Canım ya nasıl Hızır gibi yetiştin. Şimdi sen deyince daha mantıklı geldi ama buhar makinesinin etkisini ilk 4 saatte direkt gördüm. Kuru öksürüğümüz tamamen geçti. Şimdi hafif bir doluluk var. Onu da çözersem kafam rahat edecek azıcık.
Of be güneşimin annesi

o tıkanıklığın %100 sebebini bulana para vercem artık. 24 saattir süt ürünlerini kestim. Ikınmalar azaldı şükür

akıllı çocuk aferin

Diloşum benim

çok teşekkür ederim arkadaşım çıktık. Evdeyiz şükür. Hatta bu perşembe tam bir ay olacak

Allah razı olsun düşüncen için

Hangimiz yorgun değiliz ki be diloş

valla hepimizin sınavı farklı farklı…
İnşallah bir an önce düzene girersiniz siz de
Hımmm canım bu baya kulağa hoş geliyor

acaba bugün yapsam mı
Oh my god

iyi dinlenin canım, bugün hareketli geçecek sizin.
Bizim de verem aşısı olmamız için verem savaşa gidip ppd testi vermemiz gerekliymiş Doruk yoğun bakımda yattığı için. Yoksa sistem aşı olması içib okey vermiyormuş. Sabah gene yollara düşeceğiz

ben de isterim.
Canım ya… o paketli gıdaları sen deyince fark ettim. Paketli gıda ve süt ürünleri de bizim kırmızı çizgimizmiş ve tabii çikolata

O kırmızı kırmızı noktalar alerjiden kaynaklı oluyor değil mi? Laktozsuz süt içtim geçen, o da bile kıvrandı Doruk. Sütlü kahve seni özleyeceğim
Uyku eğitiminin pek çok çeşidi varmış hope’um.
Ağlarken almayın tarzı yapılanı maalesef çocuk İçin çok zararlıymış. Bebeğin şu an annesine babasına herkesten çok ihtiyacı var.