• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Bizde de sarılık çıktı hafif dedi doktor. Kaka yaparak atıcak dedi dün 8. Gün 12.9 çıktı sarılık seviyesi. Sık sık emzirmek gerekiyor. Pazartesi kontrolümüz var inş inmiş olur değer.Sarılık olan bebişlere geçmiş olsun diliyorum 🙏
Bizimde bugün 9.4 yine tam geçmemiş. Aynı şeyi söyledi bol bol emziriyoruz hep memede 😂 Emerken yorulup uyuyor yine de bıraktırmıyorum ben.

Kızlar benim bebeğim uyumuyor bugün emziriyorum yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor. Akşam 9dan beri böyleyiz siz napıyosunuz böyle oluyor mu sizde de ay çok yoruldum 😔
Canım dün tam böyle bir gece geçirdim felaketti annem yanımda olunca o çok devraldı ama ben ne yaptım emzirdim mi ne zaman uyudum ne zaman uyandım hepsi birbirine girdi ,dün 8 buçukta bir uyandı sabaha kadar mırın mırın kıvrandı .Gözümden uyku akıyordu.Bugün emzik verdim dayanamadım,biraz daha geçsin diyordum ama benim bebeğim sürekli elini emmek istiyor ağzına tıkıştırıyor tokken bile .

Back
X