2022 Eylül Anneleri

hayırlı olsun sayfa kızlar bende 6 ocakta gebeliğimi öğrendi 7 ocakta ocakta keseyi gördük 5 haftalık olduğunu söyledi 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi tahmini 11 eylül gelicek miniğim

Merhaba gittim ben bugün doktora kesemizi gördük 4+4 deyizbnde kann pıhtılaşması çıktı iğne verdi doguma kadar igne kullanıcam.siz gittinizmi doktora
Cok sevindim canim bende yarin sabah gidecegim insallah bende gorurum artik icim daha rahatlayacak

Hayırlı olsun...bendede kan pıhtılaşması War bana coraspin yeterli dedi....acaba sizin iğnenin adı ne....

Merhaba sonunda doktor bulup gidebildim,özel muayenehaneler 500-800 arası doğum planı ise 10bin 23 bin arası deniyor devlet hastaneleri için sıra bulmak imkansız zor da olsa orta halli denebilecek bir özel hastaneye gittim.
kesemizi zor gördük ama hcg 6500 çıktı .

Merak ettiğim her şeyi doktoruma sordum ama ultrasonda keseyi görebilmek için kasığıma doğru sol altlara baya bi bastırararak gördük garip geldi yeri siz ne düşünüyorsunuz ilk gebeliğimde sanki hemen göbeğimin altında gözükmüştü. sol aşağıda ne işin var yavrum anlamadım ki :)

Kızlar merhaba, bugün kontrolüm de 4+5 olduğumu öğrendim. Henüz sadece kesemizi gördük. 0.75cm yazıyor. Hafif kanamam var iğne ve progestan başladık. Şu takvimi nasıl oluşturuyorsunuz bende yapsam :) 15eylül gibi benim de

Son adet tarihiniz ne zamandı acaba.benm adet tarihime göre 5+3 ama doktorum dün 4+4 dedi.merak ettim

Hanımlar hayırlı geceler aranıza yeni katıldım dün hastaneye gittim çok şükür kesem gözüktü 5 hafta 4 günlük 6 hafta 4 günlük olması gerekiyo ama 1 hafta geriden geliyo önemli deil bu dedi 15 gün sonrasına randevu verdi bebek ve kalp atımı icn bugün bebek gözükmesi alttan da bkmadi bebeğin gözükmemesi norml demi sizin nasıl olmuştu yardımcı olur musunuz

Bende geldim kızlar 15 Aralık sat insaallah sağlıkla bu süreci atlatır sağlıkla bebislerimizi kucaklarimiza alırız

Kızlar son adet tarihinde adetin başladığı tarihi mi bittiği tarihi mi söylüyoruz kusura bakmayın hiçbir bilgim yok bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…