Merhabalaar ve Geçmişler olsun

Bizde popoya bakılmamıştı.
Süt ürünleri paketli gıdalar, tereyağı vs tüketmemen gerekiyor biliyorsun değil mi?
Bir de sözde vegan çikolata almıştık ülkerin. Eser miktarda süt yumurta içerebilir yazıyordu, o bile alerji yaptı bizde.
Zaten kakao da baya alerjendir.
Alerji doktoru, Alerji testinin doğruluk oranı %4 olur şu anda diyip yapmadı. Ek gıda öncesi gelirsiniz O zaman yaparız dedi.
Susam da alerjendir bu arada bilgin olsun helva tahin filan tüketiyorsun muhtemelen.
yediklerini günlük yazarak ilerlemeni öneririm.
2 haftadan önce sağlıklı sonum alman pek mümkün olmaz muhtemelen, hiç kaçaksız devam etmek lazım.
Gluten mevzusu benim de kafamı kurcalıyor ama. Glutene olsa cilde de ciddi reaksiyon verirdi gibi geliyor Bana.
Bir de fırın ekmeği tüketiyor musun? Yediğimiz ekmekler süt yumurtaya ciddi maruz kalıyor bence.
Yeniden evde ekmek yapmaya başlayacağım ben.
Birkaç gün önce dana kıyma deneyeyim dedim, reaksiyon olmadı sandım. Yeni yeni çıkıyor acısı. Kaka kokusu kötüleşti yeniden. Kaka sıklaştı birkaç sefer yeşilleşti.
Bir de ben mısır patlattım ve soğan halkası tükettim bu süreçte. İnanılmaz gaz yaptılar. Son birkaç gecemiz oldukça şenlikli geçiyor

yemeni önermem.
Bizim baktıklarımızın da yıkanabilir tepsisi var. Bir de ayak dayama yerleri de var.
Ikea modeller için ekstra aparat satılıyor ayakları dayamak için.
Sorma yine detaylarda boğuluyoruz.
Ben biraz olaya şöyle bakıyorum. mama sandalyesini komple katlamak var bi de kocaman kenarda durması var. Ay evlerimiz zaten minicik kafam çok karışık