• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Kızlar benim bebeğim uyumuyor bugün emziriyorum yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor. Akşam 9dan beri böyleyiz siz napıyosunuz böyle oluyor mu sizde de ay çok yoruldum 😔

Kızlar benim bebeğim uyumuyor bugün emziriyorum yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor. Akşam 9dan beri böyleyiz siz napıyosunuz böyle oluyor mu sizde de ay çok yoruldum 😔
Bende de bugünden beri durum aynı maalesef. Asla durmuyor. Eşim nöbetçi. Yanımda kimse yok. 5 dakika gözümü kırpmadım 😔

Emzik verdim ben işe yaradı ama benimki de uyanmıyor bir saattir emzirneye çalışıyorum bir iki dk arayla tekrar uyuyakalıyor

Bizim de aynı şekilde ama bugün düne göre daha iyiyiz dün mahvolduk. Bu gece en azından ikiye kadar uyumuştu.

Back
X