Kızlaaaarrr Eylül annesi oldummmmm. Sabah kontrole geldim. Nst de sancı çıktı ama hiç hissetmedim. Sonra vajinal muayene yaptı 2 cm açıklık çıktı. Bebekte hala ters olunca yatırdılar. Sabah hafif kahvaltı yaptığım için 3 gibi girdim. 3.5 da sarı papatyam dünyaya geldi çok şükür. Sezeryan falan çok süper geçti. Hiç korkulacak birşey yok. Spinal yapıldı. Az önce ilk kez ayağa kalktım o epey zorlayiciymis. Az yürüdüm geri yattım tekrar nasıl kalkacam diye düşünüyorum. O da geçecek inşallah. Eşimle annem yanımda anca idare ediyorlar bizi kızlar haberiniz olsun. Bu arada kilomuz 3320 Gr boyumuz 49cm. Mesajları okuyamadım hepinize çok teşekkür ederim.
Canım beni hayırlı uğurlu olsun maşallah her şey çok yolunda görünüyor

Allahım sağ Salim kolayca büyütmeyi nasip etsin

doğumu çam sakurada mı yaptın?
evet kızlar şafak 1

nasipse yarın hamile olarak son günümü geçiricem. çok bambaşka karmakarışık duygular içindeyim. bir yanım nasıl heyecanlı nasıl mutlu bir yanım buruk bir yanım tedirgin stresli korkular içinde. tek dileğim sağ salim kızıma kavuşmak. planlı sezaryen olan her anne gibi sanırım bende değişik bir vicdan azabı içine girdim acaba yavrumun keyfi yerinde de biz zorla yerinden mi ediyoruz erkenden diye.

daha ne düşünceler.. inşallah sonu güzel olur.
Kuzum böyle şeylerle kafanı bulandırma son günün biraz dinlen keyfini çıkar
Yarın kavuştay vakti
Hayırlı geceler kızlar. Giremedim bir türlü buraya. Çok şükür doğum yaptım bebeğim sağlıklı gözüküyor suanlik bir sıkıntı gözükmüyor dendi. Bende toparladim biraz öğlen 2 gibi çıktım ameliyattan. 2850 gram 50 santim boyunda minik oğlum

darisi sizlerin başına insaallah

detayları yazmaya çalışacağım daha sonra insaallah Allaha emanet olun❤❤
Hayırlı olsun canım sağ Salim büyütün inşallah

bu minikkuşlar çok tatlı oluyorlar

Biraz dinlen

, Hikayeni de bekliyoruz
Kızlar doğurdum çok şükür ikimizde iyiyiz 3100 gram 49 cm oğlum emzirmekte zorlandım ilk ama şimdi daha iyiyiz ameliyatta belden uyuştum fakat bebeğim çıktı gördüm iki dk sonra kalbim çarpmaya başladı sonrasını hatırlamıyorum odadaydim başım kalabalıktı ama oğlum yoktu oksijen vermişler ben geldikten sonra geldi oğlum şimdi uykusunda sıçrıyor biraz o sicradikca tabi bende

tek sıkıntım şuan ayağa kalkınca zor nefes alıyorum göğüs kafeslerim ağrıyor ama gerçekten korktuğum kadar değilmiş şiddetli adet sancısı gibi sancılar oluyor arada inşallah hep böyle geçer hepinize sağlıklı kolay doğum nasip etsin Rabbim
Tatlım benim gözün Aydın. Bebişin şuanda iyi olmasına cok sevindim.

Bu sıçramalar filan çok normal. Adapte olacak sıkma canını

Gaz sancısı da yapar sırt ve göğüs ağrısı. Sıcak tutmaya çalış kendini olur mu

yürüdükçe de açılacaksın inşallah. Hepsi geçip gidiyor bi kaç güne
Merhabalar

maşallah grubun yarısı doğum yapmış Allah bağışlasın

doktor kapısı önünde umutsuzca bekleyip sizlerden destek aldığm günleri hatırladım.. Geçti gitti çok şükür... Hanımlar size bir sorum olcak. Belki hatırlayan olur beni bilmiyorum hep bebğimi kaybetme ihtimaliyle Rabbime binlerce şükür ki bu günlere geldim. Hastane süreçlerin çok fazla ve çok yıpratıcıydı. Hamileliğim yatağa bağımlı geçti. Şuanda 33+4 üm ve bebeğim son günlerde çok az hareket ediyor. Baştan beri kaybetme erken doğum vs vs risklerim vardı. Sizin son günlerinizde hani doğumdan önce böyle bir durum oldu mu? Dönerken bile sıpa rahatsız olur döverdi beni

şimdi öyle şeyler yok. Zaten sürekli uzanma modundayım ayağa kalktığım zamanlar sürekli sancı var ayırt edemiyorum. Doktorlardan da bıktım artık bikaç gün sonra gitmem lazım 3 günde bi gitmek istemiyorum. Yani uzun lafın kısası doğum yaklaşınca harekette azalma oluyor mu?
Maşallah en riskli dönemleri atlatmışsınız siz de
Böyle durumlarda bebişin hareketlerinin sayılması öneriliyor.
32-33 sonrası genel olarak hareketlerde bi azalma oluyor, hem bebeğin büyümesi hem de suyun artık yenilenmeyip azalmaya başlamasından dolayı.
Sorun hissettiğinizde doktora gitmekten çekinmeyin bence. Ama öncesinde tatlı atıştırıp ve sola yatıp hareket ediyor mu bekleyebilirsiniz.
Bir de doğum yaklaşınca da azalır derler ama buna çok takılmayın siz kendinizi genel olarak kontrol edin

Sağ Salim vakitlice alın kucağınıza inşallah