canimm hayirli olsunDoğurdum... Ama sağlıklı bir bebekle evde olduğum için mutluyum
süreçten biraz bahsedip kaçarım. 37+2 de 34le uyumlu bir bebişim var. Gürbüz bir bebek değil elbette ama durumu iyi. Bu süreçte 3 kez hıçkıra hıçkıra ağladım. İlki normal doğum şansımın kalmadığını anladığımda, bunun sebebini açıklamam biraz zor o yüzden hiç girmiyorum. İkincisi bebeğin sesini ilk kez duyduğumda mutluluktan. Üçüncüsü doğumdan sonraki gün gaz sancısından yatakta kıpırdıyamaz hale geldiğimde. Oysa hemşirelerin tüm tavsiyelerine uymuştum
sipinal anestezi istedim ve sıkıntı yaşamadım ki oldukça soğuk kanlı biriyim. Hassas bir konu kesinlikle herkesin kaldırabileceği bir durum değil. Eğer hassas bir insansanız kesinlikle bunu tercih etmeyin. Ameliyatın hazırlığı ve bebişim odaya çıkışı 20dk, sonrasında benim dikiş kanama kontrolü odaya çıkışım 40dk kadar sürdü. Tek şikayet ettiğim şey ikinci günde başka bir doğum için gelen hasta yakınlarını. Hemen yan odada çılgın bir grup düğüne gelir gibi doğuma gelmişler. Hala "neden?" demek istiyorum kendilerine. Hemşirelerin uyarılarına rağmen gürültüleri tüm koridoru sarınca güvenlik eşliğinde gönderildiler. Bu ziyaret meselesi de sıkıntılı. İllaki gelmek isteyen ve hayır diyemeyeceğim yakınlarınız varsa ilk günü tercih edin. Ameliyatın ardından giyinebilecek duruma geldiğinizde ziyaretçilerinizi kabul edin. Sonraki günde verilen ağrı kesicilerin etkisi geçecek ve gerçek durumunuzu gözlemek için bir süre ağrılarınızla yüzleşeceksiniz. Ziyaretçiler için hiç uygun bir vakit olmuyor doğrusu. Şimdilik bu kadar.. emcikleme zamanı
sağlıkla bebişlere kavuşun. Ben bir süre yoğum buralarda
![]()

Eve gelmissiniz ne kadar guzel