2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
P pohpoh86 bak bu gece besleme konusunun üzerine neler oldu😩 gel hele gel 🥶
Normalde uykusu çok ağır biri değilim, uyku arasında da ne yaşadığımı asla unutmam ama bu gece neler yaşandığına dair hiçbir fikrim yok.
Bebeyi iyice doyurduktan sonra niyet ettim 3 saat uyumaya diyip yatmıştım 😬 4 saati biraz geçerken eşim uyandırdı. Alarmlar çalmış uyanmamışım.
Hele Üstümü çıkarmışım hiç hatırlamıyorum. Ayağımdaki çorap nerede hiçbir fikrim yok.
Şükür ki bebe iyi daha yanağına dokununca uyandı, 1 saattir em bırak memede takılıyor 😬
İlk uyandığımda dehşete kapıldım, nasıl yorgun düştüysem artık hiçbir şey hatırlamıyorum😫 Çok canım sıkıldı
bu olay ayni benim ruyalarima benziyor🙈

Kızlar bisey danışmam lazım sizlere bebeğim hala kuvezde sorun şu beslenme problemi :KK43: mesela ben saaat 10 da beslemeye gidiyorum anca 30 cc icebiliyor 1 de yine aynı şekilde. Hemşireler 60 cc mama alması lazım diyo. Gece ne oluyor hiç bir bilgim yok .. Yani bu normal bir durummu çözemiyorum artık. 13 gündür kuvezde her yeri mosmor içim parçalanıyor. Birde rota virüs olmuş oradan başka bir bebek ne yapmam lazım bilmiyorum:KK43:
Benim bebeğimde de beslenme problemi var. 230 gr kaybetti. Sütüm çok az daha gelemedi. Sezeryan olduğum ve hâlâ gaz cikaramadigim için katı gıdaya geçemedim. Şekerim olduğu için hoşafti tatlı iceceklerdi içemiyorum. İçtiğim su ayran yoğurt bazen tanesiz çorba. Sütün devamı gelemiyo, bebek emmeyi beceremiyo daha. Canım sıkıldı. Tokluk şekeri şimdiye kadar iyi çıktı bakalım bugün çocuk doktoru ne diyecek

Günaydınınız bugün annem gelecek galiba gerçekten az kaldı 3 güncük.. lohusanın 40 gün mezarı açık olur, bu çocuk aç emzir ve bilumum cümleler duymaya hazır mıyım ? Ya kaynatam çocuğu hüüp diye içine çekerek öpmeye kalkarsa yine? evde ‘hayatım böyle on numara formayı giymem on numara diye neden geziyorum sandınız stresten tabiki.

Günaydınınız bugün annem gelecek galiba gerçekten az kaldı 3 güncük.. lohusanın 40 gün mezarı açık olur, bu çocuk aç emzir ve bilumum cümleler duymaya hazır mıyım ? Ya kaynatam çocuğu hüüp diye içine çekerek öpmeye kalkarsa yine? evde ‘hayatım böyle on numara formayı giymem on numara diye neden geziyorum sandınız stresten tabiki.
lohusanin 40 gun mezari acik olur , cumlesini ilk defa duyuyorum😱😱
odadan cikma bebeginle🙈

Merhabalar 🌼 Muhtemelen şu ana kadar çok konuşuldu ve ben yeni uye oldugum icin kaçırdım ama yine de sormak istiyorum.

Iki güne planlı sezeryan olma durumum var. Kilom cogunlukla gobek bölgemde. Doktorum cirtcirtli korselerden öneriyor ama hangi markayı alacağıma karar veremedim. Owli gibi markalar hem çok pahalı hem de beğenen kadar beğenmeyen de var. Bana öneriniz olur mu 😩🙏🏻

Günaydın beybisi, o 40 gün mezar olayı beni bir titretti.😂 Strese girme, öpmen guzumu de gitsin, anasısın sen. 😡

ooo bizide bilgilendir kontrolden sonra 🥰
evet uykusuzluk zor :KK43:
iyim bende napim , bolum bolum , doktor doktor geziyorum bos bos😂😂😂
Yazarım yavrum, sancı çıksa da doğuma alsa diye dua ediyorum, yetti artık.😂

Seni yok yere yoruyorlar, bunları şikayet etsen yeridir. 😠 Tansiyonun nasıl bu aralar?

Merhabalar 🌼 Muhtemelen şu ana kadar çok konuşuldu ve ben yeni uye oldugum icin kaçırdım ama yine de sormak istiyorum.

Iki güne planlı sezeryan olma durumum var. Kilom cogunlukla gobek bölgemde. Doktorum cirtcirtli korselerden öneriyor ama hangi markayı alacağıma karar veremedim. Owli gibi markalar hem çok pahalı hem de beğenen kadar beğenmeyen de var. Bana öneriniz olur mu 😩🙏🏻
Canım
Medpride Askılı Bel ve Göbek Lohusa Lateks Korsesi
Ben bunu aldım bir tanıdık kullanmıştı çok memnundu henüz deneyimlemedim ama ona güvenip aldım

Yazarım yavrum, sancı çıksa da doğuma alsa diye dua ediyorum, yetti artık.😂

Seni yok yere yoruyorlar, bunları şikayet etsen yeridir. 😠 Tansiyonun nasıl bu aralar?
cok istedigin icin kesin cikmaz sanci fln😂😂😂

zaten en son iki haftada bire cikardilar gene randevularimi 😂 onumuzdeki hafta cogunlukla evdeyim🙈

Allah kolaylık versin büyüklerle zor geçiyormuş lohusalık ben de deneyimledim 🥲 eve gelir gelmez doktor videoları açın izletin bence başka türlü laftan anlamıyorlar 😂

Bu arada o şarkı benim de dilimde🙈

Ama asıl önceki gece, yattım kalktım bebeyle uğraşırken sürekli dilimde bi şarkı vardı… “hayatım kaymıışşş, hangi yönde olduğu bilinmez” 🥹

Ben notlarıma raj korse diye not almışım.
Ama açıkçası zaten zayıfsanız ve cok kilo almadıysanız komplike bir ürüne ihtiyacınız yok benim suan alt göbek dikiş üstünde hafif bombe kaldı.
Arada penti giyilebilen külotlu korseden giyiyorum evde vardı diye, doktorum da onlardan giyebilirsin demişti. Ama onu bile kullanması suan dikişlerden dolayı rahatsız edici :/

Benimki cok minik ya ağzından sokmak dert olur bi de hamsi gibin kıpraşıiii cok zor 😂
Benim de ilk gün kanama gibi kanamam oldu onda zaten ebe gelip gidip bakıyordu müdehale etti filan sonra azaldı baya.
Valla ben doktorun dediğini yapamam şu anda 😂 su bebeyi bi 3.5 kilo yapayım, bi de 40 ını çıkarayım ondan sonra ne zaman isterse o zaman uyansın 😂

Annem bugün gidiyor, Eşim de evde şimdi, pazartesi işe başlıyor. ondan sonra gün içinde kestirmeye başlarım inşallah 🤭 şimdi uyanık kalmam gerekiyor 😂
hahahaha tam tersi olması lazım aslında şimdi yatman gerekir😀

bilmıorm ama su halde korse giymek üstün başarı öyküsü😀ben ilkindede giymedim sporla gitti.

P pohpoh86 bak bu gece besleme konusunun üzerine neler oldu😩 gel hele gel 🥶
Normalde uykusu çok ağır biri değilim, uyku arasında da ne yaşadığımı asla unutmam ama bu gece neler yaşandığına dair hiçbir fikrim yok.
Bebeyi iyice doyurduktan sonra niyet ettim 3 saat uyumaya diyip yatmıştım 😬 4 saati biraz geçerken eşim uyandırdı. Alarmlar çalmış uyanmamışım.
Hele Üstümü çıkarmışım hiç hatırlamıyorum. Ayağımdaki çorap nerede hiçbir fikrim yok.
Şükür ki bebe iyi daha yanağına dokununca uyandı, 1 saattir em bırak memede takılıyor 😬
İlk uyandığımda dehşete kapıldım, nasıl yorgun düştüysem artık hiçbir şey hatırlamıyorum😫 Çok canım sıkıldı
Kıyamam yaa😂 hiç canın sıkılmasın. Bak sana ne anlatıcam oğlum 3 4 aylık falan gece uyanıyor tabi emzirip yatağına geri yatıyorum. Bir gece çocuğun uyandığını hatırlıyorum aldım emzirmeye başladım bunda da sıkıntı yok.. sonrası yok bende bir uyandım çocuk yok kucağımda eşimle aramıza baktım yere baktım yatağa bakmak aklıma gelmiyor çünkü oturur vaziyette uyandım. Kalk çocuk yok diye eşimi kaldırdım😅 sonra bir baktım yatağında mışıl mışıl uyuyor.. ben onu emzirmişim yatırmışım sonra dönüp oturur pozisyonda emzirir gibi geri uyumuşum 🙈 yani olabiliyor yorgunluk tatlım hiç canın sıkılmasın..
lohusanin 40 gun mezari acik olur , cumlesini ilk defa duyuyorum😱😱
odadan cikma bebeginle🙈
Yaa bizim burlarda da çok kullanılır.. 40ı çıkana kadar yeni doğum yapan yalnız bırakılmaz denilir.. işte annem de geldi doğuma 40ım çıkana kadar kalacak kadın.. benim için çok iyi şuan 😅

Loresima8989 Loresima8989 doğunca cennet kokusu çekelim diyenler 🙄 ya benim çocuğumu ben koklarım siz ne kokluyorsunuz.. mümkünse kimse gelmesin istiyorum ilk zamanlarımda 🙈

Kızlar bisey danışmam lazım sizlere bebeğim hala kuvezde sorun şu beslenme problemi :KK43: mesela ben saaat 10 da beslemeye gidiyorum anca 30 cc icebiliyor 1 de yine aynı şekilde. Hemşireler 60 cc mama alması lazım diyo. Gece ne oluyor hiç bir bilgim yok .. Yani bu normal bir durummu çözemiyorum artık. 13 gündür kuvezde her yeri mosmor içim parçalanıyor. Birde rota virüs olmuş oradan başka bir bebek ne yapmam lazım bilmiyorum:KK43:
Cnm olur mu hemen 60 cc ye nasıl çıksın bebek biz 15 cc 30 cc 60 cc şimdi yeni 75 cc ye çıktık bizde kaldık küvezde 30 bile içmiyordu gün gün artacak daha minicikler çeneleri yoruluyor kapasiteleri yavaş yavaş artacak

Cnm ben ovli almadım bende çok araştırdım 10 gündür kullanıyorum çok memnunum ayrem lohusa korsesi trendyolda var cnm

Back
X