2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Öyle tabi kuzum sadece psikolojik olarak hazırlanmak istiyorum bir şeye 🤭

Ben senii etiketleriim topluca merak etme arada girdiğinde topluca görünce doğurana kadar buralardayım 😂😂
Senden böyle bi performans bekliyordum 😂. Bana uyar 😂
Benim sezeryan tarihim de 26 si pazartesi günü inşallah 🙏 bugün gittim doktora hocam dedim kilosu 4 u geçti acaba beklemesek mi hafta sonundan önce alsak mi dedim, kendi gelmek istemeden niye erken alayım dedi bekle 39 haftası dolsun dedi 😏 hayırlısı inşallah heyecan dorukta 💙
Sağlıcakla gelsin Bebiş 🤩
Eveeeeeeet kizlar kontrolden geldim cok sukur 🥰 kizim gayet iyi haftasiyla uyumlu suyu plasentasi guzel basimiz kanaldaydi ama benim kız gelmekten vazgeçmiş olacakki popoyu asagya cevirmis basi kaburgamin altinda 🥰🧿 kilosu 2 836gm🧿boyumuzu bilmiyorum 🤷‍♂️ haftaya baska bir doktora gidicem sezaryan icin anlasmaya allah kerim artik nekadar durarsa bebek okadar iyi dedi doktorum galiba 39 haftayi bekliycez 😏hakkimizda hayirlisi bizden haberler bukadar umarim hepiniz iyisinizdir az kaldi kizlar az daha sabir hepimiz saglikla vaktiyle kavusalim evlatlarimiza insallah 🙏 ❤️

-Sunshine -Sunshine cim kizimin ismini yağmur olarak deistirebilirsin son kararimiz 😁
Ooo yağmur hanım sağlıcakla gelsin 🤩
Kullanıcı adını da değiştirecek misin 😂

Ayy minik abimiiz sağlıkla büyüsün hep böylee 😍😍 siz ne güzelsiniz öyle Mevlam her zaman oğluşunun güzel haberlerini almayı nasip etsiin canım benim 🥰🥰🙏🏻

Ayy maşallaah 😂 sağlıkla gelsin ufaklık bizlere doğum dan sonra haber vermeyi unutma Rabbim kolaylaştırsın sütün bol olsun 🙏🏻🙏🏻

-Sunshine -Sunshine 26 Eylüle bir minik yaz oraya 😂

Güzel haberlee getirince bende mutlu oluyoruum 🥰sağlıkla gelsin Yağmur hanıım ömrü bereketli olsun 😘
😂😂
Kızlar geçen haftadan beri nil kuşum 210 gram daha almış küvezden beri 12 günde 510 gram oldu perşembe yeni bir çocuk doktoru buldum ona başlıcaz mama çocuğum toparlıyor 😂 bugün sağlık ocağına gittim ebe gögüslerime baktı haklısın boşlar diyor inanmıyordun 2 saatte bir sağıyorum 5 cc geliyor artık dedim çok etkilenmişsin sen çok stres yapmışsın diyor ee bi zahmet 34 haftalık ani doğumu sezeryanı 1 hafta sonra 4 gün küvezi dedim ne uyku ne yemek iyi dedim bana bir şey olmadı bukadar insanlara anne sütü diye baskı yapmayın ben anne olarak istemezmiydim mama yapmak gece nekadar zor ama napıyım dedim oh içimdekileri döktüm😂
Adres verin dövelim ya çık sinirleniyorum 🤨
Anca boş boş konuşsunlar bari bi faydaları dokunsa yok o da yok. Beni de doktorum sezaryen demesine rağmen normal doğurtmaya çalışıyorlar sşfjkd he diyorum geçiyorum.gereksizler ya sanki ne zaman yanımdaydı da bugün gelmiş doğum şeklime karar veriyor :d oh rahatladım
🤣 ben de bu süreçte kendi akrabalarımın çoğunun berbat insanlar olduğunu öğrenmiş oldum 😅

Ah canlarım ya bende emmemişim annemi annemin paçalarından akıyormuş ama biz kilo veriyormuşuz ama şu aaa anne sütü çok önemli zorla demeleri var ya al boğ zorlayınca gelse hap içiyorum çay içiyorum sağıyorum o gögsümde uyumalarını ben istemem mi ama sanki anne sütü ememeyince eksik gibi konuşuyorlar valla hiç biyerimiz eksik olmadı içimi çok rahatlattınız çok mutlu ettiniz beni❤️
valla sahsen benim cok fazlam bile var 🙈🙈

malesef insanlarin agzi poset degil ki buzelim, mecburen yapabildigimiz kadar duymamazliktan gelecegiz 🥹

Hiç bir sorun cıkmayacaktır canım bacak boyu konusundada içini rahat tut insallah kimi insanın gövde boyu daha uzun oluyor o şekildede olabilir sorunsuz olsun insallah kalbini temiz tut 🙏🏻🙏🏻 Yediklerimde kuzucuğa şifa olsun ♥️

Doktor konusmuyor ya doğum şeklini 😅 hani sezeryanı zorunlu tutan bir durum yok şuanda ama bakalım normal doğum yapabilirseem normal istiyorum tabi ki
Ayy çok sagol canım benim inşaallah tek temennim o Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin🤗

yok demedi. sancım var diye gitmedim zaten bebek hareketi az diye gittim. nst süresince de hareket edesi tuttu kızımın.
2 kere bi 70 80 lere çıkmış sancın sonra düzenli 20 40 civarı ilerlemis yüksek ihtimal yalancı sancılar zaten canım hareketide bebisin gayet iyi bence 🥰 Nst yi bide sevmiyorlar 😀

Peki ne yapmam gerekir canim
Eğer seni zorlamiyorsa yapacak bişey yok canım ama 70 in altı olursa hipoglisemi olabilirmiş ki bu da bebeğin beslenmesini etkilermiş. Bana hemşire ateş basması titreme terleme gibi birşeyler hissedersen şekerini ölç düşükse bir tane şeker ye tekrar ölç düzenlemeye çalış demişti. Benimki 70 li hanelere düşünce hissettirir genelde. Her bünyede farklı tabi. Sık sık takip etmek gerekiyor.

Günaydın kızlar 🤗
Birkaç gündür çok yoğundum ancak girebildim doğanlara uzun sağlıklı ömürler doğum bekleyenlere sabırlı saatler🥰
Benimde eşim geldi orada ameliyat olursa seyahat yasakmış oda yanımıza gelmek istiyordu burada ameliyat olacak ev curcuna halıları falan yıkanmaya göndermiştim 😂 2 gündür birlikteyiz sanki hamile değilim hiçbir şeyim yok çok dinç hissediyorum ❤ Derdimin dermanı kocammış meğer 😂😂

Günaydın kızlar 🤗
Birkaç gündür çok yoğundum ancak girebildim doğanlara uzun sağlıklı ömürler doğum bekleyenlere sabırlı saatler🥰
Benimde eşim geldi orada ameliyat olursa seyahat yasakmış oda yanımıza gelmek istiyordu burada ameliyat olacak ev curcuna halıları falan yıkanmaya göndermiştim 😂 2 gündür birlikteyiz sanki hamile değilim hiçbir şeyim yok çok dinç hissediyorum ❤ Derdimin dermanı kocammış meğer 😂😂
Gözün aydın canım kavuşmussunuz sonunda 🥲eşininde ameliyat çok kolay geçer insallah ondan sonrası da senin doğumun nasipse keyfini çıkarın bol bol 😍

Gözün aydın canım kavuşmussunuz sonunda 🥲eşininde ameliyat çok kolay geçer insallah ondan sonrası da senin doğumun nasipse keyfini çıkarın bol bol 😍
Sağol canım çok teşekkürler 😍 amin inşallah az zamanımız kaldı artık küçük bir ameliyatmış kolayca geçerde rahatlarız

Günaydın kızlar 🤗
ayy ne guzel 🥰♥️
esinin ameliyati da kolaylikla gecsin kuzum 🙏🏼

Sen dogum sekline karar verdin mii. Sezeryanda olabilir diyordun doktorunla konustun mu
Doktorum Berlinde 😢 30 Eylülde gideceğim canım o zaman karar verir artık ders saatimi azalttılar müdür giriyor yerime okula geliyorum bende 😂 Gönlüm sezaryenden yana travmalarım var normal doğumla ilgili o yüzden yüksek ihtimalle sezaryen olacak

Back
X