- 27 Ocak 2022
- 4.798
- 8.999
- 108
- 32
Senden böyle bi performans bekliyordumÖyle tabi kuzum sadece psikolojik olarak hazırlanmak istiyorum bir şeye
Ben senii etiketleriim topluca merak etme arada girdiğinde topluca görünce doğurana kadar buralardayım![]()

Sağlıcakla gelsin BebişBenim sezeryan tarihim de 26 si pazartesi günü inşallahbugün gittim doktora hocam dedim kilosu 4 u geçti acaba beklemesek mi hafta sonundan önce alsak mi dedim, kendi gelmek istemeden niye erken alayım dedi bekle 39 haftası dolsun dedi
hayırlısı inşallah heyecan dorukta
![]()

Ooo yağmur hanım sağlıcakla gelsinEveeeeeeet kizlar kontrolden geldim cok sukurkizim gayet iyi haftasiyla uyumlu suyu plasentasi guzel basimiz kanaldaydi ama benim kız gelmekten vazgeçmiş olacakki popoyu asagya cevirmis basi kaburgamin altinda
kilosu 2 836gm
boyumuzu bilmiyorum
haftaya baska bir doktora gidicem sezaryan icin anlasmaya allah kerim artik nekadar durarsa bebek okadar iyi dedi doktorum galiba 39 haftayi bekliycez
hakkimizda hayirlisi bizden haberler bukadar umarim hepiniz iyisinizdir az kaldi kizlar az daha sabir hepimiz saglikla vaktiyle kavusalim evlatlarimiza insallah
![]()
-Sunshine cim kizimin ismini yağmur olarak deistirebilirsin son kararimiz
![]()

Kullanıcı adını da değiştirecek misin

Ayy minik abimiiz sağlıkla büyüsün hep böyleesiz ne güzelsiniz öyle Mevlam her zaman oğluşunun güzel haberlerini almayı nasip etsiin canım benim
Ayy maşallaahsağlıkla gelsin ufaklık bizlere doğum dan sonra haber vermeyi unutma Rabbim kolaylaştırsın sütün bol olsun
-Sunshine 26 Eylüle bir minik yaz oraya
Güzel haberlee getirince bende mutlu oluyoruumsağlıkla gelsin Yağmur hanıım ömrü bereketli olsun
![]()

Adres verin dövelim ya çık sinirleniyorumKızlar geçen haftadan beri nil kuşum 210 gram daha almış küvezden beri 12 günde 510 gram oldu perşembe yeni bir çocuk doktoru buldum ona başlıcaz mama çocuğum toparlıyorbugün sağlık ocağına gittim ebe gögüslerime baktı haklısın boşlar diyor inanmıyordun 2 saatte bir sağıyorum 5 cc geliyor artık dedim çok etkilenmişsin sen çok stres yapmışsın diyor ee bi zahmet 34 haftalık ani doğumu sezeryanı 1 hafta sonra 4 gün küvezi dedim ne uyku ne yemek iyi dedim bana bir şey olmadı bukadar insanlara anne sütü diye baskı yapmayın ben anne olarak istemezmiydim mama yapmak gece nekadar zor ama napıyım dedim oh içimdekileri döktüm
![]()

Anca boş boş konuşsunlar bari bi faydaları dokunsa yok o da yok. Beni de doktorum sezaryen demesine rağmen normal doğurtmaya çalışıyorlar sşfjkd he diyorum geçiyorum.gereksizler ya sanki ne zaman yanımdaydı da bugün gelmiş doğum şeklime karar veriyor :d oh rahatladım