• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Benim plasentam da önde sağ tarafıma doğru duruyo bebek hep solumda aslında ama sağ tarafım sertleşiyo bilemedim sebebini 🥹
Yarın bir sorayim bakalım kendimi kötü hissetmiyorum çok şükür ama aklimada takıldı sık oldu sanki diye 🥲

Aşkım doğru benim burdaki de 2 hafta önce bizim için önemli olan 100-150 arası demişti. Ama bu hafta insülin diyince daha ne yapabilirim diye sinir oldum. Aman kafaya takmakta değil balım saldım gitti ben elimden geleni yapıyorum valla gerisi de allaha kalmış.

Türk kahvesini sigara aklıma gelir diye içemiyorum bi içsem kesin canım çekecek hahaha
Yok ya gelmez iç Ohh miss bende şuan istek yok ama doğumdan sonra ilk streste başlarım gibi eşim bırakmazsa tabi .. evde biri içince elin altında hep sigara var .. ya bir tuaflar ben çok takıyorum takmıycam diyorum ama .. zor

Hayır bir sıkıntım yoktu ama az yerdim kilom düşüktü ondan mı oldu bilmiyorum umarım atlatırız artık 🤦‍♀️
Hayır ondan olacağını sanmam kendini ama açlığa bırakma.. kahvaltı sonra 2 ara öğün ve akşam yemeği sonra tekrar ara öğün yap o şekilde dengelersin

Kızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Geçmiş olsun kuzum. Çıktınmi hastaneden. Erken doğma ihtimali varmı. Sen sezeryan olacakmisin

Yok ya gelmez iç Ohh miss bende şuan istek yok ama doğumdan sonra ilk streste başlarım gibi eşim bırakmazsa tabi .. evde biri içince elin altında hep sigara var .. ya bir tuaflar ben çok takıyorum takmıycam diyorum ama .. zor
valla ben de çok şükür canım istemediği için sigara hiç aramadım ama ben artık bıraktım içmem diyemiyorum. zaten rüyamda görüyorum içtiğimi onunla idare ediyorum :D

U Umayis canım Allah analı babalı büyütsün. Rabbim sağlıklı şekilde büyütmeyi nasip etsin. Sağ salim 2 kiloyu bi aşsinlar evinize götürürsünüz. Onlar şuan en güvenli yerde. Kiloları kaç doğdular. Durumları nasıl.

Back
X