bizim dogumda da yok , sezeryana giremedi artik cok kotu olmustu kocisim.Yeşil mercimekte protein yüksek onuda tüketin salatası, çorbası bide tokta tutuyor
Bizim yan yana 3 müzün bir tane bile fotoğrafı yokmuş galeriye baktımda simdi eşimin evde çekilmiş 2-3 fotosu benimde geçen dışarıda aynadan çekilmişiz o varmışay çekiniyim bende yaa hatırası kalsın
Biz daha vurulmadık pazartesi vurulcaz da ay ateş cıkmamış çok şükür. Ya canlı aşı hem 3 tane birden aşı doğaldır heralde biz bile aşı vuruldugumuz gün mahvoluyoruz minikler napsın
3-5 tane emzirirken , yatakta fln resmimiz var.
isin kotu tarafi suslenio hazirlancak halimde yok ki cekinelim
cocugun daha bir aylik resmini fln cekicem. off cok zor geliyor ya
valla ne yicez belli degil.Bana hem gaz hemde reflü için doktor domates, mandalina, portakal, turşu tarzı asitli yiyecekler yeme demişti. Onlarada dikkat edin kızlar zaten yediğiniz az bir şeyler var ama geçecek insallah bu süreçlerde![]()
kuzum varya sen kendi kendinin dr u oldun gercekten. sen boyle bilincli olmasan arastirmasan hic bir dr senin derdine boyle çare bulamazdi .Of of of sana neler çektim anlatamam. O dönem kocayı da boşuyor gemileri de yakıyordum iyice psikolojim bozulmuştu.
Ben bu konu üzerine çok ciddi belirti takibindeyim kafa yoruyorum.
2 aydır yumurta, yaklaşık 45-50 gündür süt ve ürünleri diyetindeyim. 13. Haftamız bitiyor. 8. Hafta atağı bittikten sonra bu gazdan çığlık çığlığa ağlamalar da azalarak bitti. Hatta ben o dönem biz kolik olduk 16 saat uyumuyor filan yazmıştım buraya da.
2 hafta kesin dikkat etmen lazım sağlıklı kıyas yapabilmen için. Hem senin sütünden temizlenecek hem de bebeğin vücudundan etkileri silinecek.
Bu süreçte 2. Ay aşılarında biraz huzursuzlandı, seyahate çıktık o huzursuzluk yarattı. Bir de dönüşte unuttum dalgınlıkla simit yedim(susamı da kesmiştim) 2 gün sanıyorum ki onun huzursuzluğunu çektik. Ama onun haricinde gün içinde ağlaması cok az. Gündüz uyku uyuyor, akşamları genelde 8-9 olmadan gece uykusunu başlatıyoruz. Diyet kesinlikle işe yaradı bizde.
Gerisi takibine kalıyor ben yazdıklarımı uzun süre not ettim bu süreçte çiğ domatesi çok azalttım, çileği, susamı kestim. Her gün sebze kavurup domates sosu dökerdim bu domatesi de kestim. Fayda gördüm.
Ben balık ara ara tüketiyorum. Sağlıklı bir kıstas yapamıyorum onda ama açıkçası ilk kan gördüğümün önceki akşamında balık yemiştim. İnsan neyden kaynaklanıyor bilemiyor hemen.
Şu anda da kaka yapacağı gaz çıkaracağı zaman biraz sesler çıkarıyor tabi bazen 1 saat sürüyor huzursuzluğu, sabah 6-7 gibi bi kaka yapar hep. Gündüz kakalarında bu kadar huzursuzluğu uzun sürmüyor. Sessiz olmuyor tabi ama eskisi gibi çığlıklar atıp ağlamıyor. Bir de yavaş yavaş bağırsaklar da toparlamaya başlıyor, dikkat edip sabır edeceğiz hep