Ne kadar da uykusuna düşkün bi bebe

Eklemleri arasına ıslak pamuklar koymayı denedin mi bazı öğünlerde böyle yaparak emdiği miktarı artırabilirsin en azından. Biz de bi 20 -25gün filan cok cok zorlanmıştık maalesef
Rica ederm yalnız annelik zor maalesef

Evet canım elenatal 3, d vitamini, Demir ilacı devam. Şimdi bi de kalsiyum alacağım süt ve süt ürünlerini komple kesince, mecbur.
Kuzum soğan+karanfil ne işe yarıyor tam olarak
Kuzum ilk ay kilo alımı cok güzel işte maşallah. 1200 almış görünüyor.

Ya bak bu sene ülkede yabancı insanı çoğaldı hastalığı çoğaldı maskeler çıktı çeşit çeşit salgın hastalık var herkes hasta.. sen ne kadar korusan da bulaşıyor. El kadar bebeme amip bulaşmış yani. ve el hijyenime cok dikkat ediyorum meme ucumu hep temizliyorum ama maalesef olmuş. Belki benden bile bulaşmadı.
YouTube da dr Osman gönülal var. Burun temizleme videosu var bi izle istersen. Orda Her emzirme öncesi burun temizlenmesinden bahsediyor günde 7-8 defaya kadar. Burun açık olmayınca aktif de ememiyor bebek.Başka videoları da var bu hastalıkla alakalı.
Alerji kanda çıkması için biraz erken ama gaitaya bi baktır istersen. Fotoyu gördüm evet mukus var.
İyi bi doktor değerlendirmesi süreç için önemli geçmiş olsun.
Canım allianz anne bebek Kocaeli 9100 gibi bi şey ödedik biz.
Gaz damlası hariç hepsini yaşadık yaşıyoruz. Alerjik mevzulardan çekinip kimyon içmeyi bırakmıştım. Dün gece bir bardak, bugün 3 bardak içtim. Masajlar eşliğinde günlerdir çıkarmadığı gazı aşağıdan çıkarabildi. Bir de kendini Batırmış biraz o yüzden 1 saat önce sıcak su dolu kovaya batırdık. Biraz da içinde karnını ovdum. Güzel bir emiş ardından su an biraz mıkırdansa da uykuya geçti. Gerçi 18 saatte 4 saat uyudu bugün. Umuyorum ki 4 e kadar uyur. Sürekli kollar hareket halinde bakalım..
Bizimkinin de bez doluluk oranı cok azaldı. Kilo alımı da eskisi gibi değil. Ama antibiyotik süreci ve alerji durumları da eşlik ediyor. Gazdan dolayı da aktif ememedi maalesef yapıyor.
Bak görüyorsun süreçlerimizi. bordo bereli gibi hazırlan bunaaaa

dolabı buzluğa doldurun
Suan bizim bundan beter durumda ama evet mukus var canım. Tek başına bi anlam ifade etmeyebiliyor sen listele belirtilerinizi. Fotoyu da Çek doktoruna göster hepsini