Diloşum maşallah ya ne güzel geçmiş sezaryenin.
İnşallah çevresel faktörlerden de kurtulursun bi an önce.
Bebiş uyandırma ile alakalı şunu önerebilirim ıslak pamukları diz ve koltuk altı gibi eklem yerlerine sıkıştırıp uyandırmaya çalışabilirsin zorda kalırsan. Topuktan acıtma filan kar etmiyordu bizde, şiddetli vurmamız gerekiyordu artık. tarafımca ağlayarak geçti süreç.
Bir de kendi bebemde keşfettim kucakta ya da reflü yatağında direkt uyumaya geçiyor ama biraz soyup yatağın üstünde dümdüz bırakınca uyanıyor, yeniden kucağa alıp uykuya dalmadan ne kadar doyurursan kar.sen De bi dene.
Emzirirken süt yok diye düşünme memeni tutarken sertçe memeni baş parmağınla ov. Ben emzirirken eşim hamur yoğurur gibi rastgele bastıra bastıra ovuyordu baya faydası oldu.
Sıcak duş çok iyi gelir en önemlisi sıcak duş ve 1 saat bile olsa uyku.
Bir de vücudundaki sarılığı takip et. Florasan ya da gün ışığında daha cok belli olur artarsa doktora başvur.
SGK anlaşması olan özel hastane çocuk doktoruna başvurabilirsin. ilk 28 gün muayene ve tahliller dahil hiçbir ücret talep edemezlermiş bize de hastanede söylediler ücret almadılar. Biz kimliğini çıkartıp gitmiştik 4 günlüktü. Elimizde kimlik yoktu ama TC no vardı tabi. O şekilde bebek üzerinden muayene kaydı yapıldı.
Tatlım hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun da kiloyu alır

Listede yokmuşsun bilgiler neydi ekleyeyim seni de hemen
Ben de öyle diyodum

İkisinin kulvarı cok farklıymış
Benim de az ama seninki kadar değil sanırım
Pedsiz gezemiyorum.
Hastanede ebe sezo sonrası parmakla kanama için müdehale yaptı mı?
Benimki de aşırı emzikçi olacakmış sanırım
Kendi parmağımı emdirip sütümü enjektörle içiriyordum. Hanfendi artık meme ucumu beğenmiyor 2-3 cmlik meme ucu arıyo sanırım

kendi parmağım tarafından meme reddine uğramam yakındır

biberon emzik hiçbir şey bırakmadım ortada, çakal yaaaa
Pazartesi sezo oldum cuma günüydü sanırım bi anda şişim indi. Ayak parmaklarım bile davul gibiydi
Oy Maşallah

allahım sağ Salim büyütmeyi nasip Etsin.
Teşekkür ederim kuzum aydınlığa çıktık şükür
Soruları alayım

Bebişin kimliği çıktıktan sonra tüm sgk anlaşmalı özellerde geçerli sanırım. Sırf size haber vermek için Her yerde var mı bu diye sordum evet dediler

bilgisiz banko çalışanı denk gelebilir, bizde de önce para aldılar. sonra daha eski bi çalışan bu bilgileri verip iade etti.
Tam tarih nedir canım