- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Güzeldi canım 3 kez uyandı meme için sakindi genel olarakyorulmuş canikom
![]()
Bizde 2. Ayımızda gitcez kilo sınırına takıldık 4.500 üstü alıyoruz dedi kadın bize
Öğretmenler günün kutlu olsun bu arada canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzeldi canım 3 kez uyandı meme için sakindi genel olarakyorulmuş canikom
![]()
Ayy telegram hiç bilmem bi indireyimEkim anneleri kızlar daha kolay ve sık iletişim kurup deneyimlerimizi paylaşmak için telegram grubu kurdum gelin dertleşelim![]()
İnşallah düzene girer bende almak istiyorum da faydası oluyor mu diye merak ettimKesinlikle fayda görüyorum. Gazlı bir bebek hala ama ciddi oranda etkisi oldu bize. Morarana kadar ağlardı. Sakin durduğu hiç bir an yoktu. Bezini bile zor değiştiriyordum. Şimdi enazıyla sakin sakin bize baktığı zamanlar da var. Bu şişeyi bitirene kadar düzenli vermeyi düşünüyorum. Sonra gözlemleyeceğim. İnşallah düzene girmiştir.
Benim kızıma Yapmadı hemşire ateş beklemiyoruz bu aşıda demiştiMerhaba kizlar size birşey sormak istiyorum yarın bizim 1 ay asimiz var ,asi ateşlenme yapıyor mu merak ettim
Benim bebeğime yaptı canım 24 saat sürdüMerhaba kizlar size birşey sormak istiyorum yarın bizim 1 ay asimiz var ,asi ateşlenme yapıyor mu merak ettim
Yaa bende atanamayan öğretmenimBizde 2. Ayımızda gitcez kilo sınırına takıldık 4.500 üstü alıyoruz dedi kadın bize2. Ayımızda kilomuzu alırsak gitcez insallah
Öğretmenler günün kutlu olsun bu arada canım
Birbasak atanamayan öğretmenler olarak bizimde günümüz kutlu olsun bebitom
![]()
Deme deme uyanıyorsa uyansın mis gibiesim lohusaliga giremedi yaiki iş yaptigi icin yoruluyor baya birde dogum da o kadar korktu ki hic gıkı cikmiyor
gece zorda kalmazsam uyandirmiyorum ama kendi uyaniyor yardim ediyor fln bende bisi demiyorum :)
dun hatta erken yataga gitti , bende kizi emzirdikden sonra gittim, baktim uyuyor , yanagindan optum , megersem uyanikmiscok hosuna gitti , haftalar sonra ilk defa temas ettim adama
![]()
Maşallah ne güzel kilo almışKızlar günaydın. Bugün 2. Ay aşımız vardı lakin olamadık haftaya kaldı. 5.5 kilo olmuşuz boyumuz 57 cm. Kafa ölçümü 38.5. Doktor kucağına almıştı bir bakışı var doktora kaşları çatıp sanarsin dalacak. Rota aşını yüzde yüz öneriyoruz dedi. Kafa muayenesi d vitamini ile alakaliymis bilmiyordum. Kafada konak başladı. Zeytinyağı na başlamıştım banyo öncesi. İçine karbonat da koyup banyodan 45 dk önce surmemi banyo öncesi yumuşak fırça yada elimle taramami söyledi. Karbonat kabartirmis kızlar bilginiz olsun
Bizde huzursuzluk yaptı 1 gecelik. Siz yine de ateşi takipte olun tabi. Geçmiş olsun şimdidenMerhaba kizlar size birşey sormak istiyorum yarın bizim 1 ay asimiz var ,asi ateşlenme yapıyor mu merak ettim
Teşekkür ederim canım 3. ve 5. Aylarda yapılacakmış.Deme deme uyanıyorsa uyansın mis gibigüneş sabah 7 olmuş elime kadar tuvaletini yaptı. Benimkini çağırıyorum gerçekten bana ihtiyacın var mı diyor
![]()
lı elimi suratına çarpsam var mı yok mu anlayacak da neyse
Maşallah maşallah Allah öpücükleri arttırsın
Maşallah ne güzel kilo almış
Rotaya ne zamana gün verdi canım?
D vitamini bıngıldakların erken kapanmasını önlüyor sanırım.
Geçmiş olsun
Bizde huzursuzluk yaptı 1 gecelik. Siz yine de ateşi takipte olun tabi. Geçmiş olsun şimdiden![]()
Peki teşekkür ederimBenim kızıma Yapmadı hemşire ateş beklemiyoruz bu aşıda demişti![]()
Peki teşekkür ederim canim her bebekte farklı oluyor demek kiBenim bebeğime yaptı canım 24 saat sürdü
Teşekkür ederim canimDeme deme uyanıyorsa uyansın mis gibigüneş sabah 7 olmuş elime kadar tuvaletini yaptı. Benimkini çağırıyorum gerçekten bana ihtiyacın var mı diyor
![]()
Geçmiş olsun
Bizde huzursuzluk yaptı 1 gecelik. Siz yine de ateşi takipte olun tabi. Geçmiş olsun şimdiden![]()
ben ayna da kendime cok bakmisim, sen de kocana cok bakmissin demekki kuzumYa gerçekten bu doktorlar beni deli edicek. Onlar günde 50 bebek görüyo ama bizim için durumun böyle olmadığını anlamıyorlar. Araştır kuzum bulursun dişine göre bir doktor inşallah
Ahahahhahaah kız benim oğlum babasının kopyası kızım da kaynanama benziyor şuan ben napayım![]()
Deme deme uyanıyorsa uyansın mis gibigüneş sabah 7 olmuş elime kadar tuvaletini yaptı. Benimkini çağırıyorum gerçekten bana ihtiyacın var mı diyor
![]()
Geçmiş olsun
Ekim anneleri kızlar daha kolay ve sık iletişim kurup deneyimlerimizi paylaşmak için telegram grubu kurdum gelin dertleşelim![]()
Aman kuzular bu siteden atılma sebebi.Ayy telegram hiç bilmem bi indireyim![]()
Bizde yapmadı ama ben gece sürekli ateş ölçtümMerhaba kizlar size birşey sormak istiyorum yarın bizim 1 ay asimiz var ,asi ateşlenme yapıyor mu merak ettim
Diplomamı çocugumun odasına asarımm artıkYaa bende atanamayan öğretmenimgünümüz kutlu olsun en tatlı öğrencilerimiz yavrucuklarımız
![]()
Teşekkür ederim canım 3. ve 5. Aylarda yapılacakmış.
Kutlu olsun minnoşum.
evet aynen gelismesi takıp cok önemliMer
Merhaba benim kızımın da doğumda 35cm ölçüldü ama önemli olan gelişmesiymis yani bir aylik kontrolünde artması lazim
Benim oğlan sabahtan beri ıkınıyordu, biraz önce bir baktım neredeyse enseye kadar s*çmış, anasının tosunu. Ciyak ciyak bağırdım yemin ediyorum çitilettim o boklu zıbını.ben ayna da kendime cok bakmisim, sen de kocana cok bakmissin demekki kuzum
huyu suyu sana benzisin ozaman
Birbasak dan 3-5 taktik almak lazim
![]()