- 27 Ocak 2022
- 4.799
- 9.000
- 108
- 32
Bilmiyorum ki kuzuCnm çok geçmiş olsun şimdi gördüm verem aşısımı yaptı ateşi
Üçünü birden yaptırdık aynı anda :/
Ya kakada kanı görmesem . diyorum az daha sık dişini, ishaliydi mukusuydu var ama kilo alımı totalde güzel diye kendimi avutuyordum.cnm ben göztepe medical park alı haydara gdıorm memnunum özel sağlık geçmiyor ama msjlarıma cok hızlı dönüyor rahatlatıcı ama detay atlamayan bı dr. bu bebişimde alerji öyküsü yok ondan bilmiyorum. çnkü bazı dr. lar alerjıyı 4ay cok önemsemiyor bazısı önemsiyor. ilk oğlumda kilo alımı bile durdu ve kan bizde de vardı. aşı tabıkı yapıyor malesef. alerjide en ii dr sensin 100tane dr ada gitsen cok kucuk olduklarndan test doğru cıkmıo hep ihtimaller üzerine konusuyorsnz
Ya en iyi doktora gitsem şu bildiklerimizden farklı ne öğreneceğim bilmiyorum ama şu kakada kanı her gördüğümde başa sarıyorum. canım çok sıkılıyor.
Alerji bölümü medikalparklarda en yakın Göztepe’de varmış, şimdi randevu aldım ben de. Bi arayıp öğreneyim inşallah o doktorda sigorta geçiyordur.
Ali haydarın muayene ücreti ne kuzu?
Bir de kadın doğumcun kimdi orada? Memnun musun? Oraya kadar gidersek bir de kendim görünürüm kadın doğumcuya