• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
tombiş olsun ne guzel iste 😍
sezeryan olucam diye ne kadar kilo alırsa alsın takılmam ama az almasına uzuluyordum ilk baslar baya geriden geliyordu kızım sonra kapatti arayi cok sukur
senin bebişin de maşallahı varmış ❤️
saglıklı olsunlarda 300 gr fazla eksik dogcaklar artık
dedigin gibi son zamanlarda az alabilir yeri daralınca bakıcaz artık
Bende ilk sezaryen olcam alsın diyodum ama artık son haftalar benide zorluyor hem pelvik ağrım çok fazla hemde karnım aşırı büyük duruyor çok gerildi artık😅

Yok kız aşko evde mevlidlerde yapılan da var ama genelde hastanede doğum yapılınca verilir adettir benm bildiğim ama gerekli mi hayır 😂😂 zamanında doğum yapanın sütü bol gelsin diye içer ve içirirlermiş içerken de dua ederlermiş falan 😂 herşeyin içinde bunları düşünmek çok saçma 😂
Ben ilk kez burda duydum hastanede şerbet verildiğini 😂ablam kardeşim doğum yaptığında hep hastanedeydim çalıştığım yerde doğum yaptılar hiç böyle bişeye şahit olmadığım için şaşırdım 😂😂😂

Halsizliğim var ama benim demir düşüklüğüne bağlı diye düşünüyorum sürekli takviyede arttırmıyor damardan aldım o da arttırmadı 😅 o yüzden normal gibi
Geçmiş olsun 😔 dişimizi sıkalım az kaldı zaten. Ama demir düşüklüğüne doğum sonrası da dikkat etmek lazım canım

Geçmiş olsun 😔 dişimizi sıkalım az kaldı zaten. Ama demir düşüklüğüne doğum sonrası da dikkat etmek lazım canım
Benim normalde demirim ve kanım hiç düşmez hatta düzenli kan bağışıda yapardım hamilelik kaynaklı bebek çok çekiyor büyük ihtimalle doğum sonrası tekrar toparlarım sanırım biraz takviyeyle ☺️ aynen az kaldı artık günü falan da belli sıkcaz dişimizi

Back
X