2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
@Pamukportakal
C cicek342
@BRBM
@umutlugunler10
@Dilara55333
@AryAres
@Mahurbirbeste

Kızlaar siz naptınız 38. Haftalarınız filan olmanız lazım tahminii doğum yaptınız mı yada sezeryansa gün aldınız mı ? Giriyorsanız bizi de bilgilendirin durumunuz hakkında
38+3 uz bugün dün kontrolumuz vardı. 3250 gram olmuş kızımız ama hala gelişimi devam ediyor devlete gittiğim için ultrason kağıdı vermiyorlar ama muayene sırasında ölçümlerinde 38 ve 37 karışık haftalar söyledi. Makat geliş maalesef dönmedi hala haftaya Çarşamba 39+2 de tekrar gideceğim hala donmediyse haftaya sezeryan günü verecek. Nst de sancı çıkmadı. Rahim ağzı kapali uzunluğu iyi dedi .Beklemedeyimmm.

Belki doktor muayenelerimiz de farklıdır caniçim 2 parmakla baktı doktor bana dar gibi ama birdahaki yaparız dedi 2 hafta sonra. Ay ister istemez kastım sanırım rahat gibi duruyordum ama yok yani 😀
ebeler çok acıtıyor cidden. doktor muayenesi daha az acıyor orası kesin

Fatura da sonradan aklıma geldi biliyor musun bisey de vermediler 🤦🏻‍♀️ yorgun argın yine sabahın köründe gidince bizde kalktı diyor başka bisey demiyor
İnşallah canım inşallah , kendi derdimden soramadım sen nasıl oldun bebis iyi mi? Okuyamadım da mesajlari

Canım fiş vermişler onla olur mu acaba ?
Atmayın onu her halükarda peşine düşün bence ayrıca fatura kesilmesi lazım belki maili gelir.
Bize de muayene 600lerde tahlile 1700 demişlerdi son anda bankodaki kıza denk gelmesek durduğumuz yerde soyulacaktık🤦🏼‍♀️

Yorgun uykusuzuz sarılıkla uğraşıyoruz canım
Erken doğan bebeler biraz daha ağır geçiriyormuş maalesef bakalım atlatacağız inş
Kızlar kasılmalarım var 3 saattir geçmiyor doktoruma gidiyorum ah böyle yazacağım aklıma gelmezdi
Hayırlı haberlerle gel inşallah 🤗

Dilos6342 Dilos6342 kuzum doktoruna sor kanamanı benim çok oldu şöyle diim sana bir depend paketi bitti üstüne bitane daha aldım yarısı bitene kadar doldurcak kadar kanamam oldu en önemlisi pıhtılaşma olmaması bana çıkınca kan iğnesi verdiler 10 gün vuruldum doktorum bana pıhtılaşma olursa ara beni dedi
Benim hastanede de kanama yanında pihtilar geldi bana normal dediler 2 kere kontrol ettiler karnıma da bastırıp yine normal dediler ama eve geldiğimden beri pıhtı bir kez gördüm onun haricinde az az geliyor bugün doktora sordum bi az gelir bi çok gelir normal dedi. Bende hep az geliyor dedim bi 10 gün olsun kontrole gel bakalım dedi. Zaten çağırmıştı onu söyledi tekrardan. Allahim hep beni mi buldu anlamadım ya bi sıkıntı olur mu acaba ne yapacağımı da bilemedim

Canım en az 3-4 aylık olması gerek normal ıslak mendile geçmen için.

Ben oğlumda evde ilk 1 ay pamuk su kullandım ama tabii dışarda mutlaka ıslak mendil şart. Onda da yenidoğan alıyodum be paketi açıp içine kaynamış soğumuş su döküyodum sıkıyodum sonra biraz daha döküp ağzını kapatıyodum içinde bişey varsa akıtıyodum yani yada psikolojik olarak kendimi rahatlatıyodum :)

Canm ilk doğumdan sonra 5 gün pedle gezdim kanamam olur bulaşmasın diye 5. Gün doktor kontrolüne gittiğim zaman doktor baktı ve senin kanaman olmayacak birikme olmamış dedi ve ben lohusalık boyunca hatta emzirme bitene kadar hiç kanama yaşamadım. En iyisi doktorun baksın :)

Zeytinyağı bir mucize. Güvenilir yersen alırsan ben banyodan sonra oğlumun tüm vücudunu her alt açmadada popişini zeytinyağlardım 5-6 ay sonra pişik kremlerine başladık biz.

Rezeneli emzirme çayı var humananın emzirme çayı var onlardan da deneyebilirsin ama marul ve bulgur ben de çok işe yaramıştı oğlumun alerjisi olduğu için her şeyi yemiyordum ama bu ikili gerçekten sütümü çok arttırmıştı
Şu mesajın beni o kadar rahatlattı ki. Bugün doktora sordum normal 10. Gün gel bakalım dedi zaten çağırmıştı. İnşallah bi sıkıntı yoktur

Atmayın onu her halükarda peşine düşün bence ayrıca fatura kesilmesi lazım belki maili gelir.
Bize de muayene 600lerde tahlile 1700 demişlerdi son anda bankodaki kıza denk gelmesek durduğumuz yerde soyulacaktık🤦🏼‍♀️

Yorgun uykusuzuz sarılıkla uğraşıyoruz canım
Erken doğan bebeler biraz daha ağır geçiriyormuş maalesef bakalım atlatacağız inş

Hayırlı haberlerle gel inşallah 🤗
Valla sagolasin canm yarım eşim bi sgkya gitsin de sorsun. Bende anlamadım genel bisey değil mi bu? O hastanede nasıl kalkiyor yani kafalarına göre bunu kaldirabiliyorlar mi yoksa insan mı soyuyorlar 🤦🏻‍♀️
İnşallah geçer kuzum bi an önce ya zor valla insan bisey olmasın diye gözünün içine bakiyor

cnm karısmak gbi olmasın ama bnce suan sezaryen 3.gununden bağlanıyorum hiç bulaşma derim 😬normali dene normal doğum eğitmenleri var onları izle
Keşke yapabilsem ama cnm sancım bile tutsa direk dudaklarım ucukluyor elimde değil yani normal doğuma giderken kendimi düşünemiyorum 🥺

Şu mesajın beni o kadar rahatlattı ki. Bugün doktora sordum normal 10. Gün gel bakalım dedi zaten çağırmıştı. İnşallah bi sıkıntı yoktur
Hiç korkma kuzum ya bende şaşırmıştım ama inan çok yaşanan bir olay bu sakin ol doktoruna gitmene az var zaten gidince eminim birşey çıkmıcak. Hatta ben diyorum acaba yine öyle olurmuyum lohusalığı rahat rahat geçirirmiyim diye :)

Arkadaşlar özel hastanede sezaryen de kaç gün kalınıyor acaba

37 +5 ne sancı var ne acı bakalm nereye kadar gidicez 🤔🤔 yerleri elimle silmeye basladm merdiven inip cikmalara baslicam haftaya kızlar erkenci derler yalan bence 😂

37+6 bende de tik yok. Bende yarin merdiven hurma pilates topu ne bulursam baslicam. Gelecegi zaman bellidir etkilemez oyle seyler diyorlar ama bence hizlandiriyor hizlandirmasa da dogumu kolaylastirir en azindan. Yoruldum galiba ben artik hamilelikten😂

37 +5 ne sancı var ne acı bakalm nereye kadar gidicez 🤔🤔 yerleri elimle silmeye basladm merdiven inip cikmalara baslicam haftaya kızlar erkenci derler yalan bence 😂
Bencede yalaan ya kızlar daha nazlanıyor hatta. Bekledikce hiç gelmiyorlar bide 🤭
Bebek benim 2 haftadır baş gelişte canım 3 kiloya yaklaşmışız boy 50 cm olmuş doktor en başından beri ama uzun ve zayıf bir çocuk olacak deyip duruyordu 😀
Maşallah minik kuşaa benim ki hala duruyor kafa yukarıda bakalım artık ne olcak 😅
Valla 2 parmakla dar dedi düşün kafa çıkacak inşAllah açılır 😀
Açılır kuzum yaa insallah Rabbim kolaylastırsıın 🙏🏻
Canım biz 38+2 deyiz.Muayenemiz vardı bugün. 3.480 kg olmuş nst de bir tane bile sancımız çıkmadı.Beyefendinin Keyfi yerinde, galiba gününü tamamlayacak. Normal doğum olacağı için beklemedeyiz bakalım
Sağlıkla gelsiin bişey kalmamış o zaman en geç 1 haftaya gelmiş oluur insallah sağlıkla 🙏🏻😍
Kızlar kasılmalarım var 3 saattir geçmiyor doktoruma gidiyorum ah böyle yazacağım aklıma gelmezdi
Ay bizlerede haber ver♥️
38+3 uz bugün dün kontrolumuz vardı. 3250 gram olmuş kızımız ama hala gelişimi devam ediyor devlete gittiğim için ultrason kağıdı vermiyorlar ama muayene sırasında ölçümlerinde 38 ve 37 karışık haftalar söyledi. Makat geliş maalesef dönmedi hala haftaya Çarşamba 39+2 de tekrar gideceğim hala donmediyse haftaya sezeryan günü verecek. Nst de sancı çıkmadı. Rahim ağzı kapali uzunluğu iyi dedi .Beklemedeyimmm.
Az kalmıs kuzum artık bebek nasıl gelmek isterse onlar seçiyor. Yeter ki sağlıkla gelsiin 😍🙏🏻
Kızlar Sezeryanda tam olarak iyileşmek kaç gün sürüyor
Kişiye göre değişiyor sanırım bu durum

Kizlar bu oğlan vajinanın üstünde oynuyor kasılmalar var normal mi yasayan varmı bir tek benmi böyleyim 🥺😪çok kisitlandim günlük islerimi yapamaz oldum ağlıyorum artık 😔 cmrtsi kontrol var bakalım 🤲🤲
Ya bende artık çok zorlanıyorum sırtım bi yandan belim bi yandan çatı ağrısı kasık ağrısı derken artık gerçekten zor geçiriyorum günleri 😔
Fatura da sonradan aklıma geldi biliyor musun bisey de vermediler 🤦🏻‍♀️ yorgun argın yine sabahın köründe gidince bizde kalktı diyor başka bisey demiyor
İnşallah canım inşallah , kendi derdimden soramadım sen nasıl oldun bebis iyi mi? Okuyamadım da mesajlari
Canım ara hastaneyi mail adresine atsınlar faturayı.

37+6 bende de tik yok. Bende yarin merdiven hurma pilates topu ne bulursam baslicam. Gelecegi zaman bellidir etkilemez oyle seyler diyorlar ama bence hizlandiriyor hizlandirmasa da dogumu kolaylastirir en azindan. Yoruldum galiba ben artik hamilelikten😂
Biz ekim anneleri gec dogurucaz eylul agustos yarisindan fazlasi erken dogurmustu bizler 40 gorcez heralde. Bende hurmalara basladm bugun egile egile yerleri sildim bezle merdivene baslicam doktor hergun squat ve yuruyus verdi zaten dedigin gibi kolaylastiriyormus son 15 gün dayancaz artk 😭😭

Back
X