Ekmeklerde yok ama poğaçası vs aynı kazanlarda yoğurulup, aynı fırınlarda pişiyor, aynı tezgahlarda hazırlanıp genelde aynı raflarda satılıyorlar diye dedim canım.
Ya makarnalarda baktım durum irmiği yazıyor hazır satılanlarda. Ben yedim ama eser miktarda var mı bilmiyorum üzerinde uyarı yok. Kızımın ishali hiç geçmedi yoğun şekilde ve kilo alımı da çok kötü. her paketli gıdadan şüphe duyar oldum bu yüzden de
Evet soya da çok çok alerjen
Susam da öyle. Bu süreçte maalesef kendimizi takip edeceğiz hep.
Geçmiş olsun. Süt ürünleri diyeti çok çetrefilli özen istiyor kolay gelsin size de.
Susam alerjik besinlerde başı çekiyor canım. Alerjik olmadığından Emin olamıyorsan yeme.
Tahıl grubuna alerji olabiliyor
Ama pirinç daha bi serbest
Kalsiyum desteği al mutlaka olur mu ?
Kuzu eti ye bol bol tavuk gözlemle sorun olmazsa çorbasını pilavını yap.
Bol sebzeli pilavlar önerebilirim
Ispanak vs
Balık da gözlemle o da alerjendir
Biraz psikolojik olarak başta zorluyor ama zamanla alışıyor insan
Ya insanlar neler yaşanabileceğini farkında değil
Sizde reaksiyonlar ciddi değildi diye hatırlıyorum ama şahsen nurcum diyet yapmama rağmen bizde gelişim geriliğine doğru gidiyor olay.
Bizde de dana eti çok popi maalesef kuzunun kıymasıdır kemiğidir etidir artık alıyoruz mecburen. Protein şart.
Tavukta sorun yoksa onu da ekleyin. Kocan da ısrar edeceğine tantuniyi 2 tavada yapsın bi zahmet ayrı tatları birlikte yiyin

bak kakamız da düzeldi diyorsun ne güzel. Keşke bizde de düzelse çok kıymetli bir şey bu söylediğin.
Bu arada denemek için henüz çok erken
Çok geçmiş olsun
Kuzum geçmiş olsun ne olmuş böyle
enfeksiyon mu virüs mü nedir