2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlaar lazer konusunu sorup sorup kimse cevap alamıyor 😂😂 napıcaz bu lazer işini kimisi 6 ay bekle diyor kimisi bir şey olmaz gel diyor 😅 siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ben ocak ayında çocuk 3. Ayını tamamlayacak o zaman başlasam diyorum yaz gelmeden hallederiz bu kıl tüy işlerini
Canim ben unuttum sormayı doktora. Bebisle ilgilenmekten sadece rapor aklima geldi :) sekreteri ile konusmustum. Malum yani basinda 40 i ciktiktan sonra gidebilirsin abla demisti. Benim lazerciye sorayim istersen benimde merakimda😊 tuyler uzamaya benimde hic sabrim kalmadi🤣🤣🤣

Ne tesaduf kalca randevumuz bizimde bugun. Oglen sonrasj gideceğim. Kukak testi gibi uyku durumda mi çekiliyor. Ayrinti bilgi atarsin canim😊
Yok kuzum uyumasına gerek yok dediler bizimki usluca durdu 😍 bir sıkıntıda yokmuş şükür 61 ve 63 çıktı sonuçları aşıyıda oldu gece duruma bakacağız 😒 Darısı size🙏🏼

Elektrikli ana kucağı kullanan var mı kızlar memnun musunuz? 1.ayında bebişle yaptığınız aktiviteler var mı? Benim bebeğim hiç uyumuyor nerdeyse 24 saat içinde toplam 6 saat çok az Doktora sorayım mı?Uyumadan nasıl büyüyecek🥺🥺

Kızlar bebeğine demir ilacı başlayan var mı. Bize başladılar hem de 2. Ay asilarina gittiğimizde. Doktor yanaklarına baktı. Hafif kılcal damarlar görünüyordu başlayalım dedi. Vegaferon verdi. Yorumları pek iç açıcı değil. Bir de sanki erken başlamışız biz.

Kızlar bebeğine demir ilacı başlayan var mı. Bize başladılar hem de 2. Ay asilarina gittiğimizde. Doktor yanaklarına baktı. Hafif kılcal damarlar görünüyordu başlayalım dedi. Vegaferon verdi. Yorumları pek iç açıcı değil. Bir de sanki erken başlamışız biz.
bnm dr. umda kan testi yaptı verdi sidefer verdi bize, ben oğlumda da doğar doğmaz vermiştm

kızlar brz sorularım var. bizm sanki çisli bezlerimiz azaldı sizlerde durum nasıl? bebişlerinz neler yapıyor? oğlum uyandığında ellerini cok emiyordu. şimdide ovusturuyor alerjj mı oldu acaba gözlerini ova ova korkuyorum

Ateş geçti mi 72 saate pek kalmıyor galiba canım?

Kuzucum o pek belli olmuyor galiba ya
Aylar sonra olan da var, 40 çıkınca olmaya başlayan da. Ben de bu ay bir atak bekliyorum 😬
Düzene binene kadar hep bi korkacağız herhalde 🥲

Öğlen 12den sabah 8e kadar askerdik. Ateşi düşüyor dediğimiz 37.8 38 civarıydı, çok çok kötü bir geceydi. Sabah 8de birden kesildi.

Sonuclariniz guzel olsun insallah kizlar ,
Bize de yazin😊
Raporlamada problem gözükmüyor canım 😊
Yok kuzum uyumasına gerek yok dediler bizimki usluca durdu 😍 bir sıkıntıda yokmuş şükür 61 ve 63 çıktı sonuçları aşıyıda oldu gece duruma bakacağız 😒 Darısı size🙏🏼
Bende canim sayi filan yok raporlama verdi sadece. Iyi dedi sadece doktora gostermene gerek yok dedi

Eklentiler

• 16714582639847995358931551713724.webp
    16714582639847995358931551713724.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 35
Halamlar ablamlar hep boyatmışlar çok şükür bir sıkıntı olmamış ama kuaför önermiyorum dedi kaldım çelişkide 😀
Benim kuzen de ombre yaptırmış ama sormamış bile doktora. Ben kendi doktoruma cumartesiden beri ulaşamıyorım gidince sorcam artık.
Yaaa 😂 😂😂
Valla kuaförü çok yanlış insana sordun, sabah kalkınca saçımı tarayabilirsem o gün kendimi güzel hissediyorum 🤣
Boyaya dair bildiğim tek şey gebelikte 3. Aydan sonra organik boyalara izin veren doktorlar vardı 🥲
Zaten saçlar avuç avuç dökülmeye başladı, dipler hep yara oldu. şimdi ki derdim bu daha çok
Doğumdan sonra bu aylarda oluyormuş diyolla:)
Şuan bende öyleyim🤣🤣havalandırmak için pencere açık uyuklarken korkuyorum kuşlar yuva sanıp gelip kafamı didiklicek diye 🤣🤣 bu gidişata bir dur demek lazım dedim ama diyecek dermanım kalmadı vazgeçicem nerdeyse 😁
Ben organik kına seti aldım 😅 kahve tonu yapacağım saçımı 😅 farklı tozları birleştirerek saç boyası gibi renk elde ediyorsun. Normal boyalara göre pahalı ama artık bu paçozluktan kurtulmam lazım dedim 😅 saç boyaları da ne kadar organik olursa olsun gene kimyasal var içlerinde bebişime kıyamadım o yüzden
Ben istesem de elde edemem ki kırma yaptıramadım hamileyken. Normalde turuncumsu renkti saçlarım koyu olmaz mı onlarla 👀

Benim kuzen de ombre yaptırmış ama sormamış bile doktora. Ben kendi doktoruma cumartesiden beri ulaşamıyorım gidince sorcam artık.

Şuan bende öyleyim🤣🤣havalandırmak için pencere açık uyuklarken korkuyorum kuşlar yuva sanıp gelip kafamı didiklicek diye 🤣🤣 bu gidişata bir dur demek lazım dedim ama diyecek dermanım kalmadı vazgeçicem nerdeyse 😁

Ben istesem de elde edemem ki kırma yaptıramadım hamileyken. Normalde turuncumsu renkti saçlarım koyu olmaz mı onlarla 👀
Yok olmuyor, küllü renkler hariç diğer renkler tutuyor. Ben mesela açık kahve yapıcam. Turuncumsu istersen ona göre karışım yapıyorsun. Hem doğal hem de saçı besler diye böyle bir şey deneyeyim dedim

-Sunshine -Sunshine canım anlatma fırsatım olmadı, geçen hafta çocuk alerji doktoruna gittik. Bir ay diyet verdi. Süt ürünleri ve yumurta alerjisi için bir besin listesi verdi. İlave olarak susam ve tahini de yasakladı. Dışarıdan her türlü yiyecek yasak. Paketli gıdalar da yasak. Bu hafta da kontrol muayenesine götüreceğiz. Şimdilik test istemedi. Listenin fotoğrafını da çekip koyayım birazdan.

-Sunshine -Sunshine canım anlatma fırsatım olmadı, geçen hafta çocuk alerji doktoruna gittik. Bir ay diyet verdi. Süt ürünleri ve yumurta alerjisi için bir besin listesi verdi. İlave olarak susam ve tahini de yasakladı. Dışarıdan her türlü yiyecek yasak. Paketli gıdalar da yasak. Bu hafta da kontrol muayenesine götüreceğiz. Şimdilik test istemedi. Listenin fotoğrafını da çekip koyayım birazdan.
koysana canim bizede faydasi olur.

Yok olmuyor, küllü renkler hariç diğer renkler tutuyor. Ben mesela açık kahve yapıcam. Turuncumsu istersen ona göre karışım yapıyorsun. Hem doğal hem de saçı besler diye böyle bir şey deneyeyim dedim
Linki falan var mı👀 bide hangi oranda karıştırmak gerekir bi katalog falan var mı👀

Linki falan var mı👀 bide hangi oranda karıştırmak gerekir bi katalog falan var mı👀
Organic Co. markanın adı ben kendi sitesinden aldım direkt. İnstagram sayfalarında tüm renkler için formülleri ayrı ayrı vermişler☺️ hangi renk için hangi tozdan ne kadar oranda koyulacağı vs hepsini anlatmışlar.

Organic Co. markanın adı ben kendi sitesinden aldım direkt. İnstagram sayfalarında tüm renkler için formülleri ayrı ayrı vermişler☺️ hangi renk için hangi tozdan ne kadar oranda koyulacağı vs hepsini anlatmışlar.
Tamamdıe teşekkürler 🙈ekran aldım bende bi bakim. Hem çocukla kuaföre gitmek öok sıkıntı olacaktı

Eklentiler

• C5DC83C0-8849-4A0A-9217-A67FE29FB021.webp
    C5DC83C0-8849-4A0A-9217-A67FE29FB021.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 854F2852-38B2-4AFF-9C14-FA812411BCAA.webp
    854F2852-38B2-4AFF-9C14-FA812411BCAA.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 8D5A9FD4-7068-4A80-8E43-2E354C829EBD.webp
    8D5A9FD4-7068-4A80-8E43-2E354C829EBD.webp
    59 KB · Görüntüleme: 67
  • 2700C6A4-17C3-41BD-9872-9F7BFD06A548.webp
    2700C6A4-17C3-41BD-9872-9F7BFD06A548.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 67
  • 4251E5F4-6F98-43D1-850A-7D9F1B04F870.webp
    4251E5F4-6F98-43D1-850A-7D9F1B04F870.webp
    28 KB · Görüntüleme: 74
İnşallah canım ondada kaka problemi var işte ikidir geçen 8. Günde yaptı şimdi bugün 5. Gün sürekli böyle olurda doktora gotur dedi sağlık ocagındaki hemşire çevremdeki herkes çocuğa yaradığı kilo aldığı için yapmaz diyo bilmiyorum bende arada kaldım tek teselli yapmadığı için bi huzursuzluğu yok diyorum rahat herhalde dedikleri gibi çocuğa yarıyo
Bizim bugün 7. gün, doktora gittik, normal ama perşembeye kadar yapmazsa bir daha bakalım dedi. Çok şaşırmadı oluyor böyle dedi canım. Ama yapsa ben rahatlayacağım artık

Doktor Perşembe günü karma ve verem vuracakmış, bir de rotayı yapalım dedi. Ben hepsini 3 güne yaysak dedim olmuyor öyle dedi :( ne yapsam ya, sağlık bakanlığı bölmüyormuş onları. Ayrı ayrı yaptıran var mı?

Back
X