 buçuk gibi deneyecegiz bakalım benden haberler şimdilik bu kadar 💙
Diloşum ne güzel haberler bunlar💕
Hastanede muhakkak emzirme eğitimi al olur mu süt sağma makinasını da kullan muhakkak. Göğüs uçların da çıkar Bebiş de kolayca tutar merak etme 🤩
Boyu kaç dora beyimizin 🤗
Bende geçen doğum yapmışım bir gün beslemeyi unutmuşum 🤣🤣 tövbe estağfurullah
Bu benim hamile kalınca ilk gördüğüm rüyaydı hatta ve hatta çocuğu arabada unutuyordum dehsete kapılmıştım 🤣

Bizde bugün günümüzü aldık çok şükür Çarşamba günü saat 06.00 da hastanede olacaz kızıma kavuşmaya saatler kaldı Allah'ın izniyle inşallah
Ay çarşamba mı yarın olan çarşamba mı🥹
Kolayca kavuşun inşallah 🥹
kızlar ii diyelim ii olalım😬o an cok sukur ameliyat gercekten kolay heyacanı saymazsak snraki yarım saatide iide ondan snr olay başlıo. 3saat öldüm ağrıdan sızıdan snr bebeğin emme telasıyla unutuyorsunz. bebek brz susuz kalmıs ayağı kasılmıs yrn onu ortopediye göstercez. onun dısında cok sukur oan tarıf edilemez mutluluk. mama vermediler ama bnce ememiyorda nereye kadar gdecek bilmiyorum meme ucum hic cıkmadı nedense sütüm daha damla damla geliyor. 2.defa anne olanlar için diyorum bnce ılk cok daha kolay psikolojik anlamda da ağrı anlamında da diğer cocuğa nedense cok asırı üzülüyorsnz
Ahhh yoldaş gözün Aydın 😂
allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🥹
ortopediden de sorun çıkmaz inşallah 🥹
Bebito kaç kg boyunda doğdu bakayım ekleyeyim miniği listeye 😂

Günlerdir içimde 7 Ekim tarihi var ya nedense o gün gelecek gibi hissediyorum 😂 takvimde istemsizce 7 Ekim takılıyor gözüme internette gezinirken 7 Ekim yazısı filan görüyorum😅 37+4 olcam o gün nasipse gelebilir bir tarih ama tarihin sürekli kendine çekmesi ilginc geliyor 😅
Hadi inşallah 😍🙏
Maşallah canım 🙏♥️Hayırlı olsun gözün Aydın ♥️
inşallah yaa ordan da temiz hbr alsam içim cok ferahlıcak. bol bol yatın bol bol uyuyun
😂 bak buna şimdiden katılıyorum 🙈

Bir bebeğimize daha sağ salim kavuştuk çok şükür.🥲 Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallah minnoş. 🤲🏻😍
daha kolayı sizlerin olsun, saolasn

Aaa gözünüz Aydın 🥹🥹 allahım analı babalı sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin 💕
Kaç haftalık kaç gr, boyunda doğdu Bebiş ekleyeyim listemize 🧿🤗

Diloşum ne güzel haberler bunlar💕
Hastanede muhakkak emzirme eğitimi al olur mu süt sağma makinasını da kullan muhakkak. Göğüs uçların da çıkar Bebiş de kolayca tutar merak etme 🤩
Boyu kaç dora beyimizin 🤗

Bu benim hamile kalınca ilk gördüğüm rüyaydı hatta ve hatta çocuğu arabada unutuyordum dehsete kapılmıştım 🤣

Ay çarşamba mı yarın olan çarşamba mı🥹
Kolayca kavuşun inşallah 🥹

Ahhh yoldaş gözün Aydın 😂
allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🥹
ortopediden de sorun çıkmaz inşallah 🥹
Bebito kaç kg boyunda doğdu bakayım ekleyeyim miniği listeye 😂
cnm 3150 50cm geldi, ağrılarınız nezmn azaldı acaba karnım yanıyor normal mi

Hadi inşallah 😍🙏

Maşallah canım 🙏♥️Hayırlı olsun gözün Aydın ♥️
saolasın cnm bnm

😂 bak buna şimdiden katılıyorum 🙈

Bizde bugün günümüzü aldık çok şükür Çarşamba günü saat 06.00 da hastanede olacaz kızıma kavuşmaya saatler kaldı Allah'ın izniyle inşallah
Yaa hadi bakalım bir miniğimiz daha geliyor Rabbim yardımcın olsun sağ salim kucağına almaya kızına kavusmayı nasip etsiin🙏🏻 Kendini iyi hissettiğinde bizede haber ver canım ♥️
Bende senden haber bekliyordumm gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah 🙏🏻 Doğal bir süreç bide son zamanlarda oğlunda hastaydı aklının onda kalması doğal evine geçince ikisi de gözünğn önünde olacak kendini hızlı toparlarsın insallah. Bebekte de ortopedi anlamında sorun olcagını sanmıyorum yarın güzel haberler alırsın

Merhaba, anladigim kadarı ile sezeryan. Siz mi istediniz yoksa öyle mi gerekti? Ben de ne yapsam bilemez haldeyim de o sebeple soruyorum.
Hem ben istedim hemde öyle gerekiyor bizde hepsi bir arada
İlki sezeryan zaten sonrasında da 2 kürtajım var durum böyle olunca biraz zorunlu oldu. Birde pıhtılaşma var bende onunda etkisi oluyormuş. Ama ben zaten kendimde normal doğum potansiyeli görmüyorum ilkinde yarım saat anca çektim o sanciyi oda beni çok korkuttu

Doğuran arkadaşlarımızın gözü aydın 🥳
Uyuyun diyosunuz lakin uyuyamıyoruz ki 😬
Karnımı nereye koysam bilemiyorum taş var içinde dünden beri 38373 kez kasıldım 😩
Sabır bakalım..
P pohpoh86 korkuttun beni herkes ikinci daha kolay derken ya benim acı eşiğim de düşüktür 🥹 arası kaç yıldı senin

Karnımı nereye koysam bilemiyorum taş var içinde dünden beri 38373 kez kasıldım 😩
Sabır bakalım..
P pohpoh86 korkuttun beni herkes ikinci daha kolay derken ya benim acı eşiğim de düşüktür 🥹 arası kaç yıldı senin
Kız sen nerelerdeydin

Sabır bakalım..
yook bna da öyle demişlerdi,normal de öyleymş ama sezaryen da Allaaah kandırmışlar bni

Sabır bakalım..
buarada 5bucuk yıl

Kızlar biraz daha kendimdeyim, ameliyat iyi geçti şükür sadece aşırı aşırı üşüdüm girerken ve çıkarken.
En son hüngür hüngür ağlamışım cok guzel bu diye diye🥲
Spinal anestezi oldum, çıktıktan yarım saat 45 dk sonra uyuşukluk geçmedi ama hafif ağrılar başladı bende.
En büyük şaşkınlığım 6 gün önce 3150 gr demişti doktor 3620 gr doğdu ben şok 😨 ben eksik çıkıyor genelde diye beklediğim için, fazla çıktı bebe şaşkınım.
Daha yürütmediler 3 buçuk gibi deneyecegiz bakalım benden haberler şimdilik bu kadar 💙
Gözün aydın ya çok sevindimmm iyi geçmesine her şeyin 🥹😍❤️ Kilosuda maşallah kuzum 4 yakın 😅 ya işte ölçümlerde gerçekten yanılma payı cok oluyor neyseki kavuştunuz bundan sonrası artık su gibi akıp gidecek 2 3 güne daha rahat hareket edersin diye düşünüyorum 🙏 bize bebis eli ayağı fotoğrafı yolla 🥹🥹

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Doğum yapanlarimiz var okudum ama yazamadim gözünüz aydın Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin🤗
Allah sizin de yardımcınız olsun bir an önce toparlarsinjz insaallah darisida bizlere😊
Benimde dun son kontrolum vardı durumlar aynı yine moralim bozuldu baya çok ağladım bugün iyiyim şükür.
Rabbimden ne gelirse baş göz üstüne.
Kilo alımıda yine az olmuş 2700 olmuş dedi artık bu kaç gün içinde ne kadar alırsa yemedigim şey kalmadı halbuki.
Haftaya çarşamba doğuma gidecegim daha bir yandan evin temizligi kış hazırlığı derken çok yorgun hissediyorum bende durumlar böyle.
Elimden geldiğince sizlerin mesajlarini okuyorum yapabildiğim kadar yazarim görüşmek uzere:)

Sabır bakalım..
Ikincisi bence daha kolay kuzum hic korkma ilk sezaryanim 2018deydi ikincisi 2021de simdi allahin izniyle bir sezaryan daha olacagim ama hic korkmuyorum ilk yuruyusten falan ikincisinde hemencecik tek basina kalkmistim oylede cok dehset bir aci yasamadim normal kesi acisi parmagin kesilince nasil aciyor o ilk gun nasil orasi hafif zonkluyorsa ameliyat yerimde oyleydi benim asil korktugum kisim ameliyatin ta kendisi o masaya yine nasil yatacam diye korkuyorum genel anestezi istiyorum insallah doktor spinal demez kotu bir tecrubem var spinal anesteziyle burda yazmiyim simdi... Insallah hepimiz kolayca atlatiriz doğumu sag salim kavusalim miniklerimize 🧿🥳🙏

Ikincisi bence daha kolay kuzum hic korkma ilk sezaryanim 2018deydi ikincisi 2021de simdi allahin izniyle bir sezaryan daha olacagim ama hic korkmuyorum ilk yuruyusten falan ikincisinde hemencecik tek basina kalkmistim oylede cok dehset bir aci yasamadim normal kesi acisi parmagin kesilince nasil aciyor o ilk gun nasil orasi hafif zonkluyorsa ameliyat yerimde oyleydi benim asil korktugum kisim ameliyatin ta kendisi o masaya yine nasil yatacam diye korkuyorum genel anestezi istiyorum insallah doktor spinal demez kotu bir tecrubem var spinal anesteziyle burda yazmiyim simdi... Insallah hepimiz kolayca atlatiriz doğumu sag salim kavusalim miniklerimize 🧿🥳🙏

Ya bence ilkinde o kadar ağrı beklemediğinden insana daha zor geliyor olabilir teknik anlamda orası iyileşmiş oluyor fitness bile yapmıştım ben geçen senelerde bi ağrı sızı yoktu en fazla ilki kadar acır diyorum bakalım yaşayıp görcez..
Anesteziyi de perşembe konuşacağım genel istiyorum da yeni doktor ne der bilmiyorum
Psikolojik anlamda da geride çocuk bırakıp girmek konusu bu sefer daha zoruma gidiyor

Back
X