Beyaz et su an serbest canım.
Bakalım araştırmak lazım alternatif kahvaltı. Yulaf filan yedim ama doymuyorum. Feci ekmeğe abanmış durumdayım zeytin, helva, reçel ekmek.

yediklerimden üstüme ağırlık çöktü iyice
Minnoşum hastaneden çıktığımızdan beri kakada ipliksi yapılar oluşmaya başlamıştı. Zamanla miktarı arttı.
Çok gürültülü gaz cıkarmalar, bağıra çağıra ıkınmalar başladı. Kakası da ciddi kötü kokuyordu. Kaka rengi yeşile cok sık dönmeue başladı ama bu amip kaynaklı da olabilir
Ciddi fışkırtmalı kaka yapıyordu. Çıkışını görüyordum köpük köpük oluyordu. Ve bazı zamanlar aşırı suluydu.
Kanı da şöyle gördüm. Bebelerinizin bir kirpik telinden daha ufak bi kılcal kırmızılık düşün. Ben kakası kötüye gidince kürdanla bezini kurcalayınca gördüm. İncelemesem gözden kaçardı.
Bir de güneşte olmadı ama özellikle ciltte sivilce gibi yapılar eşlik ediyorsa kesin alerjş gözüyle bakılıyor
Kafasına, Kulak arkasına filan dikkat etmek lazım
Bilmiyorum ki kuzum. Sanırım bu süreç daha çok gözlem üzerine ilerleyecek. Antibiyotik kullanacağız
Diyeti yapacağız
Sorun Hala devam ederse ona göre beslenmemizdeki gıdaları eleye eleye deneme yanılma yapacağız gibi görünüyor
İnşallah bununla kalır da maksimum 6 ayda normale dönmeye başlarız

benim endişem balık filan sorun olmasa bari. Kakadaki ilk kanı balık yediğimin ertesi günü görmüştüm.
Balık da alerjenmiş