2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben hamileliğimde çok üzülmüştüm herşeye onun etkisi olduğunu düüünüyorum birde suni sancı almıştım oda yapıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama haklılık payları olabilir oğlumun da gazı var suan ama sadece 15 gün bizi zorlayacak bi gazı oldu ondada annemin yanındaydım kolay atlattık ama kızımın gaz sancısının yanından bile geçmezdi bu sefer ki gaz problemimiz
Ben de hamileyken çok stresli günler yaşadım, o yüzdense çok üzülürüm 😞 inşallah oğlunuzda bir daha hiç yaşamazsınız gaz sancısı 🙏

Gazdan değil sanırım :KK43: gaz olsa kucağımda da rahat rahat uyuyamazdı gibi geliyor. Bugün sling ile babasına bağladım 5 saat uyudu 😅
Ah canim benim kurban oldugum 😊 Bizimkisi de Gazi olduğunda kucak istiyor Aynı zamanda ayakta istiyor o onları rahatlatıyor o anda sızıyor derin uyumaya başlayınca yatiriyorum. Aynu vakitlerde oljnca da kolik diyordum hep.. seninki kucaga mi alisti acaba😄

Beni kınayacaksınız ama ben bazı sabahlar yüzümü yıkamayı unutuyorum 🥲
3-4 gün dişimi fırçalamadığımı dişimi fırcalarken farkediyorum ben en son şu gün diş fırçaladım diye. Ve kendime bakım yapmıs gibi hissediyorum diş fırçaladıgımda 🤦🏻‍♀️
Kızlar merhaba hepiniz iyisinizdir inşallah çocuktan dolayı sayfaya bakamaz oldum 🥹 ilk adet ne zaman oldunuz benim bebeğim 2 aylık olcak bir kaç güne. Ama bende regl adına hiç bir sey yok yeniden hamile kalmayayım😀 korkmuyor değilim 😀
Bende regl üzerine regl oluyorum. 40 cıktıgından beri 15 günde bir regl modundayım
Güzel sonuuclar alın insallah
Ne tesaduf kalca randevumuz bizimde bugun. Oglen sonrasj gideceğim. Kukak testi gibi uyku durumda mi çekiliyor. Ayrinti bilgi atarsin canim😊
Kuzum kalçalarını ultrason cihazıyla kontrol ediyor sadece uyku uyanıklık durumu yok

Kızlaar lazer konusunu sorup sorup kimse cevap alamıyor 😂😂 napıcaz bu lazer işini kimisi 6 ay bekle diyor kimisi bir şey olmaz gel diyor 😅 siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ben ocak ayında çocuk 3. Ayını tamamlayacak o zaman başlasam diyorum yaz gelmeden hallederiz bu kıl tüy işlerini

Kızlaar lazer konusunu sorup sorup kimse cevap alamıyor 😂😂 napıcaz bu lazer işini kimisi 6 ay bekle diyor kimisi bir şey olmaz gel diyor 😅 siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ben ocak ayında çocuk 3. Ayını tamamlayacak o zaman başlasam diyorum yaz gelmeden hallederiz bu kıl tüy işlerini
ben persembe kadin doguma gidiyorum, sorucam

3-4 gün dişimi fırçalamadığımı dişimi fırcalarken farkediyorum ben en son şu gün diş fırçaladım diye. Ve kendime bakım yapmıs gibi hissediyorum diş fırçaladıgımda 🤦🏻‍♀️

Bende regl üzerine regl oluyorum. 40 cıktıgından beri 15 günde bir regl modundayım

Güzel sonuuclar alın insallah

Kuzum kalçalarını ultrason cihazıyla kontrol ediyor sadece uyku uyanıklık durumu yok
Hadi insallah bakalim zonucar güzel geir inşaAllah 😊

aa suni sanci gaz mi yapiyormus cocuklar da ?
Öyle duydum canım ne kadar doğrudur bilmiyorum ama kızımda almıştım kolik bi bebekti çok zorlandık bu doğumumda gerek kalmadı suniye oğlum da çok şükür rahatım tabiki gazı oluyo ama ovalayınca gaz masajı yapınca gazını çıkarabiliyo ağlama nöbeti bs yok

Ben de hamileyken çok stresli günler yaşadım, o yüzdense çok üzülürüm 😞 inşallah oğlunuzda bir daha hiç yaşamazsınız gaz sancısı 🙏
İnşallah canım ondada kaka problemi var işte ikidir geçen 8. Günde yaptı şimdi bugün 5. Gün sürekli böyle olurda doktora gotur dedi sağlık ocagındaki hemşire çevremdeki herkes çocuğa yaradığı kilo aldığı için yapmaz diyo bilmiyorum bende arada kaldım tek teselli yapmadığı için bi huzursuzluğu yok diyorum rahat herhalde dedikleri gibi çocuğa yarıyo

Ben organik kına seti aldım 😅 kahve tonu yapacağım saçımı 😅 farklı tozları birleştirerek saç boyası gibi renk elde ediyorsun. Normal boyalara göre pahalı ama artık bu paçozluktan kurtulmam lazım dedim 😅 saç boyaları da ne kadar organik olursa olsun gene kimyasal var içlerinde bebişime kıyamadım o yüzden
bgn instegramda bir dr. açıklama yapmıstı sac boyaması ile ilgili drhikmetcilli diye siz mi sormustunz acaba dinleyebilirsnz

Nasil oldun canim bebisin iyi oldu mu?
Benim hastaligim bugun cok daha iyi .Ama bebegim son 2 gunde gece uyurken 1 er kere oksuruk sesini duydum.

Cuma sabah 10 gibi aşı oldu. Dün bi tık keyifsizdi ama olur dedim. Bugün öğlen uykusundan bir uyandı çocuk yanıyor. 3.gün ateş olmaz zannettim. 39u gördük. Çok inatçı bi ateş. Ilac da veriyorum nemli bez de koyuyorum üzerinde kolsuz zıbın var. Yarım saat düşüyor geri çıkmaya başlıyor. Hayır hem ateş düşmüyor hem çocuğu hasta edeceğiz diye korkuyorum. Keyfi yok iştahı yok. Ne zaman geçer bu ateş.
Ateş geçti mi 72 saate pek kalmıyor galiba canım?
Kızlar merhaba hepiniz iyisinizdir inşallah çocuktan dolayı sayfaya bakamaz oldum 🥹 ilk adet ne zaman oldunuz benim bebeğim 2 aylık olcak bir kaç güne. Ama bende regl adına hiç bir sey yok yeniden hamile kalmayayım😀 korkmuyor değilim 😀
Kuzucum o pek belli olmuyor galiba ya
Aylar sonra olan da var, 40 çıkınca olmaya başlayan da. Ben de bu ay bir atak bekliyorum 😬
Düzene binene kadar hep bi korkacağız herhalde 🥲

Ah canim benim kurban oldugum 😊 Bizimkisi de Gazi olduğunda kucak istiyor Aynı zamanda ayakta istiyor o onları rahatlatıyor o anda sızıyor derin uyumaya başlayınca yatiriyorum. Aynu vakitlerde oljnca da kolik diyordum hep.. seninki kucaga mi alisti acaba😄
Benimki kucağa alıştı bence 😀 uyurken de insan sıcaklığı istiyor yavrum 🥺 belki biraz büyüdükçe düzelir

ben persembe kadin doguma gidiyorum, sorucam
Bizide bilgilendirir misinn
Nasil oldun canim bebisin iyi oldu mu?
Benim hastaligim bugun cok daha iyi .Ama bebegim son 2 gunde gece uyurken 1 er kere oksuruk sesini duydum.
İyileştik kuzum biz çok şükür. Öksürük 2-3 kere bende duydum hastalık sürecinde ama şimdi iyi çok şükür. Biz aşı vurulduk 2 gün sonra hastalandık ya çocuk hem aşıdan hem hastalıktan huysuzlaştı ya sürekli ağlama modunda. Bide ishal gbi değil ama sürekli kaka yapıyor sizinde öyle mi her bezini kakalı alıyorum aynı ilk doğduğu zamanlarda ki gbi sarı pütürlü

İyileştik kuzum biz çok şükür. Öksürük 2-3 kere bende duydum hastalık sürecinde ama şimdi iyi çok şükür. Biz aşı vurulduk 2 gün sonra hastalandık ya çocuk hem aşıdan hem hastalıktan huysuzlaştı ya sürekli ağlama modunda. Bide ishal gbi değil ama sürekli kaka yapıyor sizinde öyle mi her bezini kakalı alıyorum aynı ilk doğduğu zamanlarda ki gbi sarı pütürlü
Bizimde kakamizin miktari artti, ishal degil dedigin gibi hafif puturlu sari.iclerini temizliyorlar heralde..

Benimki kucağa alıştı bence 😀 uyurken de insan sıcaklığı istiyor yavrum 🥺 belki biraz büyüdükçe düzelir
Kucuk kucuk kendi yatağında yatmaya alistirirsin . Suresini uzata uzata . Allah kurtarsin 😄 benimki kac kilo oldu tasiyamiyorum 10dkda bitiyor isim

Öyle duydum canım ne kadar doğrudur bilmiyorum ama kızımda almıştım kolik bi bebekti çok zorlandık bu doğumumda gerek kalmadı suniye oğlum da çok şükür rahatım tabiki gazı oluyo ama ovalayınca gaz masajı yapınca gazını çıkarabiliyo ağlama nöbeti bs yok
anladim kuzum.

tabi ki de 🥰

Back
X