Kızlar dün mıçamayan kızım bugün bir mıçtı

bel göbek sırt her yer bok

baş edilicek gibi değil hemen bir banyo faslı püru pak oldukkk
Eki Görüntüle 3161545
hele hele prensese gel hele

bzmkide memeyi bırakıp ellerini yemeye taktı
baş parmak emiyor mu peki?
Güneş henüz baş parmak keşfedemedi. Ya yumruk emiyor yA da parmakları yelpaze gibi açıp parmak boğumlarını yalıyor

Arada yakaladığı parmakları (genelde serçe ve yüzük) ağzına sokmayı başarıyor, allahım tam ısırmalık

Ya gerçekten aynısını dün yaptı elimin tersiyle şaaaak diye vurasim geliyor ama işte .. adam ise gidiyor birşey diyemiyorum
Benim de tek motivasyonum bu her gün her gün bir şeyler ısmarlıyorum çok masraflıyız bu ara
Imkani olan sezeryan olsundan sonra yeni mottoyu soyluyorum kizlar
IMKANI OLAN BABA OLSUN

Ayy kafa kalmadi valla. Neyse siz anladiniz kizlarcim
İmkanı olan baba olsun çok yerinde oldu

Oy yorgun annecim

hala tören şeklinde yıkıyorum bnm pofuduk ayıyı
Ben geçen ağıra zorlamayayım diye töreni banyoda yaptım

Ona rağmen kanamam oldu. Ne zaman tamamen iyileşecek bu dikişler

Merhaba kızlar. Eşlerinizle ilgili yazdıklarınızı okudum. Bir kaç bir şey söylemek istedim. Yarın bebeğim 40 günlük oluyor. 1 ay annemlerde kaldım. Babam sabah 07.30da evden çıkar akşam 18.30da eve gelir. Ve eve gelir gelmez 1 ay boyunca kızımla ilgilendi 2 saat 3 saat konuştu onunla masallar anlattı ağladığında susturdu. Anneme dedim bana ve kardeşlerimede böyle miydi diye evet dedi işten gelir uyuyana kadar sizinle ilgilenirdi dedi. 10 gündür kendi evimdeyim eşimde bunun yarısı yok. Yani bu karakter meselesi ben buna karar verdim. Bazı insanlar bebekleri çok seviyor dillerinden anlıyor ve ilgilenmek hoşlarına gidiyor. Ne yazık ki bende şanslı olan kesimden değilim
Minnoşum eşe olan sinir geçmez ama
Baba konusunda maşallah çok şanslısın

Bardağın dolu tarafını gösterme çalışmaları

benim babam da ağlıyo bu modunda biriymiş. torunla 1 gece geçirdi, yine ağlayana kadar güzel sevdi
Tam bir prenses

Kızlar gece uykusuna nasıl geçiyor sizinkiler? Hadi yazın bana nolur

yatağa nasıl alıyorsunuz mesela?
2 gecedir yine reflü yatağıyla kendi yatağımıza aldım. Beyaz gürültü filan açıyordum ama uzun soluklu olmuyordu uykusu. 2 saatten önce uykuya geçmiyordu
Bu gece de 2 saatin sonunda pes ettim ve
çok kısık sesle ninni söyleyerek uyuttum, şoktayım

4 saate yakın beraber uyumuşuz. Uyandı uykusunu açmadan emzirdim. Şimdi o uyuyor, ben de günlerdir aklımda demleyip de içemediğim sıcak çayımı içiyorum.

işi biliyorlar sanırım bu işin enayisi biz oluyoruz
Tek olsun bizim olsun
1. Lohusa savaşları başlasın
Bakınca aferin bekliyorlar değil mi

Oysaki biz ne kadar azımsamışız onları

hem lohusa hem kaynana hem horlama makinesi

Bizim model de mesela diyelim altını değişecek çocuğun, elime bezi veriyor bunu at, ıslak mendil ver diye talimat veriyor bana

Ters ters bakınca da çok sinirli olmakla suçlanıyorum
Yaaa benimki her konuda böyle. Bi iş yapacaksa tek başına yapamıyor şunu verir misim bunu alır mısın

Genital bölge temizliği olmasa alt değiştirteceğim de neyse

Gerçi benimki kovaya daldır çıkar yapardı kesin