• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kendine yapacağın en büyük iyilik olur canım. 👌🏻

Özellikle tüm hamilelere öneriyorum, şimdiden bebek arabası alacağınıza robot süpürge alın. 😉

Bebek 1 yıl kucakta da taşınır ama hamilelik, doğum, doğum sonrası bence o kadar gerekli bir şey ki. 🙃

.
Ayyy bende var sözde evde 1.5 aydır İnternet yok sinir oldum çok işimi görüyordu 😏yine eski süpürgeye devam bide sulu süpürge benimki ev süpürmek tam bir eziyet oluyor 😏

Çıktım kızlar ense kalınlığımız burun kemigimiz hepsi çok iyi şükür. İkili test için kan verdim gelmene gerek yok telefonda değerlendiririz dedi pek test yanlısı değildi ama ben yine de istedim. Bebeğin yeri de sağlam dedi ben hala 49 kiloyum ama bebeğim güzel büyüyormuş 😍 cinsiyet için asla tahmin yapmadı 1 ay sonra kesin söylerim dedi bir şey diyemedim 🤷‍♀️
Kahvaltı yaptım çikolata yedim ama miniğim uyuyordu öksürdüm salladı doktorum uyandi el salladı poposunu bacaklarını kaldırdı ya yerim ya kurban olsun annesi.
İlk defa ağladım doktorda Allah'ım ne güzel bir duygu 🤭
Hadi gözün aydın canım 🥰🧿🧿

Çıktım kızlar ense kalınlığımız burun kemigimiz hepsi çok iyi şükür. İkili test için kan verdim gelmene gerek yok telefonda değerlendiririz dedi pek test yanlısı değildi ama ben yine de istedim. Bebeğin yeri de sağlam dedi ben hala 49 kiloyum ama bebeğim güzel büyüyormuş 😍 cinsiyet için asla tahmin yapmadı 1 ay sonra kesin söylerim dedi bir şey diyemedim 🤷‍♀️
Kahvaltı yaptım çikolata yedim ama miniğim uyuyordu öksürdüm salladı doktorum uyandi el salladı poposunu bacaklarını kaldırdı ya yerim ya kurban olsun annesi.
Balkizim gozunaydin canım çok sevindim. 🥰🥰🥰 Yerim onun totosunu .öksürük uyandırma da iyi işe yarıyor. 🙈 Maşallah sübhanallah 🧿. Bende kilo alamıyorum ya 🤔

Kızlar slmmm ben 12+0 oldum ama bu hafta sivilcelenmem artı suan benimle aynı problemi yaşayan var mı??? Çok üzülüyorum ergenlik gibi oldumm :KK43:(( bir yerde okudum aknilox kullananlar varmıs doktoruma sorucam ama sizin suan nasıl

Benim başından beri çok fazla canım. 😔

Popomda, sırtımda, üst bacaklarımda, göğsümde...

Yüzümdekileri saymıyorum artık.

Progesteronun yükselmesine bağlı olarak sivilce artıyormuş.
Ben bir de ekstra iğne vuruldum, onlar yaptı heralde.

Geçecek inşallah, merak etme. 🤗

.

Oooyyyy bugün ne güzelll haberlerrr alıyoruzzzzzz anaaaammmm ağliycaaammmmm şimdiiiii 🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺🥺🥺 demekkii yiyip yememek le alakası değilmiş banada kesin tahmin yapmazz yasal olarak 🤦‍♀️ Totosunu vurucakk teyzoşuuhh

Bugün daha iyiyimm gibi yaa pastil aldı eşimm boğazıma iyi geldii sesim kısılmıştı resmen 😊 ama gıcık öksürüğüm var

Oh oh, çok şükür canım. 🥰

Kızların söylediği o sarımsak zeytinyağlı karışımdan sür gitsin ayağına. 😉

Boşver, 3 gün koksun. Bir şey olmaz. 😊

Yeter ki kessin öksürüğünü. 🤗

.

ahahaa
aiyy çok güzel yaa🥲😍😍😍🙏 maşallah minnoşa
beni de öksürtünce uyanmıştı

inşallah videoya almışsındır da açar açar izlersin🧡🧡

Oooyyyy bugün ne güzelll haberlerrr alıyoruzzzzzz anaaaammmm ağliycaaammmmm şimdiiiii 🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺🥺🥺 demekkii yiyip yememek le alakası değilmiş banada kesin tahmin yapmazz yasal olarak 🤦‍♀️ Totosunu vurucakk teyzoşuuhh
Zaten tam vurmalikti teyzesi 🤣🤣 uyandırdık diye kızdı herhalde poposunu kaldira kaldira tekmeler attı 🤣🤭

Valla kuzum benim yenge sanırsam yeğenim 8 aylık olunca başlamıştı işe. Ama 2 ay ücretli 4 ay ücretsiz bir de yıllık izin mi şeklinde kullandı bilemiyorum.

Kuzum öncelikle bol bol dua et bebişin için içini ferahlat. Rahmindeki kasılmayi nasıl anladı. Hayret ettim. Kotu bişey olsa emin ol söylerdi. Bende ev süpürdükten sonra kanamam olmuştu. Şimdi korkuyorum açıkçası. Progestan seni rahatlatır hiç sıkıntı etme.

Valla ben yemedim de Özge abla ben cips yiyorum arada tek tük 🙊 kendime zor hakim oluyorum hatta eşimi beni nefisimle sınama al bu cipsleri diye çok da uyarmisligim var koca paketten sadece bir iki tane yiyebilmek ağrıma gidiyor 🤣

Canım benim valla bence dikkat et. Benimde ailem uzakta😟 kayınvalide zaten olabildikce uzak olsun ona ekstra hizmet edemem. bende bir tane akıllı robot almak istiyorum.

Gozunaydin canım. Bu ay erkek ayı anlaşıldı. 🧿
Teşekkürler canım 🙏🥰

Kendine yapacağın en büyük iyilik olur canım. 👌🏻

Özellikle tüm hamilelere öneriyorum, şimdiden bebek arabası alacağınıza robot süpürge alın. 😉

Bebek 1 yıl kucakta da taşınır ama hamilelik, doğum, doğum sonrası bence o kadar gerekli bir şey ki. 🙃

.

aynen ben zaten çok tembel olduğum için robot süpürge çok işime gelmişti🙈

yalan yok doğruya doğru🙄

Ooyyyyyy hemde kıpkırmızı ederuumm onu beeennnnn aayyyy belli olcak bence kızz gibi geliyo banaa kız olcağı zaman geç öğrenebiliyomuşsun cinsiyetii😍
Nasip canim hayirlisi ve sagliklisi 🤲🏻 Sordum 2li test günü ama daha erken dedi. Senin ne zamandi 2li test

• Beğen
Reactions: Jou
Ayyy bende var sözde evde 1.5 aydır İnternet yok sinir oldum çok işimi görüyordu 😏yine eski süpürgeye devam bide sulu süpürge benimki ev süpürmek tam bir eziyet oluyor 😏

Kız boşver, internet gelince süpürürsün.
O sulu süpürgeler çok fena.
Acayip ağır, Allah korusun.

Ayrıca internet yokken de manuel çalıştırabiliyor olman lazım.
Hepsinde yok mu acaba o özellik.

Üzerinde bir tuş var benimkinin, basınca ona gördüğü her tarafı süpürüyo.

Ben telefondan uzaktan çalıştırdığımda oda oda süpürtüyorum genelde.

.

Back
X