Kuzum düştüğü kiloyu hangi gün tartmıştınız. O günden bu güne kaç kilo almış ve kaç günde almış ona bak. Günlük 25 gr sınırını aşması önemli diye hatırlıyorum. Kaça düştünüz hatırlamıyorum ama Anladığım kadarıyla 35 gr üzerinde sizin. Maşallah diyelim
Şimdi birtanem öncelikle cok geçmiş olsun. Güneş de antibiyotik kullanıyor bi miktar sarstı bizimkini de.
Alerjinin hastalığa olan etkisini bilmiyorum ama emilim bozuklukları ve ishal durumlarından dolayı kilo alımını düşürebiliyor.
Ama sizin Bebiş hasta olduğu için de kilo alımı azalmış olabilir. Doktorunuz bir şey demedi mi?
Alerjik bebişlere özel mamalar var onlardan kullanmak gerekiyor. Benim de evde mama var ama veremiyorum su Anda.
Kakada köpük, ishal, mukus var mı? İlerledikçe kan da görülebiliyor ama cok noktasal gözden kaçabiliyor. Bunlar alerji belirtileri olabiliyor ama kilosu iyiyse kan yoksa ciltte belirtisi yoksa diyet verilmeyebilir anneye. O yüzden süreci bir doktor kontrolünde yönetmeniz cok daha iyi. Gaita tahlili vermiştik, kan çıkmıştı bizde. Kilo alımı da azalmıştı. Ve eskisi kadar verimli emmiyordu. Hala aynı ve gaz da eklendi buna.
Evin zaten sıcak ise sıkı kundak yapma lütfen Belki sıcaktan ciltte kızarıklıklar oluşuyordur.
Kendini kötü hissedip suçlama lütfen, bebişlerimizin tek yapabildiği şey ağlamak. Ve bundan tüm dertlerini çözmeye çalışıyoruz.
Burnu tıkalı ise serum fizyolojik ile burnunu temizleyebilirsin canım.
Çok geçmiş olsun yeniden Bebişle uğraşmaktan alelacele böyle cevap verebildim
İlk yapacağın şey boş anında hemen meyveleri yıkayıp ortaya bi tabağa almak. Kapalı bi kaseye fındık ceviz vs hazırla. Alerji yoksa bebe bisküvisi öneririm ceviz üzüm ile harika gidiyor

Çorba yaparsan fazladan yap sıcaktan kavanozla içersin.
Benim ev genelde açıkbüfe gibi çatkapı misafire hiç müsait değilim

buna rağmen açım çünkü yiyemiyorum bebeyle..
Allah kolaylık versin neyseki ilk Ay aşısı en kolayıymış
Allah kolaylık versin bi de yanına büyük su al

su almaya kalkamıyor insan