2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar merhaba, dun aksam yazmistim karnim cok sert gecmiyor diye. Tum gece neredeyse uykusuz takip ettim. Agrim yoktu ama karnim surekli tas gibiydi. Sabah erkenden doktorumla konustuk hastaneye yonlendirdi. Dedigim gibi herhangi bir kasık,bel vs agrim olmamasina ragmen sancilarim cikmaya basladi. Aksamustu yatisim yapildi 2 gun sanci durdurucu ilac ve ciger gelistirici igne tedavisi yapilacak. Kendi doktorumda sansima pazartesi gunune kadar izinde yerine baska doktor bakiyor. O da cumartesi duruma bakariz taburcu olursun ya da sancilar duzene girmezse pazartesi kendi doktorunu bekleriz dedi. Suan tam 34+6. Korkmuyorum desem yalan olur. Benim icinde dua eder misiniz :)
Canım geçmiş olsun, benim de karnımın sol tarafı taş gibiydi dün, gece bu yüzden kötü oldum ama doktoruma yazmadım, bugün geçti. Tehlikeli bir şey mi, bir daha olursa yazsam mı doktora acaba.

35+3tüm bugün çantamı hazırladıım ama niye bu kadar tefferuatlı bir şey olduğunu yazmadı kimse 😂 hem çok güzel bir hiss hemde baya yorucuu bebek kıyafetlerini ütülerken ki geçen saatlerde daha fazla yetişkin kıyafeti ütülenirmiiş küçük küçükler daha zor ütüleniyor 😅 ama çok şüküür her şeyi hazırladık koyduk kenara Rabbim zamanında kolay bir doğum yapmayı nasip etsiin. O kadar hazırlıktan sonra tabi valizin kilidiyle oynarken yanlıslıkla kilitledim ve valiz kilitli şuanda şifreyide bilmiyoruum valiz öyle kilitli duruyor yarın kombinasyon deniycem yoksa mecbur kırmak zorunda kalcam 😂😂
Ohh ne güzel canım ya, her şeyin hazır, darısı bana olsun inşallah 🙏 hastane çıkışı yaptırdın mı süslü olanlardan?

Günaydın kızlar 🤗
Birkaç gündür çok yoğundum ancak girebildim doğanlara uzun sağlıklı ömürler doğum bekleyenlere sabırlı saatler🥰
Benimde eşim geldi orada ameliyat olursa seyahat yasakmış oda yanımıza gelmek istiyordu burada ameliyat olacak ev curcuna halıları falan yıkanmaya göndermiştim 😂 2 gündür birlikteyiz sanki hamile değilim hiçbir şeyim yok çok dinç hissediyorum ❤ Derdimin dermanı kocammış meğer 😂😂
Canım eşine Allah şifa versin bir an önce inşallah 🥰 Birbirinize doyun, seni böyle duymak çok güzel 🧿🙏

Ohh ne güzel canım ya, her şeyin hazır, darısı bana olsun inşallah 🙏 hastane çıkışı yaptırdın mı süslü olanlardan?
Kuzum hazırla koy kenara bence zorlanıyor insan eğilip kalkarken vs bide kardeşim ve annemle yaptık ama yordu 😅 yaptırdım kuzum ama yanıma almıycam eve gelince giydircem onu kulağına adı vs okunurken giydiririm dedim

Sagolasin canım şükür ya gerçekten toparlanmak çok istiyordum hemen. Çünkü bi tek annem uğraşıyor ama kadıncagizda çok yorgun artık hem ev işi hem bebek. Kayıp gidiyoruz olduğumuz yerde. Aslında zor bi bebek değil suanlik ama baştan hata yaptık hastanede benim dinlenmem lazımdı annem ilgilenirken bende uyuyamadim dönüsümlü yapmamiz lazımdı baştan sıra bozuldu aslinda ondan şuan zorlanıyoruz
Deniyorum yavrum deniyorum inatla inşallah alır🤲🏻
İnşallah birtanem benim 🤲 o bestlak damlayı kullanan arkadaşlarım var baya işe yarıyormuş faydasını görmüsler kuzum ❤️

@Pamukportakal
@cicek342
@BRBM
@umutlugunler10
D Dilara55333
@AryAres
@Mahurbirbeste

Kızlaar siz naptınız 38. Haftalarınız filan olmanız lazım tahminii doğum yaptınız mı yada sezeryansa gün aldınız mı ? Giriyorsanız bizi de bilgilendirin durumunuz hakkında

Merhaba ben 38+3 oldum an itibari ile ile. İkinci doğumum ilkim normaldi bida normal doğum sağlıkla olması için dua ediyorum.
Vajina içimde şişlik var ne olduğunu bilmiyorum moralim bozdu cumartesi rabdvum var Dr alttan muane edecem dedi niye ediyor benim zaten ikinci doğumum onu da bilmiyorum ama bu şişliği fark edince etmesini özellikle isterim. Onun dışında vajina da iğne batması ve ayakta durunca Bel ağrısı dışında hiç bir belirti yok.
Hurma yiyorum ve ahu dudu yaprağı çayına başladım

Bende 1 haftadır falan hurma yiyorum. Adaçayı da aldım onu içip içmemekte kararsızım bir türlü cesaret edip içemedim. Doğumu başlatmaktan ziyade, bir zarar verirmiyim bebeğe acaba diye 🫣
Benim Dr um zararı yok dedi ama ben ada çayı yerine ahu dudu yaprağı çayı aldım günlerimiz aynı sağlıkla gelsin bebekler

Olumsuz bir durum olmadıkça iki gün kalınmıyormuş öyle söylediler, zaten bin lira fark alacaklar keşke zorunlu sezaryenden bir farkımız olsa ama nerdee. ☹️
gercekten sacma cnkü bebek bakımı, senın bakımın. hem olumsuz bişe olursa peki? bnm dr. umda bir gunden snr istersen gdebılırsın dedim ama snr dedımki hadı oldu bn lavaboya kalkamıyorum evden buraya nasıl gelim.yabancı ülkelerde gendlde 5gun kalınıyormş bnce cok mantıklı bir hareket hem annede o yorgunluğu atıyor, tehlikeli aşamalar beraber atlatılıo vs.bakalım darısı bizlere inşallah

Merhaba ben 38+3 oldum an itibari ile ile. İkinci doğumum ilkim normaldi bida normal doğum sağlıkla olması için dua ediyorum.
Vajina içimde şişlik var ne olduğunu bilmiyorum moralim bozdu cumartesi rabdvum var Dr alttan muane edecem dedi niye ediyor benim zaten ikinci doğumum onu da bilmiyorum ama bu şişliği fark edince etmesini özellikle isterim. Onun dışında vajina da iğne batması ve ayakta durunca Bel ağrısı dışında hiç bir belirti yok.
Açıklık var mı yumuşama var mı diye bakacak.

Dilos6342 Dilos6342 cnm senın memenı mı tutmadı minnoş, istersen Philips aventın meme ucu var kucuk boyu buyük boyu var ondan alıp deneyebilirsin.tabi oda ilerde zor oluyor ama işk başlarken gercekten işe yarıyor

İnşallah gönlüne göre sağlıklı bir şekilde normal doğum yaparsıın. Nasıl bi şişlik ki acaba top gibi kücük bi şişlik tarzı mı yoksa büyük bir şey mi hissediyorsun. İnsallah önemli bir şey değildiir. Bencede etmesinde fayda var iltihap vs varsa bebeğe de geçmemesi için antibiyotik filan verir

Cnm 34+ 1 de doğum yapmış biri olarak ve hiç sancım yoktu suyum geldi korkma bak benim 5 saatlik ciğer geliştirici ile bebek küveze bile girmedi dualarım seninke ama telaş yapma benimde doktorum izinliydi ama gelen doktora baştan beri gitmediğime pişman oldum iyi ki doktorum izinli dedim herşeyde bir hayır vardır öyle dua et😘
Amin canim insallah, aklima hemen sen geldin zaten oyle rahatlattim icimi😘🥰

Back
X