- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #16.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet öyle olacak allah'ın izniylesize püf noktaları veririm
![]()
Ayy bu grip öldürdü benigözlerim şiş burnum yanıyor baş ağrısı. Offff off çok zor ☹☹
Yaa valla yapmıştım kızımda ama şimdi o öyle değil herşeyi üstünden üstünden öyle gelişi güzel yapıyorum7 aylık cam silmek mi?
Ay bence hiçbir hamile cam silmemeli.
Allah korusun, hormonlar baş dönmesi falan yapıyor.
Ben sandalyeye bile çıkmıyorum.
Normal zamanımız gibi değil bence.
.
Bir ticaret, bir politika...
İkisine de hiç kafam basmaz.
.
Çok teşekkür ederim kuzumOyyyy, çok geçmiş olsun canım.
.
Yaa valla yapmıştım kızımda ama şimdi o öyle değil herşeyi üstünden üstünden öyle gelişi güzel yapıyorum![]()
Misafirlikteydim abla geriden okuya okuya geliyorum birazdan
Sağol kuzucum canımsınHiç sıkma canını yavrum, hepimizde oluyo o ağrılar.
.
Doğru bi tesbit ama inan . Kızımda maşallah herşeyi yedim 1 sucuktan tiksindim kızım herşeyi yiyior maşallah ama bu bebiskocumda azıcık sinameki oldum yiyemiyor bulantı tiksinme vs.. uykuda mesela aynı şekilde. Kızımda uyurdum kuzum uyanmazdı bile emmeye alarm kurar ben emzirirdim bu bebiskocumda gece aniden uyanıyor tavana falan bakıyor mütemadiyen 1den fazla uyanıyorum.. şimdiden diyorum ki "uykularrr haram olduuu..."Offf bende yemek konusunda seçiciyim aşırı. Geçen kuzenim hamileyken ne yemiyorsan doğunca aynı oluyo çocuk dedi gözüm korktu şu an bir şey yemiyorum![]()
siyasi parti olmak zorunda değilpartileme partisi de olur
![]()
Sağol kuzucum canımsınevet biliyorum doktorum da aynısını söyledi.
Ya o kadar üşüyorum ki sanırsın kutuplarda yaşıyorum Urfadayim ama donacağım yakında kansızlık falan da yok ama ayaklarım hiç ısınmıyor o da sürekli kasık ve böbrek ağrısı yapıyor hep olurdu bende kışın yine başladı
Neyse geçecek canınızı sikmayayim sizinde![]()
Aynı kuzuum aynı geniz akıntısı var boğazım tahriş acıyor hafifte balgam var ahh sigara ah . Bırakmasaydım şimdiye ne öksürük vardı ne balgam hemence geçiyorduKızzz heleee bende sen gibi hapşurukk öksürükkk halsızzzimmm kaçgündürrr bugün hala burun tıkanıkk
Haftaya yardımcı bi abla bulduk o gelip evi bi bastan aşağı temizleyecek inşallah kışa hazırlık valla daha banyo yapcam yarına iş var kızı hallettim de benim hiiç halim yokAy boşver, hiç yapma.
Yat aşağı, kızınla ilgilen.
Zaten kış geldi, ne camı?
.
Ay bak davul fırın yoktu bizdeKimde yoktu ki?
Her evin demirbaşı, bir mavi leğen bir de kırmızı davul fırın.
.
Hemen aldım takibe yaa varsa hamile edeyim takip. Çocuk kıyafeti çocuk kitabı linki görmekten gına geldi anne linki görmek istiyorumfulya zenginer hamile şu an14 ya da 15 haftalık olması lâzım
![]()
Ben kendim yedi aylık doğmuşum sanmıyorum bebeyi 1 gün fazla tutamam içerdeAma kızlar bazı bebekler aylarını doldurduktan sonra 10-15 günde geç gelebiliyor bi baktınız temmuzda doğdu![]()
Ayy bu grip öldürdü benigözlerim şiş burnum yanıyor baş ağrısı. Offff off çok zor ☹☹
Kızlar geçmiş olsun, doktorun ilaç önerisi varsa ilerlemeden için benceAynı kuzuum aynı geniz akıntısı var boğazım tahriş acıyor hafifte balgam var ahh sigara ah . Bırakmasaydım şimdiye ne öksürük vardı ne balgam hemence geçiyordu![]()
Oyle yapıyorum kuzum sıcak su torbası yapıp geliyor sağolsun sürekli ayaklarim torbanın üzerinde olduğu kadar artıkAy aşkolsun kız, ne can sıkması.
Burada atıyoruz stresimizi.
Paylaş bizimle.
Patik neyin giyin çorabın üstüne.
Söyle eşin ısıtsın ayaklarını.
.
Balkız geçmiş olsun ağrıların için acil şifa diliyorumOyle yapıyorum kuzum sıcak su torbası yapıp geliyor sağolsun sürekli ayaklarim torbanın üzerinde olduğu kadar artık
Allah razı olsun güzelim![]()
Oyle yapıyorum kuzum sıcak su torbası yapıp geliyor sağolsun sürekli ayaklarim torbanın üzerinde olduğu kadar artık
Allah razı olsun güzelim![]()
Dün doktorum dahiliyeye yonlerdi ama gitmedim.. off salak kafamAy bak davul fırın yoktu bizdebabaannemde vardı ordan tutturdum
Hemen aldım takibe yaa varsa hamile edeyim takip. Çocuk kıyafeti çocuk kitabı linki görmekten gına geldi anne linki görmek istiyorum
Ben kendim yedi aylık doğmuşum sanmıyorum bebeyi 1 gün fazla tutamam içerde
Kızlar geçmiş olsun, doktorun ilaç önerisi varsa ilerlemeden için benceilerleyince daha kuvvetli bişi kullanmak gerekiyor. Üşütmeyin aman
Havalar bi değişik