• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar muhakkak test verin. Grip olduğunuz için de olmuş olabilir.

Cotton ben cevap vermiştim kuzum bu konuya. çok kullanışlı oluyor bunlar. Ama ben set şeklinde değil sadece banyo leğenini almayı düşünüyorum. Yengem 7 senedir kullanıyor hatta şuan ikinci çocuğu için kullanıyor.
Zaten griptik yaa kuzumm ondan gittiğini düşünüyorumm öyle olsa eşimede geçmiştii illa geçen gün işyeri test ettide negatif çıktı bugün gene biraz alıyorum koku tad da çok az oda ama son 2 gündürr hiçbirşey alamadım gripten kaynaklı zaten kuzum

İyi yapmışsın canım. En azından ne yapman gerek o daha yerinde bir öneri de bulunur. Afedersin ben ilişkiye girsem sıkıntı olur mu diye sormuşlugum var☺️. Sonuçta bu onların işi . çocuğu da leylekler koymadı yani şimdi Oraya.

Sorucan tabii, çok haklısın. 😂

Bakalım ne diyecek, merakla bekliyorum.

.

Eklentiler

• 16388113210523379493121050717932.webp
    16388113210523379493121050717932.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 53
Zaten griptik yaa kuzumm ondan gittiğini düşünüyorumm öyle olsa eşimede geçmiştii illa geçen gün işyeri test ettide negatif çıktı bugün gene biraz alıyorum koku tad da çok az oda ama son 2 gündürr hiçbirşey alamadım gripten kaynaklı zaten kuzum
Aman kuzum uzak olsun zaten. Ev dışında görüştüğün yoksa sıkıntı yok. Bolca limonu kabuğuyla tüketmeye çalışın kuzum.

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back
X