Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
7 aylık cam silmek mi? 😳
Ay bence hiçbir hamile cam silmemeli.
Allah korusun, hormonlar baş dönmesi falan yapıyor.
Ben sandalyeye bile çıkmıyorum.
Normal zamanımız gibi değil bence.

.
Yaa valla yapmıştım kızımda ama şimdi o öyle değil herşeyi üstünden üstünden öyle gelişi güzel yapıyorum 😍😍

Hiç sıkma canını yavrum, hepimizde oluyo o ağrılar. 😉

.
Sağol kuzucum canımsın 🥰 evet biliyorum doktorum da aynısını söyledi.
Ya o kadar üşüyorum ki sanırsın kutuplarda yaşıyorum Urfadayim ama donacağım yakında kansızlık falan da yok ama ayaklarım hiç ısınmıyor o da sürekli kasık ve böbrek ağrısı yapıyor hep olurdu bende kışın yine başladı
Neyse geçecek canınızı sikmayayim sizinde 🤗🙏

Offf bende yemek konusunda seçiciyim aşırı. Geçen kuzenim hamileyken ne yemiyorsan doğunca aynı oluyo çocuk dedi gözüm korktu şu an bir şey yemiyorum 😂😂
Doğru bi tesbit ama inan . Kızımda maşallah herşeyi yedim 1 sucuktan tiksindim kızım herşeyi yiyior maşallah ama bu bebiskocumda azıcık sinameki oldum yiyemiyor bulantı tiksinme vs.. uykuda mesela aynı şekilde. Kızımda uyurdum kuzum uyanmazdı bile emmeye alarm kurar ben emzirirdim bu bebiskocumda gece aniden uyanıyor tavana falan bakıyor mütemadiyen 1den fazla uyanıyorum.. şimdiden diyorum ki "uykularrr haram olduuu..." :halay::rapci::kahve:

Sağol kuzucum canımsın 🥰 evet biliyorum doktorum da aynısını söyledi.
Ya o kadar üşüyorum ki sanırsın kutuplarda yaşıyorum Urfadayim ama donacağım yakında kansızlık falan da yok ama ayaklarım hiç ısınmıyor o da sürekli kasık ve böbrek ağrısı yapıyor hep olurdu bende kışın yine başladı
Neyse geçecek canınızı sikmayayim sizinde 🤗🙏

Ay aşkolsun kız, ne can sıkması.
Burada atıyoruz stresimizi.
Paylaş bizimle. 🥰

Patik neyin giyin çorabın üstüne.
Söyle eşin ısıtsın ayaklarını. 😉

.

Kızzz heleee bende sen gibi hapşurukk öksürükkk halsızzzimmm kaçgündürrr bugün hala burun tıkanıkk
Aynı kuzuum aynı geniz akıntısı var boğazım tahriş acıyor hafifte balgam var ahh sigara ah . Bırakmasaydım şimdiye ne öksürük vardı ne balgam hemence geçiyordu 😂:hasta::KK14::KK14:

Ay boşver, hiç yapma.
Yat aşağı, kızınla ilgilen. 😉
Zaten kış geldi, ne camı? 🥰

.
Haftaya yardımcı bi abla bulduk o gelip evi bi bastan aşağı temizleyecek inşallah kışa hazırlık valla daha banyo yapcam yarına iş var kızı hallettim de benim hiiç halim yok😑😶 birde şu ikili test halen çıkmamış benim.26 kasım gitmiştim ona taktım

Kimde yoktu ki? 😂
Her evin demirbaşı, bir mavi leğen bir de kırmızı davul fırın. 😂

.
Ay bak davul fırın yoktu bizde😁babaannemde vardı ordan tutturdum🤣
fulya zenginer hamile şu an✌️ 14 ya da 15 haftalık olması lâzım😇
Hemen aldım takibe yaa varsa hamile edeyim takip. Çocuk kıyafeti çocuk kitabı linki görmekten gına geldi anne linki görmek istiyorum😍
Ama kızlar bazı bebekler aylarını doldurduktan sonra 10-15 günde geç gelebiliyor bi baktınız temmuzda doğdu :halay:
Ben kendim yedi aylık doğmuşum sanmıyorum bebeyi 1 gün fazla tutamam içerde🤣🤣🤣
Ayy bu grip öldürdü beni 😪 gözlerim şiş burnum yanıyor baş ağrısı. Offff off çok zor ☹☹

Aynı kuzuum aynı geniz akıntısı var boğazım tahriş acıyor hafifte balgam var ahh sigara ah . Bırakmasaydım şimdiye ne öksürük vardı ne balgam hemence geçiyordu 😂:hasta::KK14::KK14:
Kızlar geçmiş olsun, doktorun ilaç önerisi varsa ilerlemeden için bence🤗🤗 ilerleyince daha kuvvetli bişi kullanmak gerekiyor. Üşütmeyin aman🙏🏻🙏🏻🙏🏻Havalar bi değişik

Ay aşkolsun kız, ne can sıkması.
Burada atıyoruz stresimizi.
Paylaş bizimle. 🥰

Patik neyin giyin çorabın üstüne.
Söyle eşin ısıtsın ayaklarını. 😉

.
Oyle yapıyorum kuzum sıcak su torbası yapıp geliyor sağolsun sürekli ayaklarim torbanın üzerinde olduğu kadar artık 😂
Allah razı olsun güzelim 🤗

Oyle yapıyorum kuzum sıcak su torbası yapıp geliyor sağolsun sürekli ayaklarim torbanın üzerinde olduğu kadar artık 😂
Allah razı olsun güzelim 🤗
Balkız geçmiş olsun ağrıların için acil şifa diliyorum🙏🏻🙏🏻 İdrar yolu ilt ayak sıcak tutunca ağrı hafifliyor bazen.
Benim de ayaklarım ısınmıyor sabahtan beri kalorifere yapışık yaşıyorum🤷🏼‍♀️ Aç değilsin değil mi? Ben açken elim ayağım buz keser dikkat et kuşum aç kalma

Ay bak davul fırın yoktu bizde😁babaannemde vardı ordan tutturdum🤣

Hemen aldım takibe yaa varsa hamile edeyim takip. Çocuk kıyafeti çocuk kitabı linki görmekten gına geldi anne linki görmek istiyorum😍

Ben kendim yedi aylık doğmuşum sanmıyorum bebeyi 1 gün fazla tutamam içerde🤣🤣🤣

Kızlar geçmiş olsun, doktorun ilaç önerisi varsa ilerlemeden için bence🤗🤗 ilerleyince daha kuvvetli bişi kullanmak gerekiyor. Üşütmeyin aman🙏🏻🙏🏻🙏🏻Havalar bi değişik
Dün doktorum dahiliyeye yonlerdi ama gitmedim.. off salak kafam 😔

Back
X